icon

Moje manželstvo je jeden veľký omyl

adusik12457
9. okt 2020

Včera keď došiel muž z roboty bol straštne nahnevaný .Nevem co sa stalo začal na mňa nervovat bezdôvodne šlahol ma s latu ja som mu to chcela vrátit ale netrafila som sa.Zase spal sám .Čo si mám už myslet asi má druhú stále sexzoznamka.Ja už nevladzem ja som mu včera nič neurobila vôbec.Všetko zhadzuje na mňa že mu robim zle že mu podkopávam nohy.Aťd... Pýtala som sa źe co sa stalo ale on nič ani sa somnou nevyprával .Čo si o tomto myslite.Uvaźuje zase o rozvode ..Ja mu to nepodpišem ja nemám kam.isť bývat a ked ma vyhodi zavolám policajtu že tu mám trvaly pobyt a hotovo .. Toto už sa nedá takto žit aspoň keby som vedela co sa stalo ale sama to neviem 😢😢😢😢😢

Strana
z2
solange7
9. okt 2020

@alenamihal ona nevidela pracu ani z rychliku. Precitaj si co sa tu pise.

maca1984
9. okt 2020

asi mozem smelo napisat,ze po tomto skvoste som uz videla vsetko-snad.

anita6666
9. okt 2020

V sexzoznamke nenajde nič 😂 na sexzoznamku by musel mať celkom dosť peniazi lebo odtiaľ ho nikto zadarmo ani nevyfajci 😎 ak vôbec niektorá zadarmo odpíše 😂

alenamihal
9. okt 2020

@solange7 citam,ale je to taka osoba ,ktora ma asi rada byt stredom pozornosti a aby ju asi ludia lutovali !!! takze ma problem asi v hlave a nie s chlapom 🙂))

solange7
9. okt 2020

@alenamihal nema zrejme kamosky ani nikoho. Z jednej strany je mi jej luto, ma sice len 23, ale zivot uz ma posraty riadne. Este mozno keby sa starala prikladne o domácnosť a snazila si k invalidnemu dochodku nieco privyrabat, bolo by to fajn. Ale myslim si, ze toto bude skor zena, ktora sedi pred televizorom kym je muz v praci. V nejakej zanedbanej chalupke. Sa necudujem, ze ma on na nu take nervy ake ma. Urcite nebude ani on najostrejsia ceruzka z peracnika, ale ked si predstavim, ze by som sa mala ako pracujuci chlap starat o takyto prizivnicky privesok, asi by som ju poslala kade lahsie.

ola101
9. okt 2020

Má podľa mňa ešte ideálny vek sa postaviť na nohy. Ako je fajn sa niekomu vysťažovať, ale ako treba sa aj snažiť o to, aby to bolo lepšie či už teda s ním alebo bez neho

0kristina0
9. okt 2020

@adusik12457 ty si tu z nas robis urcite srandu, taka hlupa zena snad ani neexistuje

lubiss
9. okt 2020

slahol ma s latu a ja som sa isla opytat co sa stalo :D :D sorry ale to mi pride ako jeden nepodareny film cierny humor hned som si vybavila scenku

adusik12457
autor
9. okt 2020

musite do mňa aj vy rypat??? lepšie nekomentujte a hoto!!!

sisa_s
9. okt 2020

@adusik12457 maj svoju hrdost a kasli na neho... Najdi si pracu, su aj chranene dielne, su ponuky na portaloch prace, kde chcu ludi na invalidnom..neviem, aku inu radu chces...radime ti tu rok, aj viac, ale zatial si ani prstom nepohla, aby si nieco zmenila...

solange7
9. okt 2020

@adusik12457 preco nechces ist pracovat?

kaki3
9. okt 2020

Ked sa takto sprava tak odid od neho, tu ine riesenie nie je, len postavit sa na vlastne nohy a dat mu zbohom.

mandarinka555
9. okt 2020

@adusik12457 Nikto nerýpe....prečo nejdeš do práce a na začiatok napríklad do ubytovne?

veronikaszabova
9. okt 2020

@adusik12457 zasa to iste - ved sa osamostatni a rozved! Nic strasne to nie je. Ci ake cakas rady?

Strana
z2