Moje trápenie s partnerom
Baby som tu pod iným nickom, ale už sa niekomu musím zdôveriť, už nevládzem všetko držať v sebe.. Tak to skusim zhrnuť... partnerom sme už dlho spolu, preskakala som si s nim už aj nevery a aj ked sa odvtedy zmenil- v tom že už ma nepovadza(aspon teda o tom neviem) tak sa meni zase k horšiemu....Myslim že take važnejšie problemy prišli zrovna vtedy ked sme začali čakať babatko-ktore sme ale obaja chceli a snažili sme sa on. Ja som však mala ťažké tehotenstvo a tak to bolo komplikovanejsie. No odkedy sa nam dietatko narodilo tak to ide z kopca. Teda ma take obdobia ked sa snazi, a aj na dieta je dobry. Ale už ma viackrat fyzicky napadol, a teda neni to lahke držať to v sebe. Cely problem je teraz ten, že ja už neviem čo mam robiť.... Už dlho som pri nom neni šťastna, aj ked ho stale lubim.... Zostal taky bezcitny a ohlad na mna neberie, ani s dietatom mi nejako nepomaha...zijeme stale so svokrovcami a tak som si mohla doteraz financne dovolit viac, nakolko som nemala ine vydavky iba ako jedlo a dietatko. No neviem.....Teraz sa to vo mne už zlomilo... Večer sme riešili,teda vlastne ja som sa hnevala na neho za to že zase si cez vikend zmenil plany bez nas aj ked sluboval že pojdeme spolu tam a tam....a v tom to cele je...Vo mne sa už spustila lavina toho, že to čo mi všetko slubi sere na to, uprednostnuje kamaratov.... Jednoducho som mu to vyčitala a ja už neviem teda či za to možem ja alebo čo ale dal mi facku..rovno dve...Akurat ked som sedela na posteli a držala dieťa po kojeni na rukach aby spinkalo..Tak v tu chvilu sa neudžal a strelil mi facku.....ked som si všimla že to moje dieta otvorilo oči a pozeralo čo sa deje prebral sa vo mne nejaky materinsky instikt povedala som mu že to malinke videlo!!! a tak som mu chcela facku opatovať to však sa mi nepodarilo a dostala som dalšiu ...a to už ozaj silnu... Aj ked...mna to možno bolelo fyzicky len chvilu, no psychicky to už nezvladam, je to aj o hadkach o tom čo všetko mi vykriči ako mi nadava a aky je bezcitny.....Neviem, vobec neviem či mam s nim zostat kvoli dietatu aby mala plnohodnotne zazemie a mala aj otca aj mamu (čo sme my obaja nemali) a tak pre malu všetko ale čo ak bude zase svedkom niečoho takehoto?☹(( Dalšia vec... Nemam s nou kam isť, nema mi kto pomocť a financne v našom meste s podnajmom si asi neškrtnem ked materska je 220 z toho 20 ide na sporenie na malu a cena najmu sa pohybuje o tych 240 eur... aj ked mi bude davat na malu on mesacne niečo, to by bolo asi max. sto eur a zo 60eur mesačne s malym dietatkom asi nevyžijeme ☹(.. Prosim vas čo myslite čo mam robiť? ake mam možnosti? už nevladzem takto, všetko v sebe dusiť, no a nechcem aby malinke nemalo otca tak ako ja...:( Prosim vas ženy, viem ako to na mk chodi, toto neni vymysleny problem ale moja realita a moje trapenie, s ktorym sa nemam a asi ani nechcem nikomu zdoverovať radšej som ticho, tak sa zdoverujemm aspon vam, nech viem aj iny postoj k veci, či ozaj som ta zla alebo čo mam robiť... A možno je to napisane trochu zmatene, no tak sa aj citim, tak kludne vam poviem aj viac ak budete mat zaujem...dakujjem aspon za vypočutie ☹
Zlatko najhorsie je odhodlať sa a potom už to ide same, ked to vnutorne citis ako najlepsiu cestu a už nevahas zacnu sa ti diať zasa pekne veci a pridu i moznosti a sance ako sa zaopatriť a ako dieťatko, zamestnas sa ked bude dietko vacsie a budes nezavislejsia, skromne no v laske a tichu, lebo on ta nakoniec znici
ono je lahke spravit krok, ale ked neni cesta tak kam? a pot8m ze peniaze niesu dolezie.... ja by som pred neho postavila 120 kg chlapa a nech ho vyfacka.... prave koli malej by si mala utiect a nezostavat s takym p8sukom.... je mi jasne ze to je tazke a vsetci vieme co treba spravit, horsie je to realizovat..... tu je treba zamerat sa asi na to kto by ti mohol pomoct, ci naozaj neni niekto.... ja neviem co by som spravula keby ma muz udrel.... ako sa poznam tak by som sa dostala do takeho amoku zeby som ho doskriabala a kedy to videla nasa mala tak to neviem co by som mu spravila.... je mi to strasne luto.... nic ine ti nezostava len ist a pozistovat si veci kolko by si dostala od neho.... ja neviem... prote naco ms narok a ci neni naozaj niekto z tvojej minulosti kto ti pomoze....
Ach žienky ked čitam tieto riadky..každá ma starosti...i ja môj manžel ostal bez práce ja zato mám dve dcerku...žijem so svokrovcami....a ten môj nehľadá robotu radšéj je s kamarátom ako so mnou a dcérou alebo na rybačke...veía mám na srdci no tažko sa mi píše...

Úprimne je mi ľúto že niečo také zažívaš a ete viac mi je ľúto toho dieťaťa, že ho čaká taký život s násilníkom. Keby na mňa muž stial ruku a ešte keď mám dieťa na rukách, tak asi by som bola nepríčetná a bránila sa ako divá zver. No v každom prípade, by som riešila odchod a ani minútu neváhala. V čom ťa chápem je ten finančný rozpočet ☹ z toho sa veru veľa čarovať nedá. Ale ako kočky spomínali, skús nejaké krízové centrum. Len nezostávaj s niekým kto si neváži ženu a svoje dieťa. Možno ti raz poďakuje, že nemusela žiť s takým človekom a radšej nech má matku, ktorá jej toho otca vynahradí . A čo ty vieš, možno stretneš tú svoju polovičku, treba sa len vzdať tej gule na nohe 😉 Držím palce a hlavu hore. nevzdávaj sa