icon

Mojmu mužovi žerie nervy nás 3 ročný synček

7. dec 2019

Mame 3 r chlapceka,ktorý od cca 2 rokov má vzdory a amoky,primerane veku. Môj muž to ťažko zvláda a neuvedomuje si,že je to malé dieťa.Ocakava od neho správanie ako u dospelého a veľmi rýchlo sa naňho nahnevá. Po malej chvíli zvyšuje naňho hlas. Čaká že malý bude poslúchať na slovo. Dnes ho napr.obvinil že naschval rozlial dzusik,pritom som videla že to tak nebolo. Jednoducho deti sú také...Ja sa na veľa veciach aj zasmejem, MM toho nie je schopný...Ja som myslela že sa budeme obaja tešiť z našich detí,máme ešte 4m bábätko a dosť mi to začína prekážať,že MM je v kuse vytoceny kvôli malému.Casto sa malý kvôli nemu rozplače...Čo s tým? Ja sa chcem radovať zo svojich detí. A nie riešiť ďalšie dieta-mojho muža...???

Strana
z3
katrin21
11. dec 2019

tak to ti nezavidim.. moj muz chodi este aj na akcie s detmi, iba chlapi a deti, ako S tebou mne bavi svet 😀 v zime lyzovacka, v lete chata... Si predstav, že aj tí, co doma inak vsetko nechavaju na zenu, nevaria, neupratuju ani nic s detmi extra nerobia, tak aj tí to daju a maju to ako akciu,kde sice padaju vecer od unavy na hubu, ale maju kopec zazitkov a decka srandy a oni si este uziju cas bez žien :D... Akože poobuvať a poobliekať 3r dieta chce nadludsky výkon niekedy , ale daju to a je tam vela deti a deti sa tesia, zabavia sa spolu....
A doma teda ja by som nezniesla, aby mi hento muz povedal. naco ti je taky chlap, ked mas byt na vsetko sama? to ho ani nemusis mat... Moj nie je extra trpezlivy, tiez ma kratku zapalnu snuru, ale teda aby nevydrzal kym pojdem ku kadernicke, alebo ked idem na stretko s kamoskami ako vcera? no pomoc.. to nie je partner, to mas fakt len dalsie decko... vazne...

anjika44
11. dec 2019

@nanka1986 U mňa krik nezaberíá - to syn kričí ešte viac. Mne sa osvedčilo to, keď mu ukážem kyslý ksicht, prípadne sa na desať minút vzdialim - ked som doma. Alebo ked vyvádza a šaškuje pri večeri, tak mu nedovolím rozprávky. Ale on je už taký prefíkaný, že ked mu poviem, že jednu rozprávku si pozrieť môže, tak on na to . "Ja dnes pozerať nechcem." 😀 Ale ked sa napríklad kýve na stoličke, tak riadne zvýšim hlas, lebo on už aj pri tom spadol a radšej správaím bububu, ako sa mal zraniť.

anjika44
11. dec 2019

@katrin21 Ved je logické, že dieťa sa pri hre aj zašpiní.

anjika44
11. dec 2019

@katrin21 Môj syn odmieta isť do izby, tak musím od neho odísť ja, "ked mi ide na nervy"

katrin21
11. dec 2019

@anjika44 nie, nie je to logicke.. ak ide na smykalku,nema sa co zaspinit, pokial ine dieta tu smyklavku nezaspini.. sorry, ale ja nie som typ matky, co necha dieta skakať po kalužiach a rýpat sa v hline.... odtial potial 🙂. cize hadzanie kamienkov na smýkalku nepovažujem za OK

anjika44
11. dec 2019

@katrin21 Tak moj smie skákať do kaluží, ale iba ak má a sebe galoše a cestou zo školky, lebo doma sa hned prezlečie. A kamienky mi takisto vadia, ale kvoli tomu, že to robí nepríjemný zvuk - až som sa striasla, ked som si ho predstavila.

anjika44
15. dec 2019

Môj štvorročný fešák zase v poslednej dobe, ked niečo chce, tak to nepovie normálne, ale mrnčí pri tom. Už som mu stokrát povedala, že ked to bude hovoriť takým umrnčaným tónom, tak just mu to nedám. Dnes som bola tak naštvaná, že som kvôli tomu vracala. Kričať sa na deti nesmioe, zaucho takisto nie, ale hnevá ma to. Ja neviem, či v škôlke to pochytil alebo kde

aylinn_
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3