Moslim a kresťanka
môj budúci manžel ktorý je Moslim a ja som Kresťanka tak on chce aby naše deti boli tiež Moslimovia ako on ale ja som proti tomu. On chce pre chlapca meno Hamza čo je arabské meno ja som súhlasila. Ja chcem aby naša dcéra mala meno Emma alebo Lily s tým on súhlasil takže kompromis. Jasne mi oznámil: ,,Ja som Moslim tak aj moje deti budú mať moslimskú vieru!!" Ja som povedala že nesúhlasím a spýtala sa ho že: ,,Môj názor nie je dôležitý pre teba?Ja som kresťanka ja nie som dôležitá pre teba?" Jeho odpoveď? Iba mlčal a to ma dožralo tak som mu povedala ,,kto mlčí ten svedčí!!!!" Asi o 5 minút mi povedal: ,,Ty si dôležitá pre mňa ale ja som povedal deti budú Moslimskej viery" . Čo mám robiť poraďte prosím veľmi ma to trápi a záleží mi na ňom a milujem ho
@patkag nie v zlom, ale nevzalo by ta viac to, ze by si sa musela lebo musela podriadit zakonom, nabozenstvu a vsetkumu inej krajiny, proste inej kultury....si myslim, ze ani jedna baba tu ti nechcela ublizit, ale na zaklade tvojich prispevkov asi mali pocit, ze inak sa ti to povedat neda, lebo to nepochopis...plus tiez si myslim, ze nejde o obsah tvojho fb lebo tam si moze dat kazdy to co chce, ale o to, ze by to malo byt pristupne len ludom, ktorych poznas kamaratom a tak, lebo sama vidis ako pises, ze nie vsetko cudzi clovek pochopi ak nevie suvislosti.....
@dalal prosim ta, ako som ja zneuzila jej osobne udaje??? vysvetli mi to, a najdi aspon jeden moj prispevok kde som nieco zneuzila.... facebook sa da nastavit, tak aby cudzi ludia nic nevideli, je to aj v podmienkach, ked das nieco verejne, nestazuj sa ..... nic zneuzite nebolo, ja som ju nijak neosocila, ani kvoli vyzoru, prezyvke nicomu, len proste niekomu to treba povedat hnusne, drsne a surovo, aby aspon trochu popremyslala....
@patkag pata nebud smutna... vies ako sa vravi co ta nezabije to ta posilni... niektore dievciny tu pekne vyjadrili svoje obavy o teba a vas ´´ vztah ´´ ...sustred sa na seba, na posilnenie svojho sebavedomia... ako tu bolo napisane si pekne dievca s rodinou ktora ta lubi tak ver tym najblizsim... tym ktori ti chcu naozaj dobre... vela stastia...
@dalal moje nervy..islamofobia rastie...keby bola tema katolicka a protestant, isto by sa tu do teliat nenadavalo...
@patkag moja zlatá, tu nie je čo riešiť.....buď sa zmieriš s tým, že deti budú vyrastať v moslimskej viere a že jej pravidlá budú vo vašej rodine dominovať, alebo z toho vzťahu vycúvaš. K tomu, že sa ideš vydávať za niekoho, koho poznáš pol roka cez net....sa radšej ani vyjadrovať nebudem...tiež som takúto lásku zažila a tiež to bol cudzinec a aj sme sa stretli a vytriezvenie bolo teda veľmi rýchle 😀 a tiež sme si super rozumeli...cez internet 😉 v realite bol nepoužiteľný.
@dalal
pocuj to ze je z oravy to akoze nemoze vediet nic o moslimoch??? to si kde na to prisla na taku hlupost?? o moslimoch vedia len ti co byvaju akoze v BA??...predstav si a co ked ja som tiez odtial a viem o nich prve posledne? haa??? taketo ti nedoslo? a dalsia vec, prispievam tu ja dennodenne ked tvrdis ze som tu 24/7???? to si ako na takuto kravinu dosla? to by som asi nesmela do prace chodit aby som tu vysedavala a kotkodakala dennodenne...ale zrejme ty sedis doma na riti ked mas o tomto taky dobry prehlad....
@ivivaiveta islamofobia na jednej strane... na druhej strane ako hlboko tu niektori klesnu... zverejnovanim osobnych udajov, poznamkami a vyzore, obleceni, osobnymi udajmi... neuveritelne.
fóbia a fília sú dva strany mince
@dalal ano medzi nami a tym moslimom nieje rozdiel.... presne tak, mi sa snazime to ubohe dievca zneuzit na svoje vlastne potreby, no este chudacik on, lebo sme si pozreli jeho profil.... vsetko co je verejne je verejne, to ze sme si pozreli ich profil je to iste, ked si tu pozries na mk niekoho profil....
Ja som to takto nechcela naozaj nie ...... a ja nemám na fb žiadne nahé fotky . To že mám výstrih na pár fotkách už som tu pre vás ako šľapka? Tak to vás musím sklamať ja som sex ešte nemala a nehanbim sa za to a že čakám na muža s ktorým dúfam že to bude fajn a vyspím sa s ním z lásky nie z potreby alebo ako jednorázovka. Nie som žena na jednu noc. Som mladá ale chcela by som si založiť rodinu. A neodcudzujem iné náboženstvá to nie. A už vôbec neurážam iných a nevravím na nich hnusné slová.
@patkag nuz, mala si si precitat poobne temy, ktore dopadli rovnako,ako tato, zopar ludi sa dobre povadilo, ponadaval kazdy kazdemu ,az temu zamkli...nic, co by len chodilo okolo moslimov sem prosim vas nedavajte 😀
@patkag ja ta nechapem preco si rusis svoje fotky a nechas si do svojho profilu zasahovat, staci ak si to das vsetko len pre priatelov a to je vsetko...je pre teba tak dolezite, aby tvoj profil bol verejny alebo nazory uplne cudzich ludi ?....ak ano tak to je potom problem niekde uplne inde....
baby, uz sa nevadte..
@patkag povedz mi, co ti tato tema dala?..dostala si odpoved na svoju otazku?
@dalal
zle citas....ja som nepisala ze rano mal iny a poobede iny...asi fakt uz zle vidis... ja som sa skor pytala ze ako to vedia...ze kde su ake srdiecka? dievca ked citas, tak si aspon dobre nicky pamataj.... a dobre ti baby napisali, tu mas k dispozcii volne dostupne info o nicku, takze vidis fotky a kadeco u toho kto si da, a to iste je aj na fb....kto ma verejny pristup, kazdy si ho pozrie. a ze tu ma dievca verejne vycapenu svoju emailovu adresu tak podla nej sa predsa normalne bez spiclovania a specialneho skumania najde jej Fb. nic tazke. furt si nepochopila ze sme ju chceli chranit pred nejakym prefikanym chlapom. ale ja neviem o com ty furt tocis. ja by som si o sebe v zivote nedala na stranku gogotanecnica ako si dala ona. kazdy vie, co to znamena.

@patkag Patka a ako si sa rozhodla??? Uplne vazne a uprimne sa pytam.