icon

Môže byť tanec na pódiu reprezentatívny?

18. aug 2024

Bavili sme sa o jednej znamej ktora robi gogo tanecnicu a dost hanlivo sa prezentuje aj na socialnej sieti, myslim fotkami a tak. Len tak prisla na to rec a moj chlap mi zabil, ze take zeny su podla neho reprezentativne. Normalne ma tym vytocil, ze ako moze taku blbost povedat. Nie som ziadna puritanka ale ako vazne toto povedat? Ja si reprezentativnu zenu predstavujem inak, ako na podiu v tangacoch a podprde, kde nad nou slinta xy chlapov. Som mu povedala, ci by to tvrdil aj keby to robim ja alebo jeho dcera tak sa este urazil. Normalne si teraz pripadam ako chuderka, ze ja robim len obyc pracu a nie som pre neho reprezentativna, aj ked sa pekne obliekam elegantne atd..ale pre neho su viac ,,stetky" na podiu...🙈

Strana
z2
petronelag
18. aug 2024

@domka222 V podstate to mohol myslieť aj tak, že má čo ukázať, čo dosť veľa mužov zaujme.

tenerifka
18. aug 2024

Mne to prislo velmi zabavne, kedze muz asi nebude z tych bystrejsich a trepol nieco, comu pravdepodobne nerozumel. Reprezentativna.... co? Cu... a? Co reprezentuje a prezentuje, svoj rozkrok?
Ach boze..... Predstavte si, kam by smerovalo ludstvo, ak by mali taku vychovu deti v rukach muzi.....

autor
18. aug 2024

@tenerifka to by bola katastrofa podla mna..ako sa hovori ked sa postavi rozim sa zastavi

tamta
18. aug 2024

Podla mna si nemáte čo vyčítať.. On nevie, co znamená výraz reprezentativny, ty zas nevieš, co znamená výraz hanlivy 🙃

dadis
18. aug 2024

@tamta Trefa do cierneho 😁😉

miska1997
18. aug 2024

Ten nemá hlavu v poriadku..

autor
18. aug 2024

@tamta tak lepsi vyraz vulgarne, no podla mna zeny co sa takto pretrcaju znevazuju same seba..bolo to v tom zmysle tak mi odpust.

autor
18. aug 2024

Su to fotky typu tangace a roztiahnute nohy ze uz len jej tam nieco napchat s prepacenim. A podobne. Proste vulgarne nevkusne a urcite vsetko len nie reprezentativne 😅

tamta
18. aug 2024

No vidíš... Ty si tiež pouzila nespravny vyraz a následne to doupravila, dovysvetlila a on je na tom podľa mna podobne.. Niektorí chlapi su proste myslenim jednoduchší, on ponal to 'repre', ze sa o seba stará, neriešil vulgarnost fotiek, povolanie a podobne.
Ak v inom je normálny, ľúbite sa, ja by som z toho drámu nerobila...

autor
18. aug 2024

@tamta v tomto ti musim dat za pravdu teda..ano chlapi celkovo mam pocit ze myslenim su jednoduchsi a to nemyslim ako urazku. No proste my zen, niektore si casto zbytocne komplikujeme zivot prilisnym rozlisanim a oni to neriesia..

vikimed
19. aug 2024

Záleží ako to presne povedal, pretože ak je to inak krásna žena s top postavou, tak presne tieto ženy si pracháči na západe zaplatia kľudne ako spoločnosť pri akciách, kde aj naozaj pôsobia reprezentatívne. Samozrejme vo večerných šatách, nie v gogo obleku pri týči 🙂

domkakvet
19. aug 2024

Bude asi taky menej inteligentny.

rorino
19. aug 2024

Reprezentuje vzorku žien pri ktorých chlapom padne rozum do gatí 🤷

gab1sol
19. aug 2024

Možno nemyslel ženy vo všeobecnosti, možno myslel, že ona je reprezentatívny typ ženy medzi gogo tanečnicami… 🤷‍♀️

qwer2019
19. aug 2024

@enmery no neviem či tá podľa nieje menej vytretá než on

autor
19. aug 2024

@rorino no jedine 😅

Strana
z2