Môže ísť o neveru?
Ahojte baby, prišla som sa sem vykecat a možno trošku ukľudniť moje myšlienky ak to pojde. Zijem s priateľom 6 rokov ,mame 3r dcérku a za par dní príde druhe babo na svet. Nas vzťah je trošku chladnejší odkedy som tehotná, sex minimálny,on by chcel stale ,ja bohužiaľ skrz tehotenstvo nechcem( ano moja chyba a uvedomujem si možné dôsledky) mala.som aj krvácanie zozaciatku a aktualne som mala po styku neskutočnych poslickov silných tak sa bojim.
On už prestal riešiť sex, hrava večer hry na pc po novom, v podstate stale je večer na Pc,bud internet alebo teraz tie hry ,vraj s kolegovcami.
Začínam si všímať uz dlhšie ze rano sa vždy sprchuje, oholi, nahodí na fešáka, začal chudnúť po 2 rokoch ,zacal sa o seba viac starať. Byva v práci aj do 17 často, prítom nemusí, chodieval aj skôr o 15 max pol 16. Uz na mna netlačí ohľadne sexu ani ničoho,mam pocit ze uz má náhradu... Alebo mi šibe? Niečo mi hovorí že
áno... cez víkend je doma s nami, no kasle na seba, je v pyžame aj cely den a tak,inokedy sa o seba staral aj doma, kvôli mne, terás sa osprchuje večer pred spaním ked ja uz dávno spím, ..( zakladal si na tom že sex az po sprche) ... proste nejak sa mi to cele nezdá. nechcem to pytvqt,neviem akoby som zistila ci čosi rieši v práci s inou alebo pomimo... mobil nenaburam,pc tak isto. ked sa ho spýtam,smeje sa ze ano ma niekoho ( akoze foriky) ... co si myslieť? áno.. víkendy je doma a je vsetko ok,znestá
Boze,dievca on ta podvadza!To su tie najcastejsie signaly kedy chlap tehotnej zahyba.Good Luck!
A pri prvom dietati ste normalne sexovali? Preco mu teraz nespravis aspon oral alebo rukou?
Ak mas chlapa co ma rad sex tak sa kludne moze stat, ze si najde inde, ale to by si s nim musela hodit rec ako vidi vas vztah. Svadba? Tu ti uz napisali, ze je v tom ina ale spravila si nieco pre to, aby nebola? A nemyslim teplu veceru a upratany byt.
Prepac, ale mozes si zato sama... mas ruky, a mas usta... ja chapem ze sa ti v tehotenstve nechce, ale proste sem tam sa musis prekonat a chlapa uspokojit... oni maju svoje potreby... neuspokojis ty, uspokoji ina a 9m bez sexu pre chlapa je fakt akoze dost...
Žiaľ, úplne jasné indície. Namotal sa inú, na sex s novou osobou. A ak ho tá žena zaujme aj duševne, povahovo a bude mať záujem o vzťah s ním napriek dvom deťom... Ty aj deti ste pre neho skončili. Nerieš jeho - nemá to zmysel. Rieš praktické veci - dúfam, že máš bývanie a peniaze.
To ze nechceš mat sex počas tehotenstva nie je dôvod aby ta chlap podvádzal. Tehotenstvo je pre ženu veľmi náročné po každej stránke a nie je to sranda mat v sebe nový život. To ze máš problémy po sexe je ďalší dôvod na to, ze sa sexu počas tehotenstva bojíš a je to pochopiteľné. Chlap, ktorý nie je schopný vydržať obdobie tehotenstva bez sexu, nie je správny chlap, je to slaboch. Neviem ci ta podvádza alebo nie, len som ti chcela povedať, že sa neobvinuj aj keby ta podvádzal, lebo to, ze mu nedáš sex počas tehotenstva nie je tvoja chyba jednoducho máš v sebe pocit zodpovednosti za nový zivot, to bude svedčiť, len a len o jeho neschopnosti byt skutočným chlapom.
@misha666 a chlap nema ruky? Nemôže si to počas tehotenstva urobiť sam, ked je taky náročný a nevie tehotenstvo vydržať?
@misha666 Prestav si, že sú aj chlapi ktorí si vážia svoju ženu a nevynucuju si sex od manželky, ked ma rizikové tehotenstvo. Ja ani žiadna iná žena nie je matrac na uspokojenie pudov...Súhlasím, sú muži ktorým to lezie na mozog, ked su dlhšie bez sexu, ale taki sa môže uvoľniť aj sam. Ked si predstavím, ze môj muž keďže som nemohla cele druhé tehotenstvo sexovať, by si to išiel rozdať s kolegyňou, je mi z toho smutno. Za neveru vždy môže ten, kto sa pre ňu rozhodne. Všetko ostatné sa dá odkomunikovat, pokiaľ chlap nie je sebecké hovädo, ktoré myslí iba na seba. Ako si ma vážiť zena samu seba, keď ma sexovať nasilu, skôr sa jej sex zhnusi, rovnako ako muž, ktorý si ho vynucuje (pod hrozbou nevery, tichej domácnosti, hádok atd). To sú nevyzretí chlapci a nie chlapi...
Nooo ja som teraz všetko prečítala a prepáč ale on ťa isto podvadza. Vo skusenosti z okolia aj vlastnej to tak proste vidím. Ale održku je to, že ty si tehotna a pred termínom. A zbytočne ho budeš "obhajovať" alebo hľadať nervozitu kôli tomu že ty ideš rodiť čoskoro.
Ty si tehotná a to by malo byť aj preňho gro a byť trochu zdržanlivý... On už isto nemá päť rokov, aby sa nevedel správať. Je aj pravda že ak sa tebe nechcelo a nemohla si tak... Ale to je jedno... Jednoducho toto sa nerobí aby chlap mal doma tehotnú a bežal za inou. Z mojho pohľadu je to ten najhorší druh neveri. Je to proste hnus. A ako mu na to prídeš??? No hlavne teraz by som bola ticho a súsetredila sa na pôrod, ale to neznamená že ešte nemáš skúsiť ísť za ním a zviesť ho..hoci ldn na tu fajku... Lebo popravde ty máš zatiaľ žiadna dôkazi ale len intuícia... skôr by som začala naňho takto že sa ti chceeeee a tak... Mladšiu dcéru len nech pekne on v noci odnesie späť do svojej postele, sakra veď je chlap.... A kľudne nech spí pri tebe, neodpadne z neho. Tak by som mu to asi aj odprezentovala... Je tvoj muž a nie spolubývajúci. A je toho veľa veľa ako naňho a tak si ho aj preklepneš. Vec že on sa ti neprizná. Neprizná sa. Nepriznávajú sa ani ženy, ani muži... A keď aj tak si vypočuješ na seba všetky možné dôvody prečo si ho ty k tomu dohnala.
ja mam sex zakazany cele tehotenstvo a co ma hned bezat za inou ? aj on to dieta chce tak sa podla toho patricne sprava a ak uz ozaj tak su ine moznosti ako klasicky styk co mu neodopieram ale ani s tym nenalieha.....a tiez sa paradi aj ked ide so psom tiez su chvile ked si ma nevsima a co :D mam taky dojem ze ho az moc pozorujes a domyslas ako ze kedy sa stihne uspokojit ked hra hry :D kedy sa sprchuje ako sa sprchuje co ti pomoze ze sa budes takto zozierat...
@misha666 ty si dobre mimo dievča... žiadna žena nenesie vinu za neveru svojho manžela!!! môže niest vinu za ine veci, ale nevera je rozhodnutie jej manzela!!!
Vôbec nemusí ísť o neveru. Nerozumiem, ako tu to tu môžu baby písať s toľko istotou. Už len čakám kedy príde tradične,,rozved sa"
Chlap sa zmieril s tým, ze sex nebude. Nemá dôvod sa o seba starať a byt stále pripravený voňavý. Mozno sa mu nejaká ženská paci, tak sa viac o seba stará, nemusel ta už hneď podviest.
Preco by sa nemohol začať o seba viac starať, začať chudnúť aj bez toho, aby mal milenku? 🙄
Inak nemáš šancu to zistiť. Ak mu das najavo, že ho podozrievas, začne si dávať väčší pozor-ak je to pravda.
Co ti hovorí na tie neskoré príchody domov?
Sorry,ale tie,co tu pisu,ze za to mozes ty,tak by som ich “nakopala”….ja som tiez tesne pred porodom,na sex nemam chut,som odpalena z toho,ze je tak teplo a po nociach slabsie spime,ale moj chlap mi to nikdy nevytkol,nevyprosoval si to a uz vobec mi kvoli tomu nezacal zahybat…stara sa o mna tak ako aj pred tym,ja o neho tiez,az aktualne na ten sex…ten,ktory si nevie od papule odtrhnut na chvilu j.backu,lebo sa boji,ze mu gule prerazia mozog,je sebecky chrapun…a ked si uz najde aj hned inu,tak neni o com…teraz ti ma byt oporou,fyzicky a aj psychicky,ale ked pozera len na seba,tak prepac,ale mas doma egoisticke prasa…su miliony chlapov,ktori nemaju dlhsie sex a nemaju potrebu zahybat zene…toto je v prvom rade o nom,aj ked na vztah su dvaja,ale ak vie,ze nemas chut a mas aj problemy,mal by vediet to vydrzat…
k autorke... je mi luto, ze to tiez musim napisat, ale je vysoka pravdepodobnost, ze neverny je 😞
Ale je pravda že nemusí ísť ani priamo o neveru a o sex ako taký... možno ma leb poblízku nejakú ochotnú ženu ktorej on sa samozrejme veľmi rád postažuje a ona ho samozrejme ochotne počúva. No každopádne aj takým spôsobom sa mnohý muži aj ženy odklonia od rodiny, partnerov, manželov... Chápeš...
No a keďže on je z toho Happy že sa našiel niekto kto ho chudáčik vypočuje tak si začal niečo namýšlať a chce sa predviesť aký on je chlap a že ty na takého chlapa serieš. Sama hovoríš že ako sa upravuje a všimla si si to .. jasné že si to všimnú aj iné... Ťažko v tomto radiť keď ani teba ani jeho nepoznáme a nevidíme... Mnohokrát si sami veci zväličujeme a vidíme tak ako chceme vidieť. Ale cirkusom ani výstupom naňho teraz nič nedosiahneš.
Wau, zeny fakt? Ze si za to moze sama? A co je ona jeho matrac, alebo celkovo su zeny len sexualne hracky muzov?? Je tehotna, pred porodom!! Paneboze. Chlap, ktory zahne, lebo on chudacik ma svoje pudy🙄🙄🙄 a jeho zena je tehotna a este maju aj male dieta, je najvacsi chudak. Bodka
Nemusi ti hned zahybat, mozno je toho aj na neho vela. Male dieta, dalsie na ceste, ty mas asi svoje nalady😁 mozno pokus sa mu viac venovat, ty sa pritul, nejako ho potes, necakaj len aktivitu z jeho strany. Drzim palce
Ja budem asi jediná, ktorá si tou neverou z jeho strany tak veľmi istá nie je. Skôr mi pripadá ako žena, ktorej kamošky poradia “tak sa tvár nad vecou, pekne sa nahoď, choď von a nech žiarli”. Možno je v práci nejaká kolegyňa alebo zákazníčka s ktorou si poflirtuje a trošku zdvihne ego.
Ak je doma úplne odmietaný, tak sa samozrejme prestal snažiť, ani ty by si sa nevtierala chlapovi do nekonečna. Chápem aj teba, že sex momentálne pre teba nie je príjemný ani žiadúci, s tým “prekonaním sa” aspoň k iným praktikám je to také diskutabilné, niektorá to dá, iná nie. Ja by som nechcela aby sa kvôli mne niekto prekonával 🤷♀️
Čaká vás ešte nejaké obdobie bez sexu, ja na tvojom mieste dám s partnerom otvorený rozhovor, ale bez nejakých emočných výlevov, sĺz a výčitiek. Nech vie ako sa cítiš ty, ale nech ti aj on povie o svojich pocitoch. A samozrejme sa treba pripraviť aj na tú horšiu možnosť, že naozaj niekoho má a prizná to - čo s tým ďalej?
Ved mu dopraj. Zabranit mu nemozes.
Nemozes zmenit jeho tuzby ani potreby. Ked uz niekoho ma, tak im v "laske" tiez nezabranis.
S dvoma detmi tiez nie si v pozicii, zeby si si mohla dupkat nozkou. Vaz si, ze chodi domov o piatej. Ofukuj sa, urazaj a bude chodit domov rano, ak vobec.
Jeho si NATERAZ (mozno)stratila, lebo si si ho nevazila a nenaplnala jeho potreby. On uz ta nepotrebuje.
Teraz ta ale velmi potrebuje niekto iny. Niekto iny potrebuje, aby si bola spokojna, pokojna a tesila sa z jeho prichodu. Davaj pozor, aby si nestratila aj toho cloviecika.
Ja sa tiez nestiham cudovat, co dokazu zeny zene napisat. Ze si za to moze sama. WTF??!! Mam kamosku, ktora otehotnela po neviem kolkom IVF, krvacala cely prvy trimester, brala tazke lieky, injekcie, vsetko mozne a akoze co??? Ona za to mohla, keby si jej chlap nasiel nejaky iny "matrac"? Fakt, chudaci chlapi. Kazdemu bysom dopriala aspon hodinu porodnych bolesti, aby pochopili a prestali mysliet vtakom a gulami!!!
A ze ma ruky a usta??? No fajn, ja som rodila jedno dieta neskoru jesen, dalsie v zime a tretie v horucavach koncom leta a teda, ku koncu ma tak palila zaha, ledva som dychala, a este si tam pchat vtaka, no uz len pri tej predstave mi bolo nevolno. Mne osobne sa to protivilo a chlap si, cuduj sa svete, nenasiel milenku. Uzivame si to mimo tehotenstva, hoci pri kojeni mam chut o dost menej. Ale vsetko sa da. Len tehotenstvo a male deti daju zabrat. Niektora ani nevie, ze je tehotna a druha ledva zije. Ale preto sa nehladaju milenky. Vyzrety chlap to nerobi. Moj ako prve, zoberie deti na ihrisko, tie starsie, spravi im veceru, umyje, rozpravku precita, docisti zuby.
Zahra sa aj hry, aj sa umyje rano, lebo inak sa tazko prebera. Cez vikend sme casto dlho v pyzame vsetci alebo su zabudneme umyt aj zuby 🤣, umyvam dakedy na obed. Mame mastne vlasy a sme strapati, nevadi nam pyzamovy den. Niekedy. Ale ked niekam ide, vzdy sa osprchuje, da si parfem a tak. Teda, pokial nejde na stavbu pomahat kamaratovi 😅...To ale tak bolo vzdy. Tym chcem povedat, ze ked sa tieto veci nejak zmenili u nich v poslednej dobe, pravdepodobne nieco riesi inde, co je smutne strasne.. ☹...Ale som v soku, co vsetko dokazu zeny napisat zenam. Fakt...To je hadam este smutnejsie.