Môže ísť o neveru?
Ahojte baby, prišla som sa sem vykecat a možno trošku ukľudniť moje myšlienky ak to pojde. Zijem s priateľom 6 rokov ,mame 3r dcérku a za par dní príde druhe babo na svet. Nas vzťah je trošku chladnejší odkedy som tehotná, sex minimálny,on by chcel stale ,ja bohužiaľ skrz tehotenstvo nechcem( ano moja chyba a uvedomujem si možné dôsledky) mala.som aj krvácanie zozaciatku a aktualne som mala po styku neskutočnych poslickov silných tak sa bojim.
On už prestal riešiť sex, hrava večer hry na pc po novom, v podstate stale je večer na Pc,bud internet alebo teraz tie hry ,vraj s kolegovcami.
Začínam si všímať uz dlhšie ze rano sa vždy sprchuje, oholi, nahodí na fešáka, začal chudnúť po 2 rokoch ,zacal sa o seba viac starať. Byva v práci aj do 17 často, prítom nemusí, chodieval aj skôr o 15 max pol 16. Uz na mna netlačí ohľadne sexu ani ničoho,mam pocit ze uz má náhradu... Alebo mi šibe? Niečo mi hovorí že
áno... cez víkend je doma s nami, no kasle na seba, je v pyžame aj cely den a tak,inokedy sa o seba staral aj doma, kvôli mne, terás sa osprchuje večer pred spaním ked ja uz dávno spím, ..( zakladal si na tom že sex az po sprche) ... proste nejak sa mi to cele nezdá. nechcem to pytvqt,neviem akoby som zistila ci čosi rieši v práci s inou alebo pomimo... mobil nenaburam,pc tak isto. ked sa ho spýtam,smeje sa ze ano ma niekoho ( akoze foriky) ... co si myslieť? áno.. víkendy je doma a je vsetko ok,znestá
sorry mozno som to napisala tvrdo...ale tak raz za cas sa moze zena obetovat a urobit mu oral alebo rukou... je to predsa ine ako ked si vyhoni sam...nemyslela som to zle,,, nie nie som mimo, ja som tiez mala druhe tehotenstvo rizikove ale snazila som sa muzovi vyhoviet ked sa dalo inymi sposobmi...
Autorka skus sa vcitit aj do jeho pozicie. Je to nadrzany chlap (mam takeho doma takze viem o com hovorim), neuspokojeny (je jedno akym sposobom), sex uz nemal ani nepamata, je odsunuty do inej izby, nemoze spavat v posteli so svojou zenou lebo uprednostnujes dieta vo vasej spolocnej posteli, odsudzili ste sa, co si myslis, tesi sa z prace domov, podla mna ani nie. Ak ti bol partner neverny je to chyba vas oboch. Narodi sa vam druhe dieta a to uz duplom nebude s tebou spavat v posteli, podla mna ti to aj vyhovuje.
Podľa mňa nemá stálu milenku, ale vyhľadáva šľapky pravdepodobne najprv cez počítač a potom si dopraje s nejakou, alebo ide do bordelu. Tiež bohužiaľ musím súhlasiť s názorom vyššie, že domov sa z práce ani nemá veľmi načo tešiť a postupne stratil záujem. Ty pred pôrodom, no nemáš to ľahké.
Intuícia malo kedy klame sle dôkaz nemáš? Píšeš ze už dávnejšie žijete len viac menej ako kamarati nie partneri, dieťa bolo plánované? Pri prvom sa ako správal?
Píšeš ze moc empatie nepobral... Ono chlapi nevedia prežívať tehotenstvo ako ženy (česť výnimkám) pretože oni nie sú ovplyvňovany hormóny ako ženy...
Ja by som už teraz neriešila resp nepatrila ci je v tom iná alebo nie ale sústredila sa na svoj pôrod a všetko okolo toho.
A čo môžeš ešte urobiť keď príde z prace daj mu dcéru a chod niekam von...
Byť na tvojom mieste a zažívať s ním to čo ty, tiež by som si pomyslela, že niekoho má. Zvlášť ak o teba ako ženu nejakí záujem a začal sa o seba aj viacej starať. Len bez priamych dôkazov proste nemôžeš nič
Nedá mi nereagovať, ale ja nevidím tvojho priateľa ani chvíľku chudačikom. Nervy moje, máš malú dcérku , si tehotná , mal by ťa na rukách nosiť a nie si hľadať inú lebo nemáš chuť na sex každý deň.
Že “dopraj mu” až mi zabehlo 🤦🏻♀️
Vzťah, láska , deti všetko je to o pochopení a kompromisoch.
Áno raz za čas sa treba obetovať tak ako ty , tak aj on. Ale v žiadnom prípade nie som názoru , že ty za to môžeš , že ma inú. A ak by ju náhodou mal tak je to debil!
Teraz mu uz na tom nezalezi, asi si zvykol, nie je to medzi vami dobre tak preco by mu malo ma tom zalezat. Musite si dat spolu rozhovor, stanovte si pravidla, ze ked dcera pride v noci k vam do postele, odnesiete ju pekne naspat do izby. Nezdielanie spolocnej postele je prvym krokom odsudzenia. Tvoj muz pride tak ako keby uz rezignoval. Este stale to mozete zachranit ale musite to chciet obaja.
@sissy27 najhoršie je to, keď si v partnerstve povie jeden aj druhý to iste, ze uz kašlem na to. Mate 2 deticky , nemusíš sa donútiť k sexu, ale snaz sa donutit k nemu opäť priblížiť. Nebude to ľahké a nebuď prekvapená, keď ta pár krát mozno schladi. Je dôležité, aby ste k sebe opäť našli cestu. Ja viem ze to nie je ľahké. Na začiatok stačí pochváliť, objať, ... a zaujimaj sa kde.je. Napíš mu v čase keď ma koncit, ze súrne potrebujes niečo kúpiť. Alebo postrazit dieta. Nedávaj mu voľnosť a priestor na neveru. Môže mat pocit, ze ti na ňom nezáleží a je ti to úplne jedno kde je a čo robí.
Veľmi ti prajem, nech je pravda akákoľvek, aby sa vam to podarilo prekonať a tvorili ste spolu šťastnú rodinu a pre deti pevné zázemie.
@misha666 ona za to môže? No ty si tiež asi riadne neveríš a sebavedomie ti nič nevraví. Čo keby bola celé tehotenstvo v nemocnici? Aj to by bol chudáčik odkázaný na druhú alebo ona by musela na diaľku mu chodiť robiť dobre, len aby neodišiel od rodiny. Ja sa nedivím, že sú chlapy akí sú, keď čítam takéto odpovede...že ona si za to môže sama. To potom tvrdím aj ja, že on si za to môže sám. Nemal ju nabúchať, mohol sexovať nonstop
Chlapi sa vzdy pri nevere, moznej nevere alebo nejakom ,,objave" prezradia zvysenou starostlivostou o seba...
tak teda dievcata, ktore maju vestecku gulu a naisto vedia, ze je jej muz neverny , sa trosku zamyslite. S istotou hovorit nieco, co nie je iste ? Kde mate dokazy ? To velmi lahko odsudite toho druheho. A uz vobec nehovorim ako ste "pomohli" pisatelke. Tehotna zena, ktora ma problem sama so sebou a sup, supnime jej tu najhorsiu variantu, ktoru ani nemame ako dokazat. Ved nech sa dievca trapi este viac. Naozaj nechapem ako rozmyslate.
Autorka : najprv sa ukludni, mysli na svoje deti, to ktore mate doma a aj to druhe. Skus muza zapojit do starostlivosti o 3 rocnu dceru. Posli ich na kupalisko, na zmrzlinu .....a vecer si vymysli prechadzku alebo cokolvek ine. Skus rozmyslat nad vecami, ktore su pred vami . Kludne mu povedz, ze ho ocenujes, ze vydrzal namat sex ked si teraz tehotna, ze si to vazis a tesis sa na neho ked sa vam to narodi. Prepni v hlave nekonstruktivne podozrievania a zapni konstruktivne rozmyslanie nad spolocnou buducnostou.
heh co by si od nas chcela pocut. takzo povedat. no sama priznavas, ze si spravila chybu, ked si ho odmietala a povedzem si tak, niektori chlapi to veru nevedia zniest a to co nemaju doma sa snazia najst u nikoho ineho
Ak to chces vedieť, tak keď ma končiť o 15 tej v práci, tak choď pred jeho prácu a možno uvidíš, že predsa len ide preč, aj keď tebe tvrdí, že ostane do 17 tej
A ešte ma napadlo, moje auto mi vždy po jazde napíše údaje o poslednej jazde - čas, trvanie, počet KM.
Neskúšala som to preklikat, ale myslím že to ide aj ďalej pozrieť.
Tak ak máte novšie auto a on bude opäť meškať, tak skús pozrieť, že či tam nemá nejaké najazdené kilometre mimo čas, čo šiel domov.
Nič iné ma nenapada.. keďže mobil pozrieť nevieš a na opýtanie reagoval vtipmi.
Ale možno si len precitlivela, lebo si pred termínom. Veľmi mi je ľúto, že takto trápiš seba a vlastne aj bábo, ale nájma dúfam, že sa trápiš zbytočne.
Mne osobne by boli podozrivé len tie neskoršie príchody domov.
To že chudne, či sa o seba stará, to môže byť náhoda. Ten čas za PC je dosť na houby .. veď máte už jedno dieťa.. tak prečo sa s ním nehrá ?
Každopádne, príde teraz nové bejby, tak by sa mohol trošku pochlapit v pravom zmysle slova. On ti spravil tie deti, tak ako pardon.. rodič je aj on.. Máte práve zažívať ľudovo povedané, najkrajšie chvíle života, a vám sa to akosi ... Kazí..
Každopádne, to že nie je styk neznamená, že si neukazujete lásku. Objatia, bozky, spoločne chvíle. Prejav záujmu a spoločný čas s rodinou.
Vy ste sa asi nejako odcudzili, nie ?
Drž sa kocka
A odkomunikovali ste si niekedy tu pravidelnost sexu? Pokial totiz nie ste ani manzelmi, alebo aspon zasnubeni tak si ta on nijako nevazi, na vztah musia byt dvaja a ano aj v tom sexe si musia sadnut.
Ked zavtebou chodil, ze chce tak si mu povedala dovody? Zdravotne, osobne?
Ty si vsetko iba myslis, ty to nevies. Vzhladom na to, ze spava v inej izbe, kvoli teplu, by som asi vylozila karty na stol cim skor a spytala sa ako to vidi, pretoze vidis, ze vas vztah sa ubera inym smerom. Nepises o spolocne travenych chvilach, teda jasne ze po praci si radsej zahra na pocitaci ako by chodil na vylety, ale co vikendy spolocne varenie ci pozeranie futbalu ak ho to bavi?
Zase zeny, narodenim deti z nas niesu matky so sunarovym mliekom v hlave miesto mozgu. Stale je ona zena a on muz, nie len mama a tazko, takze aj ich vtah treba nejako udrziavat, a nemusibto byt iba sexom samozrejme ale spolocne travenym casom.
Ked nemozes spat so svojim partnerom je dolezite je sa o neho postarat inak... Ak si ani toto nerobila, je prirodzene ze si najde intimnu znamost co nemusi znamenat, ze tu osobu miluje... Muzi su inak stavany ako my a kazdy psychlog ti povie, ze je to zakladna potreba. Verim, ze to zvladnete 🍀
@sasa1310 moje sebavedomie je v poriadku...uz som pisala ze som sa v celku zle vyjadrila... ale autorka pochopila ako som to myslela... chapem vase rozhorcenie...ale aj chlapi maju svoje potreby... a ano su chlapi a su chlapi... to co pisala autorka nemusi hned znamenat ze ju podvadza... mozno len rezignoval
@0kristina0 celkovo adresujem tebe aj ostatným,ktoré si myslia,že len ak doma nedajú sex,tak je na scéne milenka....sú chlapi,ktorí majú pravidelný sex aj denne a napriek tomu sukaju a s inými,dalsimi ženami....dnes v posteli stabilná,o pár hodín ina...čiže nedostatok či dostatok sexu nie je žiadna vypovedna hodnota ničoho....
Nejdem sa vyjadrovat k otazke. Len pre damy, ktore maju vsetkych muzov za pudove zvieratka s prvou signalnou. Autorka: nie su vsetci taki. Su muzi, ktori vnimaju okolnosti, potreby zeny tehotnej aj netehotnej, uvedomuju si, ze tehotenstvo nie je vecne a je to pre zenu fyzicky aj emocny napor, vedia, ze starat sa o 3r dieta nie je vzdy jednoduche najma ak mas co robit pred terminom so sebou. Su muzi, ktori si zeny vazia a vedia, ze v zene rastie aj jeho dieta. Citia vdaku a uctu. Nielen svoju potrebu. Pises, ze Tvoj nie je nejaky empat. Zial. Ale to je jeho nastavenie a postoj, nie Tvoja zodpovednost. Posledne co potrebujes su pocity viny. Nie, nie si povinna uspokojovat niekoho potreby na ukor seba a deti. Ver mi. Si v situacii kedy by on mal uspokojovat Tvoje a nosit Ta na rukach. Skus si to v hlave takto nastavit a zamerat sa na to dolezite. Egoisticky muz to nie je.

moze niekto napisat a poradit “ ved mu dopraj???” 🙄🙄🙄🙄….
Mila autorka, v prvom rade si asi treba s muzom doma sadnut zoci voci, a povedat mu o svojich pocitoch. Nemate 15 a nechodite spolu 3 mesiace…. je normalne sa o svojich pocitoch rozpravat, radsej ako robit patracku a hladat tipy ako vzbudit ziarlivost ci paana….
Ako inak vyzera vas vztah?? ako spolu travite cas? Neni to predsa len o sexe… co robite cez vikendy ked je muz doma, nehra hry a neni v praci… toto je podla mna dolezite; nie ci sa osprchuje pred robotou a navonia sa….