icon

Môže ísť o neveru?

7. júl 2021

Ahojte baby, prišla som sa sem vykecat a možno trošku ukľudniť moje myšlienky ak to pojde. Zijem s priateľom 6 rokov ,mame 3r dcérku a za par dní príde druhe babo na svet. Nas vzťah je trošku chladnejší odkedy som tehotná, sex minimálny,on by chcel stale ,ja bohužiaľ skrz tehotenstvo nechcem( ano moja chyba a uvedomujem si možné dôsledky) mala.som aj krvácanie zozaciatku a aktualne som mala po styku neskutočnych poslickov silných tak sa bojim.

On už prestal riešiť sex, hrava večer hry na pc po novom, v podstate stale je večer na Pc,bud internet alebo teraz tie hry ,vraj s kolegovcami.

Začínam si všímať uz dlhšie ze rano sa vždy sprchuje, oholi, nahodí na fešáka, začal chudnúť po 2 rokoch ,zacal sa o seba viac starať. Byva v práci aj do 17 často, prítom nemusí, chodieval aj skôr o 15 max pol 16. Uz na mna netlačí ohľadne sexu ani ničoho,mam pocit ze uz má náhradu... Alebo mi šibe? Niečo mi hovorí že
áno... cez víkend je doma s nami, no kasle na seba, je v pyžame aj cely den a tak,inokedy sa o seba staral aj doma, kvôli mne, terás sa osprchuje večer pred spaním ked ja uz dávno spím, ..( zakladal si na tom že sex az po sprche) ... proste nejak sa mi to cele nezdá. nechcem to pytvqt,neviem akoby som zistila ci čosi rieši v práci s inou alebo pomimo... mobil nenaburam,pc tak isto. ked sa ho spýtam,smeje sa ze ano ma niekoho ( akoze foriky) ... co si myslieť? áno.. víkendy je doma a je vsetko ok,znestá

iren88
7. júl 2021

@anita6666 myslím, že keby toto bolo len o sexe žeby písala, tak by to trošku inak brala a vnímala, lenže viacero vecí sa jej zdá divných 🙂

oblecenie99
7. júl 2021

Nič v zlom ženy, ale keď je chlap taky ze to musí mať vždy a všade za každých okolností každý deň, tak oral ani ruka nestačí.. A co také robí ten chlap pre zenu, že žena má chuť mu to urobiť hoci aj rukou napriek tehotenstvu a únave a horúčavám? Stačí, že ju nepodvedie, či je tam ešte nejaká pridaná hodnota z jeho strany starostlivosť a pod.? Ja som sex mala od 20. tého týždňa zakázaný, ani som naň nemala chuť a môj ma nepodviedol.. A ku koncu som bola vecne nafúknuta, opuchnuté nohy ešte do toho brucho, bolesti malo spánku, tak taky oral bol ozaj na poslednom mieste, načo som myslela. A chlap, ktorý toto nedokáže tolerovať pár týždňov, tak takému iba rukou a orálne nestačí, verte mi.

0kristina0
7. júl 2021

@oblecenie99 citala si to cele? Toto neni len o tom sexe. Sama autorka napisala ako sa jej muz citi co som sa jej snazila aj ja napisat. Citi sa byt odstrceny, na vedlajsej kolaji, ten sex je uz iba vyvrcholenie ich nezhod.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
lenusa20
8. júl 2021

Juuuuj verím že ťa trhá napísať mu to. Aj mňa by trhalo ale neviem či s tým niečo poriešiš. Môže z teba urobiť histerku, žiarlivku, môže priznať a povedať že je to tvoja chyba, môže zatĺkať, môže sa tváriť ako urazený že čo si ty o ňom myslíš, môže prísť domov ako kajúcnik a prosiť o odpustenie, môže prísť domov a byť zrazu prehnane milý, môže sa tváriť že mu žiadna sms neprišla, atď atď atď... Nepomohla som ti, ale tak to je.

autor
Autor odpoveď zmazal
lenusa20
8. júl 2021

Ja byť na tvojom mieste, sústreď sa na bábätko a aby si to dotiahla v zdraví do konca. Ale asi by nebolo od vecí sa s ním aspoň porozprávať o tom, že sa nezaujíma a že sa zmenil atď..to už ty vieš v čom všetkom sa zmenil. No o tom podozrení z nevery by som zatial bola ticho. Skôr tak konštruktívne ísť na to. Si spomínala že ani pri tebe nespí kôli dcére údajne, to skúste spolu vyriešiť a trvaj na tom aby spal pri tebe... Trochu ho viac vtiahni do chodu domácnosti. Pozri, ono aj keby tam bola nevera, vždy sa da všetko zvládnuť ak dvaja chcu. Dvaja!!! Možno aj keď bola alebo je, tak na to nikdy neprídeš, ale pracovať na vzťahu si vždy vyžaduje dvoch. Takže skús ku povedať ako to ty cítiš čo sa týka vašej rodiny a vzťahu medzi vami. Také veci su vždy buď hop, alebo trop. A keď už sa porozprávate, tak hlavne nečakaj zmenu z dňa na deň. Ani z dňa na deň ste sa neodcudzili, tak aj ten návrat nejaký čas trvá. Hlavné kľud. Ale áno pochopím ťa aj keď praskneš a urobíš doma cirkus. Môže sa to stať ale muži sú taký a vlastne aj ženy, že mnohokrát v návale hnevu povieme ak to čo by sme normálne nepovedali. Tak komunikuj tak, aby sa isté veci mohli dať doporiadku a nezazerali by ste na seba obaja škaredo, nehovoriac o dookola točiacich sa výčitkách neskôr. Ach..no nemáš to ľahké, ale také veci sa bohužiaľ deju. Ale pripraviť sa na 10 rôznych scenárov sa nedá.

0kristina0
8. júl 2021

Neda sa ti vyzistit v jeho praci ci naozaj isiel na sluzobku? Ak si chces byt naozaj ista ci ta podvadza a nevies to nijako zistit, poradim ti sledovat ho aj ked v tvojom stave je to tazke mohla by si niekoho do toho zapojit, brata, sestru. Znama mala tiez podozrenie, jej muz maval casto nadcasy v praci ale nevedela mu to dokazat tak raz poprosila svojho bratranca aby ju odviezol pred jeho robotu v case ked mal koncit a videla to na vlastne oci, k nemu do auta nastupila kolegyna a isli bohvie kam a jej pri tom tvrdil ze sa zdrzi v praci. Odpustila mu ale spravil to znova, dnes su rozvedeni ale trvalo to roky, nevedela sa k tomu dokopat a on sa chudacik citil este ublizeny. Maloktory chlap sa prizna k nevere, vacsina bude zatklat aj ked by co bolo. Ty potrebujes mat dokaz aby z teba nerobil hlupanu.

erika_230
8. júl 2021

Baby ja keby som vedela kam ide na sluzobku tak sadam do auta a idem si to checknut. 🙂

0kristina0
8. júl 2021

@erika_230 keby som mala aj ja opravnene podozrenie a nebiem to nijako inak zistit tak to urobim aj ja, ale autorka to ma komplikovane, je tehotna a ma este jedno dieta, preto som jej napisala ci by nemohla poprosit niekoho z rodiny.

dollyzv
8. júl 2021

No este ta služobka,mne by blikali všetky kontrolky ako maják..asi by som si to snažila overiť či išiel naozaj na služobku..akú prácu robí tvoj muž?

autor
Autor odpoveď zmazal
lululucy
8. júl 2021

Ja by som asi zavolala do tej prace, pod zamienkou ci tam nieje manzel, lebo sa mu nevies dovolat. Je tam riziko ze na tej sluzobke naozaj je, a pravdepodobne sa dozvie ze si volala a ked na nej nieje, tak to znamena ze ta podvadza a potom je uz jedno ci sa dozvie ze si volala do prace. Vela stastia

ktochytavzite
8. júl 2021

nvm ale to je tiez zle ked je v robote do 17,pricim by mobol byt o 15,sa neponahla za vami,nepomaha to troska s dcerou ked si tehotna.?
Ci ta podvasza nvm snad nie ved do id nemat sex cez tehotenstvi nieje mat milenku,to kazdy,normalny chlap by mal tolerovat a chapat a este ekd si mala krvacanie,prvorade je to dieta v bruchu.Ale ak on je taky ze len sex,tak nvm ja by som stakym ani nechcela byt,kebyze mu je prednejsi sex ako zdravie babatka.Posem lebo si mala potiaze krvacanie co nieje sranda.
A tie naznaky,nvm pozri mobil ,inak sa nedoVies alebo pc ,ale nenaoadne nie ze ho podozrievas,jasne ze bude opatrny,nechaj tomu cas uklidni sa a potom skus pozriet.

autor
Autor odpoveď zmazal
0kristina0
8. júl 2021

Mna este napadla jedna vec, mozno je to blbost sle topiaci sa aj slamky chyta. Keby si kupila detske smart hodinky s gps lokaciou (neskor vyuzijes pri starsom dietati) a schovala mu ich niekde do auta? Takto by si mala prehlad kam chodi.

autor
Autor odpoveď zmazal
0kristina0
8. júl 2021

To ti neviem povedat nemam s tym skusenost ale pravdepodobne ano, za pokus to stoji aspon si mozes overit ci ti povie pravdu kde bol.

s_a
8. júl 2021

Nepozerate ženy veľa filmov? Hodinky s gps sú už fakt moc 🙈
Ešte si sa autorka nevyjadrila k tomu či si sa s ním skúsila normálne porozprávat a už by si ho šla najradšej špehovať ..

erika_230
8. júl 2021

@s_a ved pisala ze ked sa ho na to spytala tak sa iba smial

s_a
8. júl 2021

@erika_230 ale bol tu navrhnutý taký hlbší rozhovor o jeho pocitoch atď a nie hneď vybalit milenku

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
erika_230
8. júl 2021

Moj ex ked klame tak sa tiez smeje. A bola presne podobna situacia nieco sme sa rozpravali to uz som vtedy ja bola rozhodnuta ze sa idem rozviest. a pytam sa ho ci niekoho nema a on ze nie ale ze sa hovori ze s dakou kolegyňou niečo ma. Robime v tej istej firme ale sa tu ani nestretneme za cely rok. Ja som na druhy den prisla do roboty a kolegom som zo srandy povedala ze teda vtedy este manzel ze ma frajerku. A v tom jeden kolega hned zahlasil :" tak uz o tom vies aj ty?"

erika_230
8. júl 2021

v tvojej situacii by som dnes vecer teda zavolala tomu kolegovi co je s nim na sluzobke ze sa manzelovi nevies dovolat a potrebujes s nim nieco prebrat ze ak je pri nom nech ti ho da k telefonu. a ak budu spolu tak ti ho da a ak nie tak sa ho spytaj kde je. Len si vymysli nieco co potrebujes nutne mu povedat. Kludne by som mu povedala ze kedze sa cely den neopytal ako bolo na poradni tak bolo dobre vsetko je v poriadku a tak.

autor
Autor odpoveď zmazal
dollyzv
8. júl 2021

@erika_230 a čo ak si to rozdávajú s kolegom? 😂😂😂😂 Nemusí v Tom byť žena 🤔😅😅

autor
Autor odpoveď zmazal