icon

Môže ma manžel vyhodiť z bytu po hádke?

2. jan 2025

Vie mi niekto poradit prosím ? Muz ma byt na svoje meno, mame spolu dceru ešte som na rd a po hádke sa mi vyhráža že si mám zbaliť veci a odísť, dceru nevyhadzuje bud odídem sama kam chcem alebo k rodičom a môžem zobrať dceru. Môže ma vyhodiť keď tam mame s dcerou trvalý pobyt??? Môže ma vyhodiť a dceru si nechať ? Rodicov mám na druhom konci neviem ani ako by sme sa s vecami dostali teraz na druhy konec Slovenska

Strana
z2
michal_dr
2. jan 2025

Autorka
Posli mi spravu...

rorino
2. jan 2025

@melanta môže ťa vyhodiť,veď ty si jemu nie nič,si matka jeho dieťaťa,nič viac.Mne rad dávno manžel povedať,už ani neviem prečo,že keď sa mi nepáči,môžem si hľadať druhého.Nuz tak som mu povedala,že ak si myslí,že to bude mať také ľahké je na celkom omyle.To len na odľahčenie😏

belllinka
2. jan 2025

@rorino a co, budes robit problemy pri rozvode a budes s nim chciet ostat silou mocou, ci?

rorino
2. jan 2025

@belllinka nie,tak ďaleko sme nezašli,jeho,keď to "prešlo" tak mi to reálne nevedel vysvetliť,že prečo to vlastne povedal ,až sme sa nakoniec na tom bavili.Len to bolo tak dávno,že už si nepamätám príčinu,možno by to aj vysvetlilo,prečo som ja tak odpovedala.

belllinka
2. jan 2025

@elanor a naco potom svadba, ked uz je byt pol na pol? 🙂
Keby to bolo naopak, ze byt je jej a potrebuje vyhodit chlapa, tak by to bola zas vyhoda, ze nie su manzelia.

gab1sol
2. jan 2025

@sissy27 nie je správne žiť za každú cenu v takej domácnosti, ale v takom prípade by tam nemohlo padnúť to ultimátum do víkendu. Ako manželku by ju nemohol vyhodiť a tým by si ona zabezpečila čas nájsť si niečo v BA, keďže tam má teraz aj robotu… Takto na rýchlo hľadať miesto, kde skloní hlavu, nie je zrovna výhra.

elanor
2. jan 2025

@belllinka a naco potom vobec byvat spolu? Ked mas vzdy predpokladat, ze ten druhy je kalkulacka, vyzirka, naivka, lempl…? Naco vlastne vobec treba partnera? Ved su aj ine riesenia. Aj to dieta by si zena vedela zariadit po svojej osi, a nemusela sa otravovat s dakym trpakom…
Mozeme ist kludne do dalsich extremov.

belllinka
2. jan 2025

@elanor netreba ist do extremu, ale zas netreba ten sobas vyzdvihovat, ako nieco super hyper najlepsiu a najdolezitejsiu vec v zivote

koniarova
2. jan 2025

Obvolaj krízové centrá.

autor
2. jan 2025

Cestuje pre nás moj otec zatiaľ musím pobaliť… henten idiot odišiel autom aj so sedačkou neozyva sa tak neviem ešte ako zoberiem malého na takú cestu ak sa nevráti

gab1sol
2. jan 2025

Malého, či malú?

kataina
2. jan 2025

držím vam dvom palce

autor
2. jan 2025

@gab1sol malu, stále mam jeho v hlave

dagas
2. jan 2025

Otec by mu mohol dať dobre na hubu

michal_dr
2. jan 2025

Autorka
Veci sa daju riešiť i inak... 😉
Písal som ti, aby si sa ozvala...
Keďže si anonymná, ťažko ti pomôcť... 🙈🙉🙊🙄

mogaa
3. jan 2025

nuž nie si manželka a byt je jeho....trvalý pobyt ti môže kedykolvek ako majiteľ bytu zrušiť.....si len priateľka/partnerka ale nie manželka.....

danica2711
3. jan 2025

a potom niekto povie, že manželstvo je len papier... ako vidieť, niekedy je to aj strecha nad hlavou (viem, že od veci, autorka,prepáč)

0kristina0
3. jan 2025

Nechapem preco sa stahujes prec, predpokladam, ze ked nastupujes do prace tak ma dcera vybavenu uz aj skolku. Poprosila by som rodicov aby ti zo zaciatku financne pomohli kym sa sama nerozbehnes, hentoho chuja by som uprosila aby ti dal cas najst si byvanie a ak by toto vsetko neklaplo, potom by som odisla k rodicom.

sasa1310
3. jan 2025

@0kristina0 A rodič sa môže zblázniť lebo dcérenka je neschopná. Prečo vsetky prúsery majú riešiť rodičia? Však nech sa autorka postará o seba a o svoje dieťa

nevenka
3. jan 2025

@sasa1310 uz ti je lepsie, po tomto komentari?
A ten emocionalny kripel, co sa nazyva partnerom a otcom, je schopny? Nie ze sa nevie, ani nechce postarat o partnerku, a co horsie, ani vlastne dieta. Sama si to dieta nespravila a nie vlastnou vinou je na rodicaku.

sasa1310
3. jan 2025

@nevenka treba s tým rátať, že raz ju môže vyhodiť z jeho bytu. A však dceru si chce otec nechať

zuzitko74
3. jan 2025

@sasa1310 Otec takmer na 100% vie, že matka odíde aj s dieťaťom. Ver tomu, že keby autorka odišla sama, tak otec nevie ,,kudy-kam". Väčšina otcov netuší, ako sa ich dieťa stravuje, aké má číslo oblečenia a topánok, nevedia kúpať ani uspávať a niektorí si nepamätajú rodné číslo svojho dieťaťa a ani meno jeho pediatra.

kacena2022
3. jan 2025

@sasa1310 Není to také ľahké ísť do podnájmu,keď skoro všade si pýtajú dopredu 3 mesačný depozit.Malokto má toľko našetrené keď kopa žien žije od výplaty do výplaty.
@autorka Čo sa stalo medzi vami,prečo ťa vyhadzuje?

nicegirl369
4. jan 2025

@rorino Prečo radíte, keď neviete? Keďže sú manželia, vyhodiť z bytu ju nemôže. Prečítajte si zakon.

rorino
4. jan 2025

@nicegirl369 prečo reaguje s,keď nevieš.Autorka na začiatku písala,že muž nie je manžel,asi tak😏

belllinka
5. jan 2025

Opacny pripad. Ako by jej teraz bolo dobre, keby neboli manzelia a mohla ho hned vyrazit z domu. Ale nemoze… a on jej ho zatial znici, kym ich rozvedu:
https://www.modrykonik.sk/forum/rozvod-a-sudy/ako-chranit-zenu-a-deti-pri-rozvode-s-alkoholikom/

@elanor

jizanka
19. júl 2025

@sutor Jsk se vede? Bydlíš u rodičů?

Strana
z2