Môže mi môj otec vziať dieťa?
dobry vecer chcela by som sa opytat mam 24 rokov studujem na VS mam 2rocnu dceru a bohuzial byvam smojimi rodicmi nakolko som slobodna matka, nasi mi velmi pomahaju zaco som nesmierne vdacna ale v poslednej dobe sa stale hadame velmi sa do vsetkeho staraju neda sa to vydržat npr.chcela som aj s malou ist ku kamaratke prespat aj ona ma syna chceli sme si urobit pekny den a potom u nej mali babinec ked by deti zaspali nasi mi to zakazali že nemožem aj ked nemali na to pravo ale moj otec sa zacal vyhražat ze ak pojdem da na sud aby mu zverili vnucku do opatery vraj na 100 percent vyhra pretože nemam byt a nemala by som kam s malou ist. v tom ma pravdu nemala 😔 už si nepripadam ako matka svojej dcery o vsetkom rozhoduju oniaj o vychove a ked nesuhlasim zase vyhrazky uplne sa zmenili 😔 ja ale ako sa im postavit ked nemam kam ist. chcela som ist ku kamaratke byvat do podnajomu neplatila by som nic ale nasi sa zacali zase vyhražat že mi vezmu malu ked odidem do podnajmu Preto sa pytam mohol by sud mojmu otcovy zverit moje dieta do vychovy aj napriek tomu ze sa staram a lubim malu ale nemam kde snou kde byvat keby ma vyhodili.
@bluehorsee 😂😂😂 veru 13 👍

Mne tú tému vyhodilo v google news😅snáď už doštudovala a má sa dobre😅