Môže sa človek s násilníckou minulosťou zmeniť?
Chodím už tretí mesiac s jedným mužom, ktorý je odo mňa o 12 rokov starší. Dobre si spolu rozumieme a máme veľa spoločných záujmov. Viem si predstaviť, že by som si s ním založila rodinu. Je rozvedený a má jedného syna z prvého manželstva. Vravel mi, že mal smolu na ženy a je rád, že sa dostal z toxického vzťahu. A teraz stretol mňa.
Pred pár dňami mi jedna známa povedala, že dôvodom prečo od neho prvá žena odišla bolo, že ju dokopal a vraj ju ohrozoval nožom. Tak som sa ho na to opýtala, a on mi odpovedal, že nožom ju nikdy neohrozoval, ale fyzicky na ňu zaútočil, lebo bola k nemu protivná a chcela uniesť ich syna. Bol kvôli tomu aj vo väzení. Nie som z rovnakého mesta ako on, takže nemám o tomto až toľko informácii. Ďalšia známa mi zas povedala, že fyzicky napadol sudcu z vedľajšieho mesta, ktorý ho odsúdil. Mal už veľa podmienok a ľudia si o ňom myslia, že má psychické problémy. Potom, čo sa rozviedol, si našiel ďalšiu priateľku a vraj aj tú fyzicky napádal.
On vraví, že to všetko bolo inak. Neviem, mám veriť ľuďom alebo jemu? Všetko sa to stalo pred viac ako desiatimi rokmi, mohol sa medzitým zmeniť?
Davaj si hlavne pozor, chod zatiaľ vždy v sprievode niekoho
Poznam takeho. Je uz s minimalne s 3 zenou. A kazdu presvedcil ze sa "zmenil"
@hlupa_troska fuuu dievca ako toto odpisat na tuto temu? No ten tvoj nick asi vela napovie. Skusim ti poradit. Ked muz dokope tehotnu zenu a skonci zato v base tak nie nebola ta tehotna zena na vine, ani ho chudacika nedonutila to urobit. A hej niektore veci skratka ciernobiele su, pleties si jablka s hruskami. To, ze ta zena mozno nebola dokonala neznamena, ze on ma pravo skopat ju aj nenarodene dieta, ale ano on sa nato diva presne tvojou optikou.
No vidis, min. Jedna navsteva urgentu a zdratovana celust zazehnana😅
Zdravý rozum ti utiekol keď to čítam,,, veľmi zle dopadnes aby si nedopadla ešte horšie ako tie predtým
Jasne, on je svaty, ved “len” napadol svoju prvu zenu. A vsetci ostatny klamu, on nic, on muzikant 🥲 ja by som s takym chlapom urcite nebola, rozisla by som sa co najskor a zaroven by som sa normalne bala co bude ked sa s nim rozidem ci mu neprepne a nedokope aj mna 😏
Popravde, neverím, že sa s ním rozides. Neuraz sa, ale príčetná žena by sa toto nepýtala na koníku, ale odpoveďou by vedela hneď po tom, ako by sa dozvedela, že zbil svoju ženu.
@nicegirl369 Už sa stalo. A ohovára ma preto po celom meste (našťastie bývam u rodičov v inom meste) a vymýšľa si, že som bláznivá a on sa vraj so mnou kvôli tomu rozišiel. Aj ked som to vlastne ja ukončila.
A len tak pre info, to s tým sudcom bola pravda. Nenapadol ho síce fyzicky, ale narazil naschvál svojim autom to jeho auta. Riešila to aj polícia a písali o tom dokonca v novinách. Pritom klamal, že sudca bol opitý a narazil do neho. A tiež pravidelne týral svoju bývalú.
Chcel sa sudcovi pomstiť, ale polícia mu nedala za pravdu, kedze ho vsetci poznajú.
On je vacsinou normalny, ale niekedy sa sprava ako psycho.
Iba tretí mesiac, to je kratucko. Ešte sa zrejme ovláda. Veď ty máš vlastne veľké šťastie, že si sa to dozvedela. Osud ta varuje, tak si nechaj pomôcť.

Za 3mes nemáš šancu človeka spoznať.. A už vbc nie rozmýšľať ze založiť si rodinu.
Sama vidíš ako ta nazval.