icon

Môže si žena kúpiť vlastný prsteň?

11. máj 2024

Mozem si ako zena kupit sama prsten ak sa mi paci? Mam vyhliadnuty taky aky sa mi paci, od priatela mam iny, vymenit ho nechcel, lebo uz to raz riesil a nechcelo sa mu...ze mozem ja, ze on kupil aky som chcela, ale realne som ho videla az ked prisiel a skusila som ho nosit...je pekny velmi, ale drahy na to aky je, aj ked sa podoba na diamantove a posobi aj sam o sebe tak zavazujuco je zaroven taky...bolo mi to take, tak sme to nechali tak...dokupila by som si sama dalsi a nosila ich spolu, neviem ale ci budu spolu pasovat, su uplne ine...a tento novy by posobil asi honosnejsie, tak by som dostala otazky z okolia, co by som samozrejme mohla vysvetlit, ze tento som si kupila kedysi sama a teraz ked sa chcem trochu viac ozdobit nosim oba...predtym som nezvykla prstienky nosit, ale odkedy som si ich pozerala na nete, stale na mna vybiehaju...myslite, ze je to ok? priatel mozno nebude rad, ale ked poviem, ze teraz ked mam aj tento, ze nosim oba, pekne to ukaze...

Strana
z2
lucyluska
11. máj 2024

Áno môžeš. Toho roku som si kúpila 3.
Do vtedy nič.
Najlepšie si kúpim sama.
Chodím na stránku kde sú lacnejšie ceny, tiež som zato nevysolila majland.

777januska777
11. máj 2024

Nikdy som túto vetu nepoužila az dnes, ale: ty si tu už pisala ohľadom toho prsteňa? Lebo sa mi zdá, že už tu bola téma kde sa presne riešil prsteň a ze sa autorke nepáči a to bol druhý prsteň. Ak to nebolo tvoje ospravedlňujem sa.

autor
11. máj 2024

@danica2711 vy ste fakt hrozna

autor
11. máj 2024

@dusankomoj nie tolko drahych darov nepotrebujem, nie som zamerana na veci, s prstienkom ma prekvapil, ma hlbsi vyznam...

autor
11. máj 2024

@rorino ano viem a preto som sa zasmiala trefnej poznamke 😄bolo to mile
@madeincssr ano, prstienky su pre mna jediny sperk, ktory ma hlbsi vyznam, ci uz ide o zasnubny alebo snubny a ano ozdobim sa aj sama

autor
11. máj 2024

@viestta ale kdeze suhlas, slo skor o radu, pohlad na vec, osobne by som si v minulosti sperky nekupovala, ale na druhej strane preco nie, kupou sperku sa peniaze nestratia

autor
11. máj 2024

@januska12323 ano a je krasny ale bude mat prstenoveho kamarata

autor
11. máj 2024

@autumm 😄😊😊ved to je super

autor
11. máj 2024

@777januska777 mne sa moj prstienok paci, ale rada sa zdobim, kupujem si retiazky, naramky, pri prsteni som si nebola ista, ci to je vhodne. Dakujem za vsetky odpovede

autor
11. máj 2024

@lucyluska 😊mne sa to celkom paci kupit aj sama sebe nieco take pekne

dusankomoj
12. máj 2024

Keby ten prsteň mal hlbší význam,tak by si ho neriešila ani keby bol z kolotočov!🤣Jednoducho si kľudne kup aj ďalší a hotovo.

gabika0825
12. máj 2024

A to ti priatel musí odobriť či si môžeš kúpiť prsten? 😀 to nemyslíš vážne 😀 však si kup aj 4 prstene

bylinka25
12. máj 2024

Samozrejme, že si môžeš prstienok kúpiť aj sama, tu niet čo riešiť.
Len neviem, či je to ako náhrada za ten od priateľa, či aby si mala dva?
Tiež záleží aj na tom, na ktorom prste ho budeš nosiť, lebo ak na prostredníku, tak názory druhých ti môžu byť ukradnuté. Ten od priateľa nosíš na ktorom prste?

cacianka
14. máj 2024

Kúpa prsteňa nemá žiadny hlbší význam, určite nie hlbší ako kúpa náramkov, retiazok, náušníc.
Hĺbku významu tomu kúsku kovu priradia iba ľudia sami, a je to ich voľba aký. Ak sa ti páči, kúp si. Sú to tvoje €.

Strana
z2