Môže to byť náhoda?
Naozaj neverim komercnym vesticiam a podobnym ludom, ale momentalne sa mi deje nasledovne…..
mam byt v uplnom center stareho mesta, ktory prenajimam.Vzdy ho zobral prvy zaujemca, byt je super za dobru cenu.Na jar si to prenajali dve damy s tym, ze ked ho budem chciet predat, tak ho kupia.Nevedela som ich zamestnanie, neskor som sa dozvedela, ze obidve su profi vestice- posobili velmi sympaticky,vsetko bolo ok.
Tym,ze sme sa dohodli na naslednom odkupeni, byt si chceli zariadit podla seba, suhlasila som a velku cast mojich veci, aj nabytku som darovala za odvoz.Zariadili si to podla seba, platili nacas, ale po 5 mesiacoch mi oznamili, ze koncia u mna a vystahovali sa.Mala som skodu par tisic, je to moja naivita, tak mi treba.Depozit som si nechala, aj ked to bola smiesna suma oproti mojej strate.
Nerozisli sme sa uplne idylicky, hadky ani krik tam sice neboli, ale neboli sme k sebe velmi mile-oni mali pocit,ze byt zveladili, ja ze ho zdegradovali…..
No odisli koncom leta a ja ten byt nedokazem odvtedy prenajat, mala som tam asi 50 zaujemcov, bud sa dohodnu na obhliadku a viac nezdvihaju telefon, alebo traja uz mali zmluvu a cukli, alebo to chcu a viac sa neozvu……
Podotykam, ze byt je fakt pekny na jednom z najlepsich miest v Bratislave v tichej ulicke a ponukam ho cca o 200 eur menej ako mi radi realitka.
moze to byt pomsta???????Som totalne racionalny typ, ale 50 x sa nahoda nemoze stat……stalo sa Vam niekomu nieco podobne???
@beataxxx veriaca asi nie si, ci ano? Ak ano, je tam jedna moznost a uvidis. Ja som si zazila tiez s jednou pani zaujimave veci, rozpisovat detaily nebudem, ale ona sa zaoberala ciernou magiou, co som ja nevedela a ked sme sa nepohodli a rozisli sa, tak to som cumela, co sa dialo. Mne pomohli knazi. A nie jeden, podotykam, bolo toho viac a na dlhsie obdobie, ale to bolo trosku ine.
My tiez prenajimame a presne ako pises. Vela sme mali takych ktori to chceli, bud uz po telefone boli uplne 100% tni zaujemcovia a viac sa neovali, alebo sme sa mali stretnut a telefon nezdvihli, pripadne prisli, videli, chceli spisali sme.zmluvu a tym to haslo.Asi su ludia teraz taki nejaki... Neviem ako to nazvat
je to dobou-ludia nemaju peniaze .. ale ak ak chces verit,ze byt je "prekliaty" daj ho vysvetit -aspon pre klud duse .. ja v to neverim ,no ludska psychika je neskutocne zaujimava ...
Vydym ho bielou salviou a ty sa okup v cistci😉
Minulý týždeň som hľadala byty na prenájom v ba žiaden lacnejší v centre som v ponuke nevidela 🤔
Možno záujemcov paradoxne odrádza cena, ak je veľmi nízka oproti trhu. Keď chce niekto bývať v prémiovej lokalite, tak aj očakáva prémiovú cenu. Ak je podozrivo nízka, logicky začne uvažovať, či tam nebude nejaký zádrheľ. Nejaký šialený sused, hluk z neďalekého podniku, atď. Predpokladám, že máš väčší byt, aspoň 3i, keď tam bývali dve, ale aj tak tých x-200€ môže byť podozrivo nízka cena. Na tvojom mieste by som ju zvýšila, január február sú aj tak mŕtve mesiace, nemáš veľmi čo stratiť.
Cena je v spodnej hranici priemeru, ponukam to aj cez renomovanu realitku, aj cez FB, byt som po ich odchode vylepsila, ti zaujemcovia, co boli su bud zahranicni manageri, alebo pracujuci, toto nie je o tom, ze ludia nemaju peniaze, ti vsetci vyzerali, ze ich maju…..mozno ich z nejake infantilnej pomsty zorganizovali tie dve, aby sa mi revanzovali, ja fakt tomu nerozumiem….tam su vysoke poplatky, kazdy dalsi mesiac ma stoji 350 eur, situacia na slaktrafenie
Urcite nemaju nic ine na robote, len ti podhadzovat falosnych zaujemcov. Vsak pouzivaj hlavu.
Byt na prenajom je fajn investicia, ale nie vzdy generuje zisk. S tym treba ratat. No a ked tam nie je spotreba, tak sa ti vratia preplatky za energie. Az taka skoda to v konecnom dosledku nebude.
@viestta tam to je bohuzial inac-Voda sa pocita spolocne, merace vody nemame, pretoze v kazdom byte je 6 stupaciek, je vysoky fond oprav, pocita sa prestupove teplo, poistka, upc, internet, elektrina, plyn, sprava domu, Dan z nehnutelnosti-mesacne cca 350, vo vchode je len 8 bytov, preto je to tak vela-som ekonom🙂 a sorry, hlavu podla moznosti pouzivam, len tento byt mi od leta naozaj pripada zakliaty, ja to prezijem aj ked ho neprenajmem, o 15 mesiacov ho mozem predat, len ma to hneva, tato nepochopitelna situacia
ponúkni za tú dobrú sumu ako vravíš a dohodím ti tam sestru ako študentku s kamoškou :D
Mne je to jasne, ze je zhoda nahod
No nie som nejaky na vseliake reci o bosorkach, ale pozor nerobil by som si srandu z toho. Mam par zazitkov, ktore sa nedaju vysvetlit. Aj o vesteni.
@beataxxx No, veď práve, keď hľadám byt v Starom meste, viem, že zaplatím viac ako v inej mestskej časti. Preto ich tá nižšia cena môže odradiť, ale nechcem sa opakovať.
Ešte máš aj možnosť na rovinu sa niekoho z nich spýtať, čo sa im nepozdáva. Možno tvoje vylepšenie záujemcovia nevnímajú pozitívne, možno len pred obhliadkou nikto nevyvetrá a ľudia sa tam cítia zle, i keď netušia prečo. Mimochodom, renomovaná realitka má aj nejaký deadline, dokedy ti musí zohnať nájomcu, alebo je to úplne voľné?
@zuzanalila20 Ta cena zase nie je extremne nizka, je nizsia ako tisic a podobne byty su okolo tisicky a vyssie…..realitka oslovila mna, deadline sme nestanovili, a byt je ok, v tom to nie je….mna skor sokuje ta neserioznost ludi, ze sa dohodnu a potom nic,nejako vymizla slusnost, ved staci povedat, alebo poslat sms, ze si to rozmysleli….ale napriklad aj predvcerom-dve mlade baby to chceli cez fb, dohodli sme sa na obhliadke, cakala som tam, ziadne prepacte nepridem, ani telefon nezdvihli…..taketo chovanie ma sokuje,ved to sa naozaj nepatri….a kedze sa take stalo opakovane, preto mam z toho blby pocit…..ale zrejme sa ludia zmenili……

🙄🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ako by to mohli zariadiť profesionálne odrbávačky? Ak si si nevšimla, medzitým bol Covid, je vojna, stúpli ceny všetkého. Mnohí zostali bez práce. A realitka je druhá odrbávačka, ktorá umelo nadhodnocuje či už najmy, prenájmy, alebo celkovo reality.