Môže vziať babka dieťa k psychologóvi bez vedomia rodičov?
ma na to pravo?a moze to rodic zrusit?
v kazdom pripade psycholog aj tak bude kontaktovat rodicov. Asi ma babka padny dovod pre taketo pocinanie.
@miskacharly
co ci moze rodic zrusit? pytas sa ci moze ist babka s dietatom k psychologovi bez suhlasu rodica? alebo dokonca proti jeho voli?
vsak sa vyjadri presne.
dieta sa ma vysetrovat pri zakonnom zastupcovi ak je s dietatom na vysetreni stary rodic pyta sa ci rodicia suhlasia pripadne ich telefonicky kontaktuje.
keď som bola tehu, so synom bol v nemocnici na kontrole znamienok môj otec, t. j. syn bol na kontrole so starým otcom a lekárka mala blbé reči, že prečo dieťa neprišlo v sprievode matky. Môj otec jej vysvetľoval, že nemôžem, lebo som tehu, tesne pred termínom a mám doma ešte jedno malé bábo.... A nepáčilo sa jej to.
A pritom s mojim synom chodila moja mama bežne k pediatrovi....
Asi záleží od lekára.....
Tak nato by som sa chcela pozriet ,,,,ak zobrala dieta bez suhlasu rodicov tak by som jej riadne nalozila,,,,
Psycholog nie je lekar, takze nemusi platit, ze je nutny suhlas zakonneho zastupcu, skor zalezi na konkretnom psychologovi. Ak je s babkou jedna ruka, tak zrejme dieta bez okolkov vysetri. Treba to hlavne prejednat s babkou, pokial s tym rodic nesuhlasi, inak ktovie, kam vezme babka dieta nabuduce.

No moze. Psychologicka sa bude urcite pytat preco dieta nie je v sprievode zakonneho zastupcu, ale v urcitych pripadoch moze dieta vysetrit aj v sprievode babky ci inej blizkej osoby