icon

Môžem mať deti, ale nie je s kým

thekacicaa
13. apr 2019

Prosim poradte. Mam 35, som pomerne vysoka (182cm) celkom dobre vyzerajuca intelektualka a mam problem si najst partnera. Mala som 10 rocny vztah, ktory nevisiel (nechcel sa usadit) a vyse 2 roky som sama. Chodim na zoznamky, na stretnutia s muzmi. Problem je, ze ja by som sa aj chcela vztah, ale oni vzdy vycuvaju. Neviem co mam robit. Som jedinacik, zostala som sama s mamou a predstava, ze raz pridem aj o nu a zostanem na svete uplne sama a nas rod vymrie, ma desi. Poradte, co mam robit?

Strana
z2
evalin88
14. apr 2019

Ja ked som sa zoznamila s terajsim partnerom ba rovinu som sa opytala ci by v buducnosti chcel mat rodinu a dieta. On neodpovedal. Zlakol sa ze ho uhanam a fungovali sme dalej. Cca2 roky sme cestovali, byvali spolu a neriesili.. aby nemal pocit ze na neho tlacim.. az sa to ozvalo ajv nom ze chce dieta. Uz mame krpca. Ak sa hned na zaciatku pytas na rodinu dost chlapov to vystrasi.

evaachesa
14. apr 2019

@ndrag no neviem, moja kamoska je uz 9 rokov sama, odmieta riesit zoznamky aj ked som ju do toho skoro az nutila. Za ten cas nikoho nestretla, alebo je vyberava, neviem. a to uz ma 33 rokov. V nasom okoli je uz kazdy chlap zadany, zenaty a s detmi takze neviem kde by toho praveho este mohla stretnut ak nie na zoznamke. Moji bratia si nasli manzelky tiez cez zoznamku. Takze ja som urcite za zoznamku len treba dlhsie hladat a preberat 🙂
@thekacicaa drzim palce 🙂

mala_hobitka
14. apr 2019

@thekacicaa Odporucam zamerat sa na seba. Novy konicek, nove zaujmy, nove akcie. Pracovat na sebe a naucit sa byt stastna aj bez chlapa. Nielen ze prestanes posobit ako zufalka ( a ver ze muzi toto vycitia aj bez slov) ale hlavne budes stastnejsia. A na spokojnych ludi sa chytaju dalsi ludia. A nikdy nevies koho stretnes. Velke plus je ze ak budes spokojna sama so sebou eliminujes sancu ze skocis do vztahu s nespravnym clovekom.

erickatt
14. apr 2019

@thekacicaa ja som svojho stretla na pokeci a zas bratranec skoro 40 tnik, na PARTNER NA ÚROVNI

17juraj17
15. apr 2019

@thekacicaa Ak by ti islo len o zachovanie rodu tak by som ti s tym vedel pomoct 😀 . Ale popravde ak sa sama oznacis za dobre vyzerajuci intelektualku tak to z môjho pohladu trosku nahana strach. Trosku si viac uzivaj zivota ono to pride samo. Takisto aj z prilezitostneho sexu moze vzniknut vztah.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
sasesoe
15. apr 2019

@nevludna tiez mam muza z pokecu, ale vobec som nefiltrovala, aj ked strretla som sa s viacerymi, zvacsa s kazdyn len raz. S mojim sme zacali pisat kvoli inej zalezitosti a potom ostali v kontakte. To len ina skusenost

adrestia
15. apr 2019

@thekacicaa mala_hobitka to dobre napísala, viac sa zameraj na seba 🙂 Ale nejde len o koníčky a akcie. Vyskúšaj zmeniť účes a kúp si nejaké pekné outfity. Prichádza leto, tak si dopraj niečo zvodnejšie 🙂

virginia
15. apr 2019

No nechcem byt zla, ale co pozeram okolo seba, a aj u seba, dnes sa velmi dari slobodnym damam, ked si zacnu so zenatym. Staci ho poblaznit cez sex, chvalenie a obdiv a chlapy naozaj nemaju problem opustit rodinu a zalozit si novu.

doty1
15. apr 2019

@virginia tak nebuď zlá ... autorka predsa nerieši ako odlákať muža od rodiny...

17juraj17
15. apr 2019

@doty1 Ale v principe ma @virginia pravdu. Cim je starsia tak tym bude problematickejsie najst slusneho slobodného chlapa. Ak to vezmeme realne tak pravdepodobnost slusneho chlapa sa zvysuje dlzkou jeho mnzelstva. Ak s chlapom vydrzi zena napr 15-20 rokov tak asi nebude najhorsi. Takze sa ani nedivim ze niektore zeny vyhladavaju resp. im imponuju zenaty okolo 40r. Samozrejme je tu jasna otazka ze ci je ten chlap naozaj tak dobry ked sa necha zviest....

doty1
15. apr 2019

@17juraj17 Ja netvrdím, že to čo načrtla virgina sa nedeje. Deje a možno aj vo väčšom meradle ako kedysi, ale akosi nevidím súvislosť s tým, čo tu v tejto téme rieši autorka. Ona nerieši ako odlákať chudáka manžela od rodiny, rieši ako sa jej nedarí nájsť partnera pre život. Aspoň mne sa to tak zdá.
A napadlo ma, že ak žena vydrží s chlapom 15-20 rokov, tak možno ani nie je taký dobrý, ale žena je lepšia ako Xena...ale to len na pobavenie 😀

17juraj17
15. apr 2019

@doty1 Jasne suhlasim. A aj dokonca s tou Xenou😕😝 Iba som reagoval na tu myslienku virginy. Mozno tym chcela povedat aj to ze by sa autorka mohla poobzerat aj v iných vodach ako len na zoznamke. Ale to by nam osvetlila jedine @virginia

sintra
15. apr 2019

No bohovsky jej radite, tie co odporucate dat sa na drahu slobodnej matky 🙄 Ja som nou roky bola a naopak, autorke tento sposob neodporucam. Ma 35, este nie je cas na taketo zufale pseudoriesenia.
Neviem, ake zoznamky skusas a hlavne z akeho si mesta, no ak by si bola z BA alebo okolia, skus LaskaTu (pozri ich FB). Idu na to trosku inak a celkom sa im dari. A hlavne ziadne nezmyselne vypisovanie, ale realne stretnutia.

thekacicaa
autor
16. apr 2019

Dakujem vam vsetkym za nazory 🙂 Zenatych rozhodne nevyhladavam, ani slobodnych vo vztahu. Pri mojich konickoch vela single muzov nestretnem. Nejakych ano, ale v tomto veku su skor zenati. A este sa mi v zivote nestalo, ze by sa mi tu na SK nejaky chlap sam od seba prihovoril (iba ak zahranicni turisti). Aj na tych zoznamkach vacsinou zacinam rozhovor ja, inak by k ziadnemu ani nedoslo. Neviem v com je problem. Ale ten popis hore, ze som intelektualka, takto sa nikde neprezentujem, uz vobec nie na zoznamke. Ani to, ze chcem rodinu. Rozhodne skusim nejake nove aktivity. Comu sa tak venuju single chlapi? 😃 (okrem hrania pc hier)

erickatt
16. apr 2019

@thekacicaa posilovňa?

erickatt
16. apr 2019

@thekacicaa turistika?

thekacicaa
autor
16. apr 2019

@erickatt robim oboje, ale dakujem za tip 🙂 ti single v posilke su vacsinou velmi mladucki :D podobne s turistikou. Ale tam je vacsia sanca, to je pravda 🙂

evkamotka
17. apr 2019

@thekacicaa podla mna muzi 35+ nez ohladu na typ konicka su zvacsa uz vo vztahu, proste to vyplyva z veku. Nenut sa do konickov, ked o ne nemas realne zaujem... Podla mna strata casu. Mne sa tiez nikdy nestalo, ze by ma niekto vonku, na akcii, na kurze oslovil. Na zoznamke som svojho manzela tiez oslovila prva :D.
Kamoska si nasla na jezuitskom stretku 35+. Robia sa aj akcie pre slobodnych, silvester, lyzovacka, letna dovolenka... Ak by som nemala stastie na tej zoznamke, mala som v plane nieco take. Mna to uz proste nebavilo stat a cakat ci sa niekto prihovori, vzala som to do vlastnych ruk.... A kamosky okolo 30r co cakaju na spontanne sposoby su mimochodom stale slobodne

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2