Môžem mať deti, ale nie je s kým
Prosim poradte. Mam 35, som pomerne vysoka (182cm) celkom dobre vyzerajuca intelektualka a mam problem si najst partnera. Mala som 10 rocny vztah, ktory nevisiel (nechcel sa usadit) a vyse 2 roky som sama. Chodim na zoznamky, na stretnutia s muzmi. Problem je, ze ja by som sa aj chcela vztah, ale oni vzdy vycuvaju. Neviem co mam robit. Som jedinacik, zostala som sama s mamou a predstava, ze raz pridem aj o nu a zostanem na svete uplne sama a nas rod vymrie, ma desi. Poradte, co mam robit?
Asi by som sa stala slobodnou matkou....a asi na tebe veľmi vidno,že chceš "uloviť" muža...takých žien poznám niekoľko /ty šancu ešte máš,ja píšem o 50tničkách..../ a veru,niet im čo závidieť,väčšinou sa upíšu práci...držím prsty.
@thekacicaa ahoj, netlacis moc na pilu? Nevycitia z teba chlapi hned na zaciatku, ze uz na prvom rande planujes dieta?
Ja rozumiem tvojim obavam, teda nie kvoli rodu, ale kvoli tej tuzbe po dietati. Ale chlapi to moc nemaju radi. Vela chlapov sa zlakne, ak na nich hned vyblafnes alebo jednoducho davas take signaly, ze chces dieta
@evkamotka Som na zoznamke skoro dva roky. mam pocit, ze som uz snad stretla vsetkych muzov, co su tam.
@janinah @diewcatqoo Mam v profile uvedene, ze hladam vztah, takze vedia, do coho idu. Ked si piseme, tak samozrejme spomeniem, ze by som chcela rodinu a deti, aby som nestracala cas s tymi, co len hladaju prilezitostny sex. Ale na stretnutiach rodinu a deti vobec nespominam. Skor sa zaujimam o tych muzov, co su zac a co chcu oni.
Nenapísala by som,že hľadám vzťah,napísala by som,že hľadám toho pravého muža....nechaj niečo aj na fantáziu čítajúcich,ideš na nich ako s bubnom na zajace...
@thekacicaa aj mne to trvalo do 2r,jeden tak intenzivnejsie. Nakoniec mam manzela aj dieta. To tak na povzbudenie. Skus ine zoznamky. Kolegyna si takto nasla (38r) cez platenu... a maju aj dieta (uz bude mat 2r) atd, vsetko dobre dopadlo.
Tvoja vyska podla mna nie je problem, v mojom okoli je vela naozaj rovnako vysokych zien a maju rodinku.
Mne sa v istom bode uz nechcelo byt sama a sposoby typu "idem na koncert, mozno ma niekto oslovi" nefungovali jediny raz. Podla mna na to ides dobre, len treba hladat a mat aj kus stastie
@evkamotka dakujem, si zlata. Asi mi len treba viac takych pribehov so stastnym koncom. No osobne som sa so ziadnymi v tomto veku ani nestretla. Vsetky moje kamaratky su od 30ky vydate. Snad len Bridget Jones to vyslo po 40-ke, ale to je fiktivna postava 😅
Mas nejake kruzky, záujmy? Tam najskor stretneš nejaku spriaznenú dušu ako na zoznamke.
Druha vec je co vyžarujes. Ak hned začneš rozoravat o dietati a rodine kazdy normalnejsi chlap zuteka. Daj tomu volny priebeh a uvidis, dočkas sa aj ty
Ten pravý sa nájde,u mňa to bol môj najlepší kamarát. Už som myslela že nikto normálny neexistuje a mala som ho priamo pod nosom. Sme už desať rokov manželia. Možno sa stačí pozrieť v okolí,koho si možno prehliadala a je to skvelý človek.
Skús zoznamku partner na úrovni.. Je to síce platené ale lepšie ako pokec alebo niečo podobné.. Ozaj seriózní ľudia.. Ja som sa tam zoznámila s mužmi ktorí hľadali to co ja.. S jedným som dokonca aj po rokoch v kontakte a sme jak brat so sestrou a to som už zadaná a čakám dieťa s inym. Ale ide to najlepšie cez koníčky ako ti už radili baby vyššie..
Alebo skus dobrú vešticu.. Ak na také veríš samozrejme😁 občas vedia troska nakopnúť keď je človek zúfalý a nemá sa už čoho chytiť... 😉
Ja mam muza z pokecu, to len na margo tych zoznamiek🙂 musis tam vela filtrovat, velmi vela. A mojho muza by som v zivote nevymenila❤️❤️ Drzim palce🙂
@thekacicaa Ahoj, ja som stretla mojho muza ked som mala skoro 35 a on 37, v 39 som otehotnela, a mame chlapceka. Vsetko sa sa stihnut! Chapem ako sa citis, je to frustrujuce - ale ono to kludne moze vyjst 🤗
@gir tak taky by sa mi veru zisiel :D
@pribinak @sandra49 @nevludna @ingelika78 dakujem za psychicku podporu dievcata, ste zlate 🙂
Ja som sa rozvadzala 40-rocna, po roku som zacala chodit na zoznamnky ale stastie som nemala.. potom som to prestala riesit a zacala sa venovat sebe a novym konickom.. bola som stastna aj sama so sebou a zrejme to aj zo mna vyzarovalo.. a v 43 som sa velmi dobre bavila na jednej party kam ma zavolala kamoska a spoznala som tam svojho terajsieho manzela 😁 takze ide to aj po 40-tke a v maji cakame miminko ☺ drzim palce aj tebe 😘
Mam kamosku,ktora si nasla manzela tesne pred 40 na zoznamke partner na urovni,ked sme ju s dalsou kamoskou vlastne prinutili zaregistrovat sa tam.Tym,ze je to platene,su tam skor chlapi,ktori to myslia vazne.A su spolu uzasni.Uplne sa nasli.On stale tvrdi,ze lutuje len jedno,ze sa nespoznali skor.Takze da sa aj cez zoznamku.
@thekacicaa ahojky, poteším ťa aspoň mojim príbehom, cez zoznamku sme sa zoznámili takmer pred 38 (náš vek), 3/4 roka na to vzali, v 40.tke otehotnela a porodila syna a v júni k nam pribudne slečinka, obaja máme 43 rokov. Tak ti len prajem trpezlivosť a šťastie pri výbere.
@thekacicaa ve 28 mě po deseti letech opustil manžel, přes dva roky jsem jsem randila, na seznamkach jsem byla, zkoušela, pár pokusu o vztah tam bylo,ale max tři mesice. Taky jsem narážela na to, že ti chlapi vlastně nechtěli ještě rodinu a já ano. Pak jsme v 31 letech potkala na seznamce svého muže. Od začátku jsme k sobě byli upřímní, shodli jsme se na tom, že děti chceme oba a brzo. Do měsíce jsme spolu bydleli u mě, po třech se stěhovali k němu do nově zrekonstruovaného domku, za půl roku jsem hned na první pokus otěhotněla. Teď jsme spolu tři a půl roku, vzali jsme se,máme druhou dceru. Za ty tři roky jsme toho stihli hodně, byl to celkem fofr,ale nelituji ničeho. Nám skvělého muže, úžasný dcery a jsem fakt šťastná. Někdy to pak jde opravdu rychle. Výdrž!!!😍
@thekacicaa Nezúfaj, ešte nič nie je stratené, máš len 35.
Mám kamošku, fakt sympatická baba, pekná a hlavne veľmi príjemné vystupovanie. A robila v jednej známej poisťovni v kancelárii, denno denný styk s mnohými klientmi, takže non stop v kontakte s ľuďmi. Takisto chodila po rôznych akciách... A stále nič, žiaden vzťah. A po 40-tke to prišlo. Našli sa, zobrali sa a stihli ešte aj dve detičky.
Takže, ak to má prísť, tak to príde.
Ja mám takú zásadu v živote, že keď chcem niečo dosiahnuť, tak urobím všetko, čo je v mojich silách pre to, aby som dosiahla vytýčený cieľ a ostatné už zariadi Boh (osud, život, šťastena... každý si tam doplňte to, čomu veríte).
Takže veľa šťastia, hľadaj ďalej s otvorenými očami a 💗
@thekacicaa Ahoj. Moja kolegyňa sa po 6tich rokoch rozišla s partnerom. Keďže už mala 40 rokov, rozhodla sa stať sa slobodnou mamičkou. Má však dobrú prácu a veľa známostí medzi lekármi. Dohodla sa s kamarátom akože sú partneri, on je "neplodný", vybrala si darcu a skúsila umelé oplodnenie. Dnes má 1r dcéru. Takisto je jedináčik, jej rodičia majú cez 70.
A cez konicky si niekoho nestretla ?
Napr vo fitku, alebo na bajku, alebo iny sport. Popripade pises ze si intelektuálka,, tak nieco z tej sféry.
Daj si urobiť dieťa a ostaň sama. Ak máte kde bývať nie je čo riesit. Načo sa budeš trápiť s nejakým somarom len aby si niekoho mala. Mozno časom nájdeš toho pravého, možno slobodného tatina 😉
@thekacicaa nehľadaj niekoho, komu porodíš deti a vďaka tomu nevymrie tvoj rod a ty nebudeš sama a to všetko len preto, lebo "tak to má byť"..... zmeň trochu svoj postoj a hľadaj partnera, ktorý ti bude oporou, priateľom, s ktorým sa budeš chcieť podeliť o svoj život. ..... a ak k tomu pribudnú aj deti, tak to bude ešte niečo navyše čo ti život doprial.... začni žiť, užívaj si to, čo máš teraz k dispozícii, daj nabok ten strach a zúfalstvo, ktoré v sebe živíš a som presvedčená, že nebude dlho trvať a vysnívaný chlap sa objaví... držím ti palce 🙂
Jezis ja by som ta zoznamila s kolegom mojho chlapa ten uz ma pokrocily vek a chcel by sa aj usadit a mat deti a nemal stastie na partnerky. Ja si myslim ze si niekoho najdes ked to budes najmenej cakat. Drzim palce.
Vo výške, problém určite nebude. Ja som tiež dlhá ako týždeň pred výplatou a z vlastnej skúsenosti viem, že mnohým chlapom sa práve takéto ženy páčia. Možno je problém v tom, že máš príliš špecifické záľuby a potom je ťažké nájsť spriaznenú dušu 🙂 Veľa vzdelaných žien má aj ten problém, že na mužov pôsobia málo žensky. Sú strohé, málo sa smejú a obliekajú sa ako chlapi.

Ako dlho skusas zoznamku?