icon

Môžem navštíviť rodičov po zvýšenej teplote?

Dnes o 04:36

Ahojte, bude to znieť asi dosť hlúpo táto otázka. Večer a v noci som mala zvýšenú teplotu okolo 37.1, bola som veľmi slabá. Cez noc mi teplota klesla, akurát som sa zle vyspala. Necitim sa zle. Je nezodpovedné, keby idem na návštevu k rodičom ? Dcéra sa tam veľmi tešila. Bude tam aj sestra, ktorú som nevidela od Vianoc. Potom zase ktovie kedy sa stretneme.

anonym_5c33f9
Dnes o 04:44

Povedala by som im, predopkladám, že problém s tým mať nikto nebude, ale nejaké bozkávačky/privítavačky by som vynechala.

anonym_57e639
Dnes o 04:47

@anonym_autor prosím ťa koľko máš rokov že sa sama nevieš rozhodnúť? Myslím vek a zdravotný stav tvojich rodičov nepoznáme, ty musíš najlepšie vedieť

anonym_8b58fe
Dnes o 05:01

Však ti nič nie je. Nepoviem keby si celu noc zvracala, alebo mala nejaké črevné veci, ale už ani teplotu nemáš

Však nemusíš nikoho bozkávať ani ruky podávať ale zas netreba zbytočne dramatizovať

lia2022
Dnes o 05:08

@anonym_autor 37,1 neni zvýšená teplota..ja takú mávam bežne a spomínala som to aj doktorke. Vraj je to v poriadku. Zvýšená sa považuje od 37,5...či sa mýlim?

lukbe
Dnes o 05:37

No ktovie, môže to byť nic, môže sa niečo začínať. Spýtala by som sa rodičov na ich názor.

anonym_0726bd
Dnes o 06:12

@anonym_autor 37,1 akurat tak odchylka z horucavy. Ak ti nic nie je tak by som sla.

1sally12
Dnes o 06:54

Normálne choď.

katarinka963
Dnes o 08:25

@anonym_autor takuto otazku fakt treba položiť na MK

januska12323
Dnes o 08:40

Veď ti nič nie je.

autor
Dnes o 09:54

No nakoniec som nešla, a veru mi je zle a len ležím.

autor
Dnes o 09:54
@lia2022

@anonym_autor 37,1 neni zvýšená teplota..ja takú mávam bežne a spomínala som to aj doktorke. Vraj je to v poriadku. Zvýšená sa považuje od 37,5...či sa mýlim?

@lia2022 mne už pri 37.1 býva zle, pália ma oči

ankare
Dnes o 09:59

@anonym_autor ak sa cítiš zle, nechoď.