Môžem navštíviť rodičov po zvýšenej teplote?
Ahojte, bude to znieť asi dosť hlúpo táto otázka. Večer a v noci som mala zvýšenú teplotu okolo 37.1, bola som veľmi slabá. Cez noc mi teplota klesla, akurát som sa zle vyspala. Necitim sa zle. Je nezodpovedné, keby idem na návštevu k rodičom ? Dcéra sa tam veľmi tešila. Bude tam aj sestra, ktorú som nevidela od Vianoc. Potom zase ktovie kedy sa stretneme.
@anonym_autor prosím ťa koľko máš rokov že sa sama nevieš rozhodnúť? Myslím vek a zdravotný stav tvojich rodičov nepoznáme, ty musíš najlepšie vedieť
Však ti nič nie je. Nepoviem keby si celu noc zvracala, alebo mala nejaké črevné veci, ale už ani teplotu nemáš
Však nemusíš nikoho bozkávať ani ruky podávať ale zas netreba zbytočne dramatizovať
@anonym_autor 37,1 neni zvýšená teplota..ja takú mávam bežne a spomínala som to aj doktorke. Vraj je to v poriadku. Zvýšená sa považuje od 37,5...či sa mýlim?
No ktovie, môže to byť nic, môže sa niečo začínať. Spýtala by som sa rodičov na ich názor.
@anonym_autor 37,1 akurat tak odchylka z horucavy. Ak ti nic nie je tak by som sla.
No nakoniec som nešla, a veru mi je zle a len ležím.
@anonym_autor 37,1 neni zvýšená teplota..ja takú mávam bežne a spomínala som to aj doktorke. Vraj je to v poriadku. Zvýšená sa považuje od 37,5...či sa mýlim?
@lia2022 mne už pri 37.1 býva zle, pália ma oči

Povedala by som im, predopkladám, že problém s tým mať nikto nebude, ale nejaké bozkávačky/privítavačky by som vynechala.