Môžem opustiť manžela a vziať si veci v jeho neprítomnosti?
Ahojte. Ak chcem odísť od manžela a chcem si zobrať svoje veci a veci detí, musí byť manžel prítomný? On je brutálne materialisticky založený a keď zistí, že som mu zobrala nejakú vec (hoci moju) tak bude nebezpečný. Bojím sa o svoje zdravie a život a musím odísť od neho ale keď dačo zoberiem, viem, že vybuchne a bude veľmi zle. Mám kontaktovať políciu, že sa bojím o svoj život? Nemám na neho žiadne dôkazy že ma bil pretože je veľmi inteligentný a nikdy mi neurobil viditeľné zranenia. Teraz je veľmi rozčúlený a viem, že keď odídem bez jeho vedomia s deťmi tak mi ublíži veľmi. Zajtra je celý deň v praci. A keď odídem bez veci, tak mi ich nikdy nevráti. Celá sa trasiem len píšem tento status :(
Joysi jasom ho uz blokla lebo tie spravi mi vobec nerobia dobre . Ja uz mam svoju rodinu dve deticki. A muza. Len mije luto mami
@lara81 v prvom rade zavolaj do centra pre tyrane zeny v tvojom okrese kde bývaš. Poradia ti co a ako máš robiť, majú aj psychologické poradenstvo to potrebuješ úplne najviac. Prečítala som si viac tvojich tem a robíš tu istú chybu ako väčšina tyranych žien, odmietas vidieť pravdu, v duchu stále obhajujes manžela, nevieš sa od neho odpútať. Psychológ, taky co ma skúsenosti s ženami ako ty ti v tomto pomoze
Je úplne jedno koľko veci si vezmeš, či tam manžel bude alebo nebude, on bude nebezpečný a nasraty tak ci tak. Bude zle aj keď si nezoberies nič. Kašli na veci, pober to najnutnejšie.
Myslím ze problémy tvojich deti veľmi súvisia s prostredím kde vyrastajú. Tvoja dcérka sa nezačala pocikavat koli brutálnej naviazanosti na otca, to je len tvoja výhovorka, podvedoma obrana manžela (on je predsa dobrý otec). Ale to je v poriadku, si na ňom stále závislá, neboj raz sa z toho dostaneš. Pocikavala sa koli nervozite s rozchodu, zmeny, vašich hádok... Predpokladám že v čase vašej odluky prišlo k niekoľkým konfliktom.
Tak isto ich bitky medzi sebou je iba odraz toho v čom žijú.
Ešte raz ti to napíšem, kontaktuj centrum pre tyrane zeny, sú to profesionály a pomôžu ti.
Polícia ta zo strachom o život vysmeje, do jeho bytu sa nedostaneš a veci od ktorých nemas bloček ti nepatria. Z teba urobia hysterku a budú držať stranu chlapovi.

@adrika222...no veď to je na tom blbé, že ak si deti dlhodobo "prežívajú" ponižovanie a bitku vlastnej mamy ma to určite dopad na ich vývoj...tvoj brat mal oca za "mužský vzor" lebo iný asi nemal, preto to arogantné spravanie k mame...pokiaľ som spravne pochopila tak si už dospelá...vydatá...tvoj otec tým pádom už nesmie mať na teba negatívny dosah...keď sa chceš vyhnúť osobnému stretnutiu napíš alebo zavolaj mu, že takto sa k tebe nesmie správať! A pokiaľ nepochopí blokni ho...vymaž alebo zmeň číslo!