Môžem toto žiadať od muža?
Nech nevyzeram ako ziarliva hlupana, idem sa seriozne poradit. Chcem aby si manzel zmazal instagram. Nie je tam moc aktivny, skor ho vyuziva len na ocumovanie inych, hlavne zien. Raz ho otvoril predo mnou a bola tam sama nahotinka. Okrem par znamych sleduje hlavne vyprsene dievcata. Uz som mu to raz vytkla ze sa mi to nepaci, povedal ze ak mi ide iba o to ze si ho zmaze. Zatial tak neurobil. Ja vieeeem to su chlapi, mozno poviete ze sa len pozrie a ide sa ďalej. Ved ja mu nekazem aby oslepol, tiez sa pozriem, ale toto mi uz pride doslova take vyhladavanie. Manzel je inak velmi dobry clovek, pomaha mi so všetkým, s detmi aj navarí, chodi s detmi von, travime spolu cas...ja neviem, sibe mi? Zbytocne sa vrtam v hovne? Moje sebavedomie tymto dost trpi a pritom vyzeram dobre aj sex mame vzdy dobry. Ja viem ze ked nebude mat ig potom si mozno najde aj.nieco ine. Len ma serie, ze tam ma napriklad aj kamosky s ktorymi chodil akoze v partii na hory a raz som mu našla konverzaciu, ze jednu volal aj ked siel len s kamarátom. Vyhovoril sa ze vraj to nic nemalo znamenat. Hlavne ze jej posiela ❤️ na kazdu fotku. Boze tieto socialne siete, kto to vymyslel??? Fakt si myslim ze by to nemalo vo vztahu co hladat. Ja som sa ho uz aj pytala na to, ze ci je spokojny, ci sa mu pacim atd...povedal ze vsetko je super. Ano ziarlim, ja si to priznam, mozno to tak ma viac zien na materskej, taky pocit menejcennosti? Alebo mi fakt hrabe a riesim zbytocnosti? Stale mi hovori, ze kvoli nejakemu flirtu by neohrozil rodinu, mrzi ma asi najviac ze uz nie som pre neho top ako na zaciatku. Aj casu mame na seba menej, vacsinou riesime deti a povinnosti.
@pipistrel13 suhlasim

@luccija ja tymto radam naozaj nerozumiem...to akoze sa mam predbiehat s obrazkami zien,ktore su castokrat nerealne?
autorka pise,ze sa o seba stara,nezanedbala sa,neodmieta ho sexualne,takze si z textu mi vyplyva,ze aj popri detoch sa neopustila a chce byt aj peknou zenou
a to je v poriadku,ze dava srdiecka inym zenam?ze zavola zenaku na turu,ked idu dvaja kamarati?a ze ocumuje ine hole zenske?
ved dobre nech sa pozrie,kazdy sa pozrie,ale cielene ist a vyhladavat to nie je absolutne v poriadku a ti co si to myslite,nemate ani paru o tom,co znamena plnphodnotny vztah,tato dnesna benevolencia a popustanie vsetkych hranic vedie akurat k upadku