Môžem veriť jasnovidke o manželovej nevere?
Baby,jedna jasnovidka mi povedala ze ma manzel par krát podviedol .Poznám ju vie to robiť ..mali sme o tom s muzom reč a povedal mi,ze kedy by to stíhal a že keby má nejakú inú povedal by mi to a už by somnou nebol...ale myslím si ,že on nieje ten typ. Ale mám to stále v hlave teraz . Som z toho frustrovana..
@elvia Áno poznám 🙂 bohužiaľ Ty nie ale nikdy nie je neskoro 🙂 bez neho by nebolo nič....
@svetlonos ja nikde netvrdím ze Boh nedáva ľuďom aj takéto dary..... Tí sa však neoznacuju ako jasnovidci veštci.....
@kvietocek203 ty a ten tvoj Boh 🤣🤣🤣🤣🤣
Ti dobre šibe.Boh dal,Boh zakázal.. Boh toto Boh hento .. a to ťa v kostolíku takto zmagorili?
@elvia úprimne je mi Ta ľúto :( som až zaskočená ze máš takú potrebu útočiť na niekoho kto ma iné vierovyznanie než Ty ale samé o sebe to o niečom svedčí. Požehnanu nedeľu Ti želám 🌹
@kvietocek203 daj si pohov moja dobre?
A neútočila som,napísala som len pravdu.
Vidíš ja ľutujem teba ,takto byť zmagorená a myslieť si o sebe že si na tom lepšie ako ja .. na posmech sveta.
@elvia 🙂 robíš to znova a znova, napísala si svoju pravdu ja Ti ju neberiem..... Každý raz na skutočnú pravdu príde.
@kvietocek203 áno aj ty na ňu raz možno prídeš a možno aj nie a budeš žiť tak ako žiješ, v strašnom klamstve.
@kvietocek203
ber to len ako pomenovanie 🙂 predavač predava, kovac kuje a jasnovidec jasno vidi.
@elvia
Písali sme ti tu viaceré.
Kedže na mna reaguješ, tak ti nepíšem zvytočne.
99,9% jasnovidiek sú klamárky, akurát si si nasadila zbytočného chrobáka do hlavy

@katkami123 koho nás?Či si vykáš?
Píšes mi úplne zbytočne ale tu na MK je mnoho tebe podobných unudených pisateliek.