icon

Môžem veriť jasnovidke o manželovej nevere?

anusska1989
25. feb 2024

Baby,jedna jasnovidka mi povedala ze ma manzel par krát podviedol .Poznám ju vie to robiť ..mali sme o tom s muzom reč a povedal mi,ze kedy by to stíhal a že keby má nejakú inú povedal by mi to a už by somnou nebol...ale myslím si ,že on nieje ten typ. Ale mám to stále v hlave teraz . Som z toho frustrovana..

katariinam
1. mar 2024

Mna k tomuto napada jedina veta...ludom j.be... 😂

blonde_bella
1. mar 2024

@anusska1989 jasnovidka neexistuje. Existujú zúfalí/naivní ľudia, ktorí sú ochotní veriť takýmto ľuďom....

betulinka1
1. mar 2024

@anusska1989 mne raz jedna povedala, ze budem mat dievca a chlapca. Mam dvoch chlapcov. Kamoske povedala, ze bude tehotna tak za rok, uz ked tam bola bola v druhom mesiaci. Tiez Akoze overene zeny to boli na odporucanie. Tak sa zamysli.

pepa1995
1. mar 2024

@anusska1989 príde mi čudne ak to na teba len vyblafla- muž vás podvádza.. čo viem, jasnovidka/veštica by po správnosti nemala povedať zlé veci na rovinu ale nepriamo na ne upozorniť.
Osobný príklad - kamarátke povedala nech odkáže babke aby si dávala pozor na deda. Nepovedala narovinu že, dedo spáva s inou. A fakt sa do mesiaca prevalilo že ju podvádza.
Každopádne ak máš nejaké pochybnosti tak preveruj. Ale neprikladaj váhu čisto tomu čo ti povedala. Určite už do teba zasiala pochybnosti. Ale ak nemáš žiadne dôvody spochybňovať svojho muža tak to hoď za hlavu a nenechaj sa rozhodiť.

elvia
2. mar 2024

@danica2711 na Ukrajinu??To akože vážne? 🤦‍♀️🤦‍♀️

salije
2. mar 2024

Postupne sa clovek stava zavislym a chodenie k jasnovidkam sa stava pravidelnym. A jednu jasnovidku si overim druhou ci sa zhodnu atd. Zacarovany kruh, rozbije to cloveka

nakoni
2. mar 2024

@anusska1989 jasnovidky určite nie. Ver radšej svojmu manželovi.

jaga61
2. mar 2024

@anusska1989 Toto je fakt, v 21 storočí? Hovorí sa, že keď je capovi dobre ide na ľad. Aj Ty hľadáš problém kde nie je.

danica2711
2. mar 2024

@elvia nie "akože" vážne, ale vážne. Či ty si Ficov volič a tvrdíš, že tam vôbec nie je vojna a nič nepotrebujú? Rozhodne sú to lepšie minuté peniaze než na nejakú šarlatánku

ankare
2. mar 2024

@anusska1989 ver muzovi,nie jasnovidke

svetlonos
2. mar 2024

@kvietocek203
tebe sa nikdy v zivote nestalo, ze si videla/vedela/citila urcite udalosti dopredu? Mne casto kras a stali sa uplne presne rovnako, presne dialogy, situacie atd. Stalo sa mi to samej viac krat a to nerobim karty, vestenoe a pod. Su veci medzi nebom a zemou, ktore malokto rozumie. To vsak neznamena, ze nie su.
Je pekne a prakticke verit v Boha ale nie verit slepo Biblii. Pretoze pokial si nieco take zazila na vlastnej kozi (hore napisane) tak sa zamyslis, ci je vsetko super podla biblie. Netreba vsetko hadzat na čertov.
Je to porovnatene s upalivabim "carodejnic". Oni poznali napr. ucinok bylin, ini nie a za to boli bosorky. To iste

danica2711
Autor odpoveď zmazal
katkami123
2. mar 2024

@anusska1989
Tam máš, keď si dávaš radiť diablovými sluzobníčkami, už máš chrobáka v hlave a naštrbila vám vzťah.

katkami123
2. mar 2024

@elvia
Nie všetci tuzime mať Rusa za suseda, nech ich porazia a hneď bude mier, keď odídu naspäť do Ruska. Úplne ľahká matika.

nazli24
2. mar 2024

že jasnovidka :D :D 😂
prosim vas zeny, vy odkial ste z akych lazov, ked verite a pisete ze jasnovidky :D a este tomu aj verite.
ked už tak vestice, stredovek jeste neskoncil jeste trva :D uz davno som sa tak nezasmiala.
hej, mne raz vestica povedala cez moju tetu, ktora tam isla, ze budem mat vela deti, zoberiem si cudzinca v roku 2023 kompletne zmenim zivot, a asbolutne nic z toho sa nestalo. ale ja takym blbom neverim ani

mqkm
2. mar 2024

@anusska1989 a ako sa vola ta jasnovidka? Na buducnost si sa nepytala? ci budes s nim, ci ta este podvedie alebo trebars ty jeho atd? Mna by zaujimala skor buducnost ako minulost.. 🙂

kvietocek203
2. mar 2024

@svetlonos Tema je o zene , ktorej to vravela jasnovidka , nie ze sama mala take tusenie alebo pocit ....

lala1501
2. mar 2024

@anusska1989 kamoske tiez povedala ze ju muz podviedol, tak ona len zo srandy do neho isla ze preco ju podviedol a on si myslel ze nieco zistila, tak sa priznal🤣 A uz su stastne rozvedení

angelinja
2. mar 2024

boze milujem tie reci ake ste mudre....nikdy ste tam neboli ale keby zazijete nieco co by nemala odkal vedet co by ste si aj vtedy robili srandu???od jakziva tu boli a su ludia oc vedia viac ako vy...to ze to neviete vy neznamena ze to nevedie a nevidia ini...k zakladatelke temy...ide samozrejme o to u akej si bola nehovirm su aj podovdnici ale su aj taki co vedia...a ano mam skusenost , ale maju obmedzene moznosti a je pravda ze nemusi to byt 100% co povedia

angelinja
2. mar 2024

@nazli24 ani ja som sa tak nezasmiala na tom ako su ludia obmedzeni ...ao napr. ty, to ze ty nemas taku schopnost neznamena ze ju nemaju ini ludia..a ano stredovek stredovek , asi natom nieco je , nemyslis????? ale ten kto vidi len dopredu od nosa nemoze pochpoit ze existuje nieco ine , take co taki ako ty nepchopia

svetlonos
2. mar 2024

@kvietocek203
pointa mojej reakcie na tvoju bola v tom, ze "vidiet"/vnimat, citit dopredu situacie, ktore sa este len udeju je realne. Tak isto ako som to vedela ja, presne tak to vie aj ta jasnovidka, ci ako alebo hocikto iny.
Napríklad mala som fajn šéfku a poznala tak zbežne jej naj kamosku - Janu. Pocas prace som "videla" ze Jana ma problemy s chbticou a velke bolesti koli platničke. Bola som vsak so sefkou v praci a o Jane som nic take nemala odkial vediet, kedze ta tila v inom meste. Sefka na mna prekvapene pozrela, ze odkial to viem. Povedala som jej a ona mi to potvrdila, ze spolu telefonovali. A stalo sa mi mnoho inych situacii tohoto druhu.
Len som ti tym chcela vysvetlit, ze to je realne. Samozrejme, ze je vela sarlatanov, ale nie vsetci.

taja567
2. mar 2024

@kassandra25 presne to ma prvé napadlo po prečítaní, jasná a výstižná odpoveď.

elvia
3. mar 2024

@danica2711 mňa vojna na Ukrajine akosi nezaujíma 🤷‍♀️ a čo sa týka politiky, nesledujem ju.

elvia
3. mar 2024

@katkami123 a čo ja s tým? 🤔

elvia
3. mar 2024

@svetlonos píšeš veľmi rozumne,ja s tebou absolútne súhlasím. Ja tím veciam medzi nebom a zemou rozumiem, moje vedomie je prebudené .

elvia
3. mar 2024

@maja22 bože môj tieto fanatické nezmysli 🤦‍♀️🤦‍♀️
Že "pokánie" .. no koniec 😅😅

katkami123
3. mar 2024

@elvia
Toto máš s tým 😉. Krátka pamäť?

elvia
3. mar 2024

@kvietocek203 Boh,diabol .. ty sa s nimi poznáš osobne?
"Boh" niečo zakázal?? Vážne? 🤔

elvia
3. mar 2024

@katkami123 a?? Nezaujíma ma Ukrajina ani ich vojna. Ani to či chce alebo nechce mať niekto Rusa za suseda.

katkami123
3. mar 2024

@elvia
Vidíš nás zas nezaujíma prečo sa potrebuješ starať do toho, kto má záujem kde dať peniaze a chytať sa pri tom za hlavu.