Musela som dať mamu do domova dôchodcov a veľmi ma to trápi
chcela by som sa s vami poradiť ohlavne mojej mamky. Boli sme nútený ju dať do dd a mňa to neskutočne trápi. Nemôžem na to proste prestať myslieť.
@majocka35 moja kolegyna pri problémoch s alkoholom chodila na nejaké denné terapie (ambulantná liečba) a pomohlo jej to. Ale to je asi v každom meste inak. Najlepšie by bolo, keby si sa poradila so svojou obvodnou lekárkou alebo pozri sem a vyhľadaj si skupinu podľa svojho mesta: http://www.alkoholici-anonymni.sk/
@majocka35 poviem ti úprimne dnesna doba je jednoducho sviňa .Aj ked by sme sa radi starali o rodicov musime si vybrat bud staranie o rodiča a vela krat musim skoncit s pracou alebo ide rodič do DD a v tedy sa mozete venovat rodine aj praci nikto za vas nebude platit ucty a nikto ani život rodinu.A brat aj ked je to pre neho velmi tazke nech nema výčitky urobili ste len to co vo vasej situacii bolo najlepsie.
Mne by tak isto nebolo vsetko jedno tak ale bud sa budem starať o matku alebo o deti a rodinu a teraz otazka kto viac potrebuje tu starostlivost ci ku detom zavolam opatrovateľku ?
Verte je to tazke ale spravne rozhodnutie a želám Vam aj bratovi veľa ,veľa sil a obrnenie sa voci určitým situáciám .
@mamickadusicka ďakujem ti veľmi pekne za povzbudenie
Aj tebe rebeca a silvia.

@majocka35 baby ešte jedna vec za ktorú sa nesmierne hanbím. S tým ako sa môj život nie vždy ružovo vyvíjal som si zvykla na alkohol. Chcem s tým definitívne prestať. Nepijem lebo mi chutí ale skôr na utupenie. Poradíte kam ísť? Myslím že zvládnem aj sama s pomocou liekov. Ale čo som volala psychitričke tak ma objednala na február. Inak máme to aj v rodine 2 bratia totálni abstinenti.