icon

Musím robiť?

dominikdominik
14. nov 2015

Nemozem spat tak bludim po internete a googlim a nahodou som narazil na toto forum tak sa skusim spytat na nazor , mam 38 rokov a som dobrovolne nezamestnany ( ja vravim ze na dochodku ) od maleho decka som mal teoriu ze nechcem pracovat na nevyhnutne nutnu dobu , po vyske som odisiel do rakuska kde som pracoval ako inzinier kvality na oddeleni zlepsovacich navrhov a este som popri praci vykonaval auditorsku cinnost . Po celu dobu som setril aby som si mohol vytvorit zasobu penazi aby som uz nemusel robit , neskorej investoval do bytov ktore mam v prenajme a vytvaraju mi rezidualny prijem . Problem je ze sa hadam z priatelkou ktora so mnou byva ze nerobim nic ze sa flakam a podobne . Chcem sa teda opytat ci musim chodit do roboty aj ked to vlastne nepotrebujem . Mam len taky dojem ze ju to stve ze ona musi a ja nie . Moj jediny rezidualny prijem je cca 600 € mesacne a mne to staci , samozrejme ze pred tym som mal vecsi plat ale ja si myslim ze som si uz svoje odrobil .

jeannna
15. nov 2015

Tento chalan hlavne skryva lenivost a pohodlnost za skromnost. Tvari sa, ze mu staci 600 éčiek, lebo na viac sa mu robit nechce. Je to len dalsi vypocitavec, ktory ocakava, ze na neho budu robit ini, zatial co on bude valat sunky a sulat sa na ostatnych, jak chodia do roboty. Toto je skromnost??? Ani nahodou ... a tie jeho zaluby? Vsetko len pasivna konzumacia tvorivosti inych ...

celasapremenim
15. nov 2015

ak by bola pravda, ze ma najomne byty, tak uz s tym je kopec roboty :D len ci je to pravda a ak aj nie je, ci to niekoho vobec zaujima:D:D:D:D a ked umre, koho to bude zaujimat :D:D:D:D

mircalla
15. nov 2015

Oh yeah opat jeden zakomplexovany skrachovanec, co nema co robit a lieci si nizke ego na zenskych forach akoze diskutuje (podprahovy odkaz = rype). uz tu bolo par takych. Ja mat doma chlapa, co toto robi, tak asi uvazujem, ci je normalny a preco radsej nejde von s kamosmi ci zahrat si daky sport. nemyslim, ze niekto z mojich kolegov, kamaratov ci znamych toto robi...ale tak kazdy sme nejaky

dominikdominik
autor
15. nov 2015

no v ramci roku 2015 si myslim ze od 40 rokov nizsie prevlada generace sigles aj ked podla vas su zenaty uplne vsetci a uplne vsetci chcu mat deti , pritom mam plno kamosov ktory deti bud nechcu alebo odkladaju teraz je taka doba proste ale ako vravim co uz len tu mozem k tomu povedat .

@jeannna no ked vies ako budu robit iny ty to nevies tak nerobia 🙂
zita19 rad by som poznal tvojho muza to musi byt iny subik bez nazoru ked s tebou este je , a deti behaju po psychiatroch co to za vysinutu matku maju , keby ze mam taku matku utekam od nej co najdalej za predpokladu ze este vobec mozem a nemam nacisto vymyty mozog z hlavy

dominikdominik
autor
15. nov 2015

@mircalla ze a jaka je to zabava , uz mi to jedno

celasapremenim
15. nov 2015

@mircalla mozno je na voziku:D:D:D:D
alebo v liecebni :D

mala_hobitka
15. nov 2015

@hankm Handrkujes sa o slova - zmysluplnost...tvoje slovo, nie moje. Ak ti treba vysvetlovat vyznam slova "zmysluplne" .... uprimne nemam slov... je to len hlupa provokujuca otazka z tvojej strany...ale ok, pisem synonyma mojho slova
zmysluplný - cieľavedomý, majúci význam, plánovitý, systematický, zámerný, účelný

mircalla
15. nov 2015

@dominikdominik teraz som mala na mysli toho druheho, pokial nie ste jeden a ten isty, co sa tu tiez stava

libka1
15. nov 2015

@mircalla 😀

dominikdominik
autor
15. nov 2015

@celasapremenim nemam sajny kde mas matku tu musis najst sama

dominikdominik
autor
15. nov 2015

@mircalla nie ale uz som poslal odkaz par kamosom aby prisli nejake posily cize neviem mozno sa uz niekto pripojil

nibiru
15. nov 2015

mna hlavne udivuje človek ktorý nechce deti,nemá deti neženie sa za rodinným životom na mamičkovskom fore! to je top!!!!!!!!!

lanugo
15. nov 2015

Kocky, uboziakovi dosli arhumenty.Porrebuje posilu🙂 Zavolal si svojich zakomplexovanych kamosov na pomoc🙂 zmylila som sa, on nie je nula.Je hlboko pod nulou! Nechajme ho dychat, nech si moze rozmysliet pod akym nickom s akou temou prispeje.Budme radi, ze nemame doma takeho darmozraca, ale schopnych a hodnotnych chlapov.Skoda, ze jeho otec nerozmyslal ako on.Bolo by aspon o jedneho debila menej na svete

jeannna
15. nov 2015

@lanugo Otvoril novu diskusiu 🙂

edita56
Autor odpoveď zmazal
lanugo
15. nov 2015

@jeannna chory je🙂

jeannna
15. nov 2015

@lanugo Bavi sa 🙂

libka1
15. nov 2015

@edita56 on si stiha este medzitym aj likovat svoje prispevky 😀 a podla mna ma tych nickov este viac. toto je skandaaaaaaal 😀

kingstonka
15. nov 2015

@hankm nevnucujem svoj nazor ... hovorim ze v takom veku ho kvoli tomu ze nema potrebu lutujem,lebo raz ostane sam... a viem o com hovorim... nemyslim to ironicky... proste ho lutujem a nezavidim mu... poznam takych ludi,naststie ich je malo.

slnecnica174
15. nov 2015

@libka1 Odpadnem, to je psycho 😀

magmolatus
15. nov 2015

@libka1 prosím? Asi si to nečítala cele. Tak sa tu nevyvysuj nad ostatnými. Strašne sa mi tu páčia individua ktoré si prečítajú 2 vety a človeka rovno odsúdia.

celasapremenim
15. nov 2015

@kingstonka aj ja, bude si potichu kvapkat na balkone:D

courage
Odpoveď bola odstránená
libka1
15. nov 2015

@magmolatus daj pokoj. uz som ta videla vo viacerych temach a zacinas byt moc otravny.vsetko zhodnotis formou cierno-biele a vsetci okolo teba nicomu nerozumuje len ty. mas pochopenia na rozdavanie, venuj ho niekomu inemu ako mne 😉

lanugo
15. nov 2015

@edita56 presne vyzera ako som si ho predstavila.Murar ( nechcem znevazovat chlapov, kt. to robia) s IQ dreveneho konika

dominikdominik
autor
15. nov 2015

jedno je ale zaujmave ja sedim doma , relativne nemam co robit ale vsetky co tu tvrdia ake maju dobre zivoty a pritom sedia cely den na forach to musia byt ale blby chlapi co tahaju domacnost popri tom ako si ich zenusky pisu na nete 🙂

celasapremenim
15. nov 2015

@dominikdominik 🙂)))) to poznam, kamos tu bol, singlak a dala som mu supat zemiaky, jeden supal hodinu :D:D:D:D ten by bol v prdeli, keby to mal stihat, to mas recht, taka zena s dvomi tromi detmi stiha vsetko, aj kavu, aj deti aj ist na prechadzku, dokonca v dazdi a aj obed s pecenou kacicou upiect celej rodine, aj tortu sme dnes najkrajali:D a tento prispevok napisem za dve sekundy ,akbytatozaujimalo:D

libka1
15. nov 2015

@courage pani moc zranila tvoje ego, ze? 😀 😀 😀

courage
15. nov 2015

@dominikdominik Zdielam tvoj nazor a kazdopadne si tieto v uvodzovkach damy myslia, ze sme jedna a ta ista osoba 🙂 To hovori samo za seba 🙂 Ked si clovek domysla a ten selekt mu zjavne unika. Ale urazat vam ide dobre 🙂

courage
15. nov 2015

@libka1 neranila si moje ego, pis si na moju osobu co chces, ja osobne proti tebe nic nemam. Takze nepotrebujem ta urazat.