icon

Musím robiť?

dominikdominik
14. nov 2015

Nemozem spat tak bludim po internete a googlim a nahodou som narazil na toto forum tak sa skusim spytat na nazor , mam 38 rokov a som dobrovolne nezamestnany ( ja vravim ze na dochodku ) od maleho decka som mal teoriu ze nechcem pracovat na nevyhnutne nutnu dobu , po vyske som odisiel do rakuska kde som pracoval ako inzinier kvality na oddeleni zlepsovacich navrhov a este som popri praci vykonaval auditorsku cinnost . Po celu dobu som setril aby som si mohol vytvorit zasobu penazi aby som uz nemusel robit , neskorej investoval do bytov ktore mam v prenajme a vytvaraju mi rezidualny prijem . Problem je ze sa hadam z priatelkou ktora so mnou byva ze nerobim nic ze sa flakam a podobne . Chcem sa teda opytat ci musim chodit do roboty aj ked to vlastne nepotrebujem . Mam len taky dojem ze ju to stve ze ona musi a ja nie . Moj jediny rezidualny prijem je cca 600 € mesacne a mne to staci , samozrejme ze pred tym som mal vecsi plat ale ja si myslim ze som si uz svoje odrobil .

katieg85
14. nov 2015

@dominikdominik vysie si napisal ze sa tu podpori asi nedozijes,tak rozmislaj co pises

katieg85
14. nov 2015

@dominikdominik no teraz ti to nevadi no neskor bude,bo kamarat neni vsetko co clovek potrebuje

dominikdominik
autor
14. nov 2015

@katieg85 no hej ale to neznamena ze ju ocakavam to bolo tak myslene , ja som len cital nazory ale aspon uz viem ako zeny na svk uvazuju . Kamarat neni vsetko? a co take clovek este potrebuje ?

lilitela
14. nov 2015

Ja sa tu asi usulam.

katieg85
14. nov 2015

@dominikdominik no potrebuje lasku,potrebuje byt milovany,lasku deti.v tom je najvetsie stastie.

ukulela
14. nov 2015

@lilitela usulam je krasne slovo, davno som ho nepocula 🙂
@dominikdominik tak ja neviem, ze by sme ti 600 eciek zavideli ... nezavidim tvojej frajerke, snad by radsej mala hldat nieco, co jej viac vyhovuje (ked dostane zachvat rozmnozovania :( tvoje slova)
inac, ohanas sa tu tym, ze co inym vadi, ze ti platia odvody ... snad aspon tie prenajmy zdanujes, ale asi sotva ... takze ano, si darmozrac a osierac sice to robis v malom, ale co uz ...
a nie, nechcela by som ta nie preto, ze mas iba 600, moj chlap chvilami nemal ani tolko, kedsme zacinali, ale preto, ako sa spravasa ako sa vyjadrujes a aky mas postoj k zivotu.

sardinka335
14. nov 2015

@katieg85 on to nepotrebuje on potrebuje LSD....je to az na vlas podobny nick ako v tejto teme...michal 3691.. ..https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/priatel-a-drogy-2/

dominikdominik
autor
14. nov 2015

@katieg85 ja nie asi mam nizke eq ale fakt mne je jedno ci ma niekto " lubi " . S frajerkou som preto ze mam skym pokecat je mila a mam sex a za odmenu sme mohli mat to dieta 🙂 ktore by som ties samozrejme nelubil ale mal rad , ucil ho ako v zivote prezit a podobne a laska ? iba rozum opantava pri ktorom clovek robi veci ktore by nikdy nerobil . Ja som realista nemam depku s toho ze ma nik nebude lubit .

@ukulela ale nikto nic mi nebude zavidiet som predsa nula 🙂 a sak nech neplatia odvody takto funguje demokracia ked mas schopnosti mas sa dobre , ked ich nemas vsade ta odzubuju .

libka1
14. nov 2015

@sardinka335 presne. a hned na prvej strane padlo slovo ego 😉 ako vo vsetkych jeho super temach 😀

sardinka335
14. nov 2015

@libka1 ta retorika, štýl pisania...ako cez kopirak.

dominikdominik
autor
14. nov 2015

@sardinka335
@libka1
verte si comu chcete 🙂

libka1
14. nov 2015

@sardinka335 ponal to velkym stylom, zaklada o dusu 😀

katieg85
14. nov 2015

@dominikdominik ale ked to nezmenis tak ani tu priatelku nebudes mat.ja uz koncim z tou debatou,povedala som svoj nazor,a ci porozmislas nad sebou je mi to fuk.pa

slnecnica174
14. nov 2015

@katieg85 Tak trosku este prelistuj gramatiku pred spanim😉

olifcek
14. nov 2015

@dominikdominik ja Ti doprajem, preco by nie? len, ked si tak spokojny, plat si zdravotku zo svojho vrecka :-P

nechapem, preco si myslis, ze zeny tu, ktore napisali svoj nazor su zlatokopky??? Ty asi nebudes uplne normalny :D

a prestan tu lamentovat nad tym, ze si si prisiel na nespravnu stranku po radu.. ved pises este na prednych stranacxh, ze si si po radu neprisiel, ale len po nazor. a ked tu zeny napisu nazor, okamzite ich znevazujes, okamzite su zlatokopky, zavidia Ti /i ked uprimne, ja osobne neviem, co Ti je mozne zavidiet, aspon z toho, co si pisal/...

ved zi a nechaj zit. ked si nechcel nazor, nemal si pisat... a tak, ako si sa vyjadril Ty, vyjadruju sa i ludia tu na danu temu..

mne osobne je jedno, ako zijes, nakolko ides total mimo mna 🙂

ale vies, co by si mohol? najst si pracu... nakolko Ti staci to, co mas, tak taku, kde sa nemusis pretrhnut od prace a dokonca, mozes mat len polovicny uvazok... mozno by si este nasiel dalsi zmysel zivota v niecom dalsom, co by Ta bavilo a dokonca vreckove by pribudlo 🙂

peace

mima4
14. nov 2015

@dominikdominik

moj nazor z pohladu potenc. partnerky:

ja by som si nevedela predstavit vedla seba muza ako ty. A preco? pretoze este nie si muzom, ale chlapcom, co sa tuzi hrajkat, je pohodlny, nema zmysluplne aktivity a vyuziva minimalne svoju priatelku na uspokojovanie svojich potrieb ( po manzelstve a detoch s nou netuzi, ved je mila a dava mu sex 😉 )

Tu nejde o to, ze mas pasivny prijem a nemusis pracovat..ale skor o to, ze cas ktory mas, vyuzivas iba pre seba, ako male decko, nevytvaras ziadne hodnoty... kazdu aktivitu spajas s tvojim aktualnym pocitom a tuzbou.. pricom je tolko moznosti ako zacat nieco riesit, co len nejake dobrovolnictvo... napr. v charite, ci pomahat starym ludom... ale proste cast casu, ktory mas, venovat inym, vediet sa vzdat svojho pohodlia a nebyt zamerany len sam na seba..

Ja osobne by som si s teobu nemala co povedat pretoze zijes zivot 15 rocneho chlapca co ma prazdniny...

dominikdominik
autor
14. nov 2015

@olifcek neviem uvidim ako bude dalej .

dominikdominik
autor
14. nov 2015

@mima4 cize zeny vnimaju chlapa ako vyzreteho ked uz sa tak nudi ze je ochotny nieco robit len tak z nezistnych dovodov alebo neboj ho to este aj bavi robi charitu a tak 🙂 no mna to nebavi to bude tym nizkym eq , som vztahovacny vies ja to beriem tak ze mne nik nikdy nepomohol , vsetko si musim riesit sam a podobne , cize ja by som v charite byt nemohol bolo by mi zo seba zle aky som poskok .

lulistek
14. nov 2015

hrať hry....to mi stačí počuť 😖

mima4
14. nov 2015

@dominikdominik
ja pisem za seba, nie ine zeny. Pre mna je tvoj zivotny styl nezrelostou, a nie preto, ze nemas klasicku pracu, vsak je fajn, ked clovek na nu nie je odkazany, ale preto, ze ho vyplnas cinnostiami toho 15 rocneho chalana, co ma prazdniny, a nic nemusi, tak dokopy sa nicomu ani nevenuje. Od muza ocakavam, ze bude muzom, ze bude vediet aj svoj cas vyplnit rozumne, a hlavne u teba vidim urcitu lenivost. Uz len to ze deti odmietas, lebo jasne, aj tam sa clovek musi zapriet,..vela toho nenaspi, je vycerpany, a naco by si si komplikoval zivot,ze? 😉 Ale ja potrebujem chlapa, ktory prijima vyzvy zivota, o ktoreho sa mozem opriet, od ktoreho sa mozem ucit....pre mna je nepritazlivy clovek so spravanim sa toho chalana....
charitu som dala ako priklad..ze nedostanes ani fuka ale mozes rozumne vyplnit cas... a hlavne byt uzitocny. Ale kde si uzitocny ty?

a nemyslim si, ze je to "slovenske", myslim si, ze praca v zdrave miere (nemusi byt klasicke zamestnanie) cloveka vela uci, zvysuje mu rozhlad

ukulela
14. nov 2015

@dominikdominik ja netvrdim ze si nula, ani si to nemyslim, nie, nie si nula, si hajzlik. 🙂 staci? nezavidim ti. no len aby si raz nezavidel ty na, obycajnym troskam ,co sa snazime zalozit si rodinu a viest iny zivot ako ty.

dominikdominik
autor
14. nov 2015

@mima4 ja ? nikde . Lenze ja nepotrebujem byt uzitocny , do roboty som chodil koli prachom nie koli tomu ci tam budem uzitocny . A kedze som tam robil dost dlho myslim si ze oni ma asi za uzitocneho brali ale ja som s toho mal iba nervy zase so roboty , zase kraviny riesit , a co s toho ? Ked by nedavali peniaze ani ma nehne . Rozhlad ? nemyslim si ze rozhlady nemam a na to mi netreba predsa pracu defakto ake rozhlady ziskam v praci kde celu dobu robim svojim sposobom to iste , Ked by som si mal fakt uprimne od srdca vybrat nejaku pracu tak kazdy mesiac inu , mesiac zachranar , mesiac hasic , mesiac v kancerii , mesiac na vrtacke , stale nieco ine toto by ma bavilo . Ale ne dookola to iste .

sardinka335
14. nov 2015

@dominikdominik ved aj verim čomu chcem 😝

Nam je to jasne, teba nebavi charita, nebavi ťa priatelka - len ked robi to čo ty chceš, nebavia ta deti, ty ziješ len sam pre seba, pre lahke drogy....lebo realita je nuda... 🙂

dominikdominik
autor
14. nov 2015

@ukulela v poriadku to uz lepsie hajzlik beriem to ma charakterizuje .

dai
14. nov 2015

@dominikdominik osobne ma tuez prekvapuje kolko zenam sa zda chlap s prijmom 600 euro nula🙂 kedze v inych temach sa tu 90% mk populacie tvari aky je to super prijem...
No nic - k teme... chces nazor - za mna - kludne hni doma dalej - co s prijmom 600 alebo 6000🙂 osobne plne suhlasim s mimou - zijes zivot dietata, si nefospely po citovej stranke a co sa travenia tbojho volneho casu tyka - k tomu sa asi dospely clovek vyjadrovat nemusi🙂 tiez si neviem predstavit zit s niekym kto cely den cimi do tv a hra hry... musi to byt strasne smutny a ubijajuci zivot - nic nove sa neucit, nezdolavay ziadne nove vyzvy, nic nove nespoznavat, necestovat etc...
Osobne by mi asi menej vadil chlap zarabajuci minimalku ako nieco ako ty... ak by teda ten chlap bol niecom zaujimavy:-/

dominikdominik
autor
14. nov 2015

@sardinka335 si nalej niecoho bo furt to iste hovoris asi ti chyba chlast

sardinka335
14. nov 2015

@dominikdominik ty si si dneska nič nešlahol...šup šup vdychovať marihuanu z pet flaše..uz si dlho v realite. Čo ty nehovoríš to iste stale dokola? Ako verklik...

dai
14. nov 2015

@dominikdominik inak poznas hapkovu pesnicku Mladi? Podla toho co pises ty si ten 30 rocny starec... zatial co iny aj v 90tke mladim zari🙂

dominikdominik
autor
14. nov 2015

@dai co myslis hram teraz hry ked si tu pisem ? no asi nie , to bol len ako priklad , a skorej ako hranie hier sa venujem vytvaraniu realistickych map do tych hier pre neuverenie zadarmo lebo ma to bavi ale to je asi slaboda vsakze , vidim ze vytiahla to s cim do mna mozes rypnut , denne precitam aspon 200 clankov , o akvaristike ( mam akvarko ) , zahradkarcim ( mam zahradku ) , elektrotechniku , chemiu , fyziku , vecsina hier co hram su skorej simulatory ( ak vies co to je ) , fotografujem vela , cize tak , to nieje len o tom ze sa hram nonstop jak si myslis .

dominikdominik
autor
14. nov 2015

@sardinka335 a uz si si vypila ? ci este stale si triezva ?
@dai co len chces tak aby dobre bolo 🙂