Musím sa vyrozprávať a nemám komu

andreyana
17. máj 2022

Dievčatá, som tu nová, nevedela som, kam inam takýto sloh môžem napísať. Ale potrebujem sa vyrozprávať, dostať to zo seba von. S priateľom sme spolu cca 2,5 roka. V minulosti, asi pred rokom, som zistila, že rád trávil svoj čas na Tinder, Badoo či Pokec, ale vraj sa nikdy s nikým nestretol, len z nudy si písal. Sľúbil mi, že to zruší, vymaže, a tak aj spravil. Odvtedy seká dobrotu a je z neho úžasný partner, o ktorom som nemala pochýb. Problém nastal asi pred dvoma mesiacmi, kedy som sa dozvedela, že po prvom polroku nášho randenia, sa chalan spoznal na chate, kde bol s kamarátmi, s jedným dievčaťom. Ja som to neriešila, verila som mu, aj ked som vedela, že si vypisujú na instagrame. No však teraz pred dvoma mesiacmi som sa dozvedela, že sa spolu stretávali, aj sa bozkávali, či niečo viac - neviem. Predsa len boli spolu na chate týždeň. Priznal sa len k bozkom. Ide ale aj o to, že to dievča je od neho o 10 rokov mladšie! (odomňa o 6). Priateľ tvrdí, že k ničomu nedošlo, stretli sa vraj párkrát a raz si dali pusu a to je všetko. Vraj pri tom bozku zistil, že chce byť so mnou.
Je pravda, že to bolo pred vyše rokom, a odvtedy je naozaj ukážkový, trávime spolu všetok čas, náklonnosť mi dáva každý deň najavo. Ja však po novozistených skutočnostiach z minulosti si nie som stopercentne istá, že mu verím. Neustále mi to behá po rozume, som z toho celá zlá a plačem. Neviem čo robiť.

bosorka2302
17. máj 2022

ja som riesila nieco podobne, sice sa nebozkaval ale vypisoval inym pokial sme boli par a ja som sa cez to uz nevedela preniest. Uz by som ho vzdy upodozrievala akonahle by mobil zobral do ruky, tak sme to ukoncili
Nie som az taka tolerantna veru

lilienkah
17. máj 2022

Keď to spravil raz spraví to aj znova.. viem že je to ťažké ale kým nemáte spolu deti a domácnosť radšej z toho vzťahu ustúp, bude to bolieť menej..

xena0
17. máj 2022

Neverila by som mu ani nos medzi očami

elizabet173
17. máj 2022

@andreyana skutočne potrebuješ zakladať tému, aby ti tu napísali baby, že ho máš poslať do čerta? Respektíve, že si to mala urobiť už dávno? Vypisuje si s inými....Ide na týždeň na chatu s inou, nie s tebou....Keď sa s ňou bozkával, prišiel na to, že chce byť s tebou...fakt úžasný partner. To na čo ti je taký blbeček a klamár? Naozaj máš tak= nízke sebavedomie, aby si s niečím takýmto zabíjala čas?

mno
17. máj 2022

Určite to nemáš ľahké teraz. Neplač - dýchaj.
Ty sa musiš rozhodnúť čo chceš.
Chceš s ním ostať a stále rozmyšľať kde s kým piše,stretava sa,nebodaj bozkava....
Alebo chceš chlapca, ktoremu budeš naozaj veriť.
Vieš ja som si prešla niečim podobnym, on kade tade vypisoval a ja rozmyslala. A tak som si povedala a dosť. Ja chcem spokojne žiť a nerozmyšlať či je to pravda alebo lož.
Prišla som na to, že bola som s nim len zo strachu, že si nikoho ineho nenajdem. Aaaaa teraz mam super manžela a super syna. Neboj sa.

denda007
17. máj 2022

Ak je ako vymeneny moze mat aj vycitky svedomia ze ma popri tebe bokovku, tak to poriadne prever ;)

joesvk
17. máj 2022

Možno to spraví znova, možno nie. Ty si sama musíš určiť, kde máš hranice a či ich chceš posunúť kvôli niekomu.
A ani obrúčka ti nedá istotu, že ti bude muž verný, alebo či sa z neho vplyvom životných okolností nestane debil.
Nepozeraj až tak na to, koľkokrát ti povie, že si úžasná. Pozeraj vo vzťahu skôr na to, či máte spoločné hodnoty, podobný pohľad na život v budúcnosti. Pozeraj aký je to človek. Ako sa chová k rodičom ako k deťom, ako zodpovedne berie svoje povinnosti... Atď.
Nie je ťažké, teraz, kým nič dôležité neriešite, byť v pohode.
Neuzatváraj sa, maj počas chodenia otvorené srdce, ale hlavne maj otvorené oči.

luxuryfashion1
17. máj 2022

@andreyana podla mojho nazoru zadani ludia nemaju co robit na zoznamkach. Je to krute, co napisem, ale dotycny ta ma len ako bocne vratka, pokym nepride zena, do ktorej sa skutocne zamiluje. Vezmi si to zo svojej strany. Ty si zamilovana a mas potrebu vyhladavat inych muzov? Podla mna nie. Ty k nemu chovas respekt a uctu a on to ma na haku. Ver mi, ze na tychto zoznamkach si velakrat chlap aj vymysla, ze je nezadany. Tiez som chodila na badoo a tinder a neraz som sla na rande so zenacom alebo zadanym, ktory mi to zabudol napisat, iba ked som zacala hlbsie skumat, tak som na to prisla. Pozbieraj kusky sebavedomia a sebalasky a odid. Uz ked sa vztah zacal neverou, tak ta bude oberat o cas, sebavedomie a nakoniec len ty stratis. Lebo ti to este viac ublizi. Nebud s niekym len preto, ze sa bojim ostat sama. Muz, ktory skutočne miluje, nema potrebu hladat inu. A reci typu, ze to robi kazdy muz su totalne trapne a nepravdive. Hovoria to vacsinou zeny, ktore boli same podvedene a len sa tak uspokojuju alebo muzi, ktori ospravedlnuju tak svoje spravanie. Vies, ked ma potrebu stale hladat, tak raz najde niekoho, kto mu bude vyhovovat a tebe povie cau a bude ta to boliet ovela viac. Muz, ktory chodi po zoznamkach podla mna stale hlada nieco viac.

mandzula
17. máj 2022

Asi ti je jasné, čo ti k tomu väčšina z nás napíše... áno, nemáš strácať čas s takým človekom, ktorý si cmagáním sa s nejakou inou overuje, či ťa ľúbi. Takéto naštrbenie dôvery vo vzťahu bude vzťah ovplyvňovať celý čas a ty sa budeš zbytočne trápiť. A chlapec si nabudúce bude potrebovať svoje city k tebe overiť zasunutím do nejakej inej...

oli18
17. máj 2022

A koľko má tvoj frajer rokov?

cimage
17. máj 2022

Asi ten vztah priatel neberie prilis vazne. To,ze je teraz pozorny ma nejaky dovod. Ty nepotrebujes chodit na zoznamky a pisat si inymi chlapmi a cicmat sa s inym aby si zistila, ze ho lubis a chces s nim byt. Je to velmi ubohe. U mna by skoncil a tiez by ma to velmi trapilo, kedze do vztahu idem naplno a nepotrebujem skusat ostatnych, aby som si bola ista ci je to to prave.

sari24
17. máj 2022

Ak sa nevieš cez to preniesť tak vieš dobre že jediná dobrá možnosť je rozchod. Lebo skôr či neskôr vám vzťah krachne na Tom, že budeš v strese čo robí a s kým je. Je ale na tebe ktorú možnosť si zvolíš. Na tvojom mieste by som zvolila rozchod a pár dní plaču ako žiť v strachu čo zas spraví.

nairia
17. máj 2022

uf, dievca zlate, UTEKAJ!
ja som mala frajera 4r, rozisli sme sa, lebo dovera.
cca po 3r chodenia som mu nasla konverzacie dost stiplaveho razu, ale vraj ma s nou nepodviedol (LOL).
povedala som si, ze ok, hodime to za hlavu, ale ja som mu uz nevedela doverovat a ku sklonku vztahu som nasla konverzacie z cias, ked sme spolu zacinali, ako vypisoval svojej starej "znamej" ze ci sa niekedy na kolecko nestretnu, ja sa s nou poznam a dodnes ma mrzi, ze mi to vtedy (a vlastne nikdy) nepovedala, mohla som si usetrit cas. ona ho nastastie odmietla, kedze vedela, ze je so mnou.
a tiez este vypisoval asi dalsim 4-5 a navrhoval im stretka v priebehu nasho vztahu, jednu volal na chatu, ked som ja nemohla ist, lebo som mala skusky a tak...
ps: ano, prisla som na to tak, ze som sa mu sturala v telefone, na co nie som hrda, ale okolnosti zo mna spravili toto a aspon sa mi otvorili oci, jak som si ja myslela, ze ako nam je spolu krasne.

sims4
17. máj 2022

No neviem, toto je podľa mňa dosť naštrbenie dôvery a neviem si predstaviť ako by sa takáto budovala znova, ja by som to asi nevedela. Mňa by to asi trápilo veľmi dlho a minimálne zvnútra by ma to zožieralo.