Musím to dať von zo seba
Potrebujem si to dať von. Napísať, či povedať niekomu. Nezvládam. Ja ani neviem kde mám začať. S manželom sme boli 10 rokov šťastný. Vždy som si myslela, že sme perfektný pár. Až dovtedy pokým sa nám nenarodila ťažko chorá dcéra. Po 3 rokov snaženia, umelé oplodnenie, potrati, operácie, atď konečne sa nám narodilo dieťatko. Po narodení sme zistili, že je ťažko chorá. Keď dcéra dovŕšila 1 rok tak môj manžel všetok svoj hnev začal na mne vypúšťať. To znamená, že vkuse hľadal príčinu aby sme sa pohádali. Úplne prestal mi pomáhať doma, vyžaduje aby bol vždy čerstvo navarené, ale ztoho 90% neje lebo vždy dakde inde už jedol. Veľmi ťažko to zvládam. Alebo skôr už nezvládam. Som brutáne depresívna. Opustili ma kamaráti ktorým som sa vyrozprávala. Ale asi im bolo dosť to počúvať. Ja už nemám absolútne nikoho komu by som vyliala svoje srdce. Keď mi je veľmi zle tak manžel naschvál zas začne somnou hádať aby mi bolo viac zle. Až tak moc by som utiekla. Ale nemôžem. Mám chorú dcéru pri ktorej musím byť vkuse. Nemôžem ani robiť, že by som aspoň mala zčoho odísť. Mohla by som ísť k rodičom lenže tam mám agresívneho alkoholika otca. S manželom spíme zvlášť v izbe. Na začiatok to bolo preto lebo dcéra sa často budila a spala pri mne, a nech je on vyspatý do roboty. Už skoro rok spí vo svojej a on stále zvlášť. Hovorila som mu 100x nech sa vráti. Ale nie neche.Skúšala som psychológa kontaktovať nech tak sa porozprávam, ale nikto ma nechce, keď tam bude dcéra.,ale keďže ja ju nemám kam dať tak nič. Tak sa mi zničil život, že toto zažiť neprajem ani najhoršiemu nepriatelovi. BJa so
@bom123 od troch rokov môže predsa ísť do špeciálnej materskej škôlky, ak máte nejakú v okolí. Na pol dňa, na celý deň, treba si to zistiť. Môžeš si nájsť za ten čas brigádu alebo si oddýchnuť.
Ja som to zažívala s otcom môjho syna ale rýchlo som od neho odišla, lebo neustále hádky mi brali silu a nevládala som sa potom venovať synovi (ležiaci s ďalšími diagnózami). Ja som ale našťastie mohla odísť k mojim rodičom a som tu už 11 rokov.ex nejaví o syna záujem, má ďalšie zdravé dieťa
@lucilaines Ďakujem, ale nič nepotrebujem. Ste veľmi milá. To čo by som naozaj potrebovala mi nikto nevie dať. A to isté miesto kde môžem byť s dcérou a kde ju môžem vychovať. Dúfam, že raz nájdem riešenie na toto.
@janage bohužiaľ CVI mi nepomôže. Ja som ich kontaktovala a aj radili okolo dcéry veci, ale keď som sa ich spýtala či by nevedeli poradiť so psychológom, tak normálne spravili krok vzad ako by som im povedala neviem čo. Do dnešného dňa žiadneho neodporučili. Cítila som sa ešte viac blbo. Takže knim len toľko. Ale ďakujem vamza tip.
@little_honeybee skúšala som, už ani neviem koľko krát. Píšu že sú vkuse pripojený a popritom nie. Ja väčšinou mám na večer viac času na internet ako cez deň tak večer som ich kontaktovala a nič.😕
@filipka250 nie
@dagmarovita Ďakujem pozrem si apreštudujem
Ach skoda .. a daka praca z domu home office by sa nedala zohnat ? S muzom moc nemozes ratat skor ci neskor bude fuč.
@bom123 Pisala si psychologom na Ipcko.sk? Su zadarmo. Vzdy je nejaky online.
K ostatnemu ti neviem velmi poradit, aj som si poplakala, prajem strasne vela sil a modlim sa o zazrak…
@drahomirrra áno, ale neboli ani raz online, keď som im písala 😕

@vilma7 aha, tak to sa ospravedlnujem.