icon

Musím to dať von zo seba

bom123
16. sep 2022

Potrebujem si to dať von. Napísať, či povedať niekomu. Nezvládam. Ja ani neviem kde mám začať. S manželom sme boli 10 rokov šťastný. Vždy som si myslela, že sme perfektný pár. Až dovtedy pokým sa nám nenarodila ťažko chorá dcéra. Po 3 rokov snaženia, umelé oplodnenie, potrati, operácie, atď konečne sa nám narodilo dieťatko. Po narodení sme zistili, že je ťažko chorá. Keď dcéra dovŕšila 1 rok tak môj manžel všetok svoj hnev začal na mne vypúšťať. To znamená, že vkuse hľadal príčinu aby sme sa pohádali. Úplne prestal mi pomáhať doma, vyžaduje aby bol vždy čerstvo navarené, ale ztoho 90% neje lebo vždy dakde inde už jedol. Veľmi ťažko to zvládam. Alebo skôr už nezvládam. Som brutáne depresívna. Opustili ma kamaráti ktorým som sa vyrozprávala. Ale asi im bolo dosť to počúvať. Ja už nemám absolútne nikoho komu by som vyliala svoje srdce. Keď mi je veľmi zle tak manžel naschvál zas začne somnou hádať aby mi bolo viac zle. Až tak moc by som utiekla. Ale nemôžem. Mám chorú dcéru pri ktorej musím byť vkuse. Nemôžem ani robiť, že by som aspoň mala zčoho odísť. Mohla by som ísť k rodičom lenže tam mám agresívneho alkoholika otca. S manželom spíme zvlášť v izbe. Na začiatok to bolo preto lebo dcéra sa často budila a spala pri mne, a nech je on vyspatý do roboty. Už skoro rok spí vo svojej a on stále zvlášť. Hovorila som mu 100x nech sa vráti. Ale nie neche.Skúšala som psychológa kontaktovať nech tak sa porozprávam, ale nikto ma nechce, keď tam bude dcéra.,ale keďže ja ju nemám kam dať tak nič. Tak sa mi zničil život, že toto zažiť neprajem ani najhoršiemu nepriatelovi. BJa so

Strana
z4
filipka250
17. sep 2022

@vilma7 aha, tak to sa ospravedlnujem.

dilino
18. sep 2022

@srnqqa strašne nikdy si to nepredstavuj ani v najhoršom sne. Prísť o vlastne dieťa najväčšie peklo v živote. Ako by mi vytrhli za živa srdce.

verizienka
19. sep 2022

@bom123 od troch rokov môže predsa ísť do špeciálnej materskej škôlky, ak máte nejakú v okolí. Na pol dňa, na celý deň, treba si to zistiť. Môžeš si nájsť za ten čas brigádu alebo si oddýchnuť.

breznica
19. sep 2022

Ja som to zažívala s otcom môjho syna ale rýchlo som od neho odišla, lebo neustále hádky mi brali silu a nevládala som sa potom venovať synovi (ležiaci s ďalšími diagnózami). Ja som ale našťastie mohla odísť k mojim rodičom a som tu už 11 rokov.ex nejaví o syna záujem, má ďalšie zdravé dieťa

bom123
autor
21. sep 2022

@lucilaines Ďakujem, ale nič nepotrebujem. Ste veľmi milá. To čo by som naozaj potrebovala mi nikto nevie dať. A to isté miesto kde môžem byť s dcérou a kde ju môžem vychovať. Dúfam, že raz nájdem riešenie na toto.

bom123
autor
21. sep 2022

@miadi tú našu situáciu ste lepšie ani bemohli popísať, ale k rodičom bohužiaľ tiež nemôžem. To je na dlho aby som vysvetľovala, že prečo nie. Keby sa mi dalo knim ísť tak tu už dávno nie som. Preto som zúfalá ztohto celého.

bom123
autor
21. sep 2022

@larvuska nie nevedeli sme že bude chorá.

bom123
autor
21. sep 2022

@janage bohužiaľ CVI mi nepomôže. Ja som ich kontaktovala a aj radili okolo dcéry veci, ale keď som sa ich spýtala či by nevedeli poradiť so psychológom, tak normálne spravili krok vzad ako by som im povedala neviem čo. Do dnešného dňa žiadneho neodporučili. Cítila som sa ešte viac blbo. Takže knim len toľko. Ale ďakujem vamza tip.

bom123
autor
21. sep 2022

@srnqqa ja som podala žiadosť o zťp a odmietli mi stým, že dcéra je samostatná a vie presne toľko spraviť čo jej rovesníci v jej veku. Popritom v papieroch od dr je dosť zreteľne napísané, že aká je a čo vie a nie. Priste nonsens 🤦

bom123
autor
21. sep 2022

@juliet86 úplne jej rozumiem. Myslím tej tvojej kamoške. 🙁

bom123
autor
21. sep 2022

@little_honeybee skúšala som, už ani neviem koľko krát. Píšu že sú vkuse pripojený a popritom nie. Ja väčšinou mám na večer viac času na internet ako cez deň tak večer som ich kontaktovala a nič.😕

bom123
autor
21. sep 2022
bom123
autor
21. sep 2022

@dagmarovita Ďakujem pozrem si apreštudujem

bom123
autor
21. sep 2022

@srnqqa bodaj by ste mali pravdu. Aj keby len chvíľočku by to toľko zmenilo. Ale bohužiaľ nie je, až absolútne mi nie je oporou...

miadi
21. sep 2022

Ach skoda .. a daka praca z domu home office by sa nedala zohnat ? S muzom moc nemozes ratat skor ci neskor bude fuč.

bom123
autor
21. sep 2022

@miadi neviem, že by bol. Nič také čo je isté by som povedala

miadi
21. sep 2022

@bom123 Tak Asi neostava ine ako brat ho len ako spolubyvajuceho. Vydrzat kym dietatko trosku na rastie a potom uvidis co dalej . Drzim palce nech najdes vychodisko!

akbara77
21. sep 2022

@bom123 som zvedavá ktorá "matka" by dala do ústavu svoje 2 ročne dieťa. Dieťa ktoré je totálne odkázané na svoju mamku. Iba hyena. Prosím ťa, ak ti môžem pomoct' - finančné alebo inak...môžem prísť postrazit malú....aby si si Oddýchla, napíš mi správu.

drahomirrra
21. sep 2022

@bom123 Pisala si psychologom na Ipcko.sk? Su zadarmo. Vzdy je nejaky online.
K ostatnemu ti neviem velmi poradit, aj som si poplakala, prajem strasne vela sil a modlim sa o zazrak…

srnqqa
22. sep 2022

@bom123 odvolaj sa, prosím, určite to nenechaj tak. Našim tiež neschválili, odvolanie sa riešilo mimo pôvodnej sociálky a tam sa čudovali, ako je možné, že dieťa posúdili ako zdravé, keď bol na úrovni polročného dieťaťa.

bom123
autor
23. sep 2022

@akbara77 ďakujem, ale nič, hlavne nie finančne. Chcela som sa len vyrozprávať. Neprosím si financie. Musím nájsť psychológa. Potrebujem sa len občas vyrozprávať. To mi najviac pomôže si myslím.

bom123
autor
23. sep 2022

@srnqqa už som podala o odvolanie, čakám na vysledok.

bom123
autor
23. sep 2022

@drahomirrra áno, ale neboli ani raz online, keď som im písala 😕

srnqqa
24. sep 2022

@bom123 drzim palce, az to dobre dopadne. Skus zistit tu dunajsku luznu, ci nie je pre vas vhodna, su tam paradne sestricky, doktorka, mozu ti poradit aj ony a aj ine mamy, ktore su tam na rehabkach.

Strana
z4