icon

Muž a jeho kamaráti

modrakon
7. aug 2020
Strana
z2
modrakon
autor
7. aug 2020

Ako by ste to riešili zienky ..keď muž ide von jeho otravný kamaráti ho volajú stále ..najprv bolo v pohode na 1hod Max 2 a teraz už to je aj 4hod a príde nepoužítelny .. pripity..slová ľúbim ťa dookola len mi vraví..čo mám s toho večera.co mám aj ja chodiť ..ja si to tak nepredstavujem .a ešte je tam jedna mudrana čo sa zástava môjho že však mu dopraj .ak ju už nesukal tak som rada

nenne27
7. aug 2020

@modrakon ako casto takto chodi s kamaratmi?nemate asi deti,ci?

modrakon
autor
7. aug 2020

@nenne27 máme jedno síce už väčšie ale ..aj jkeby niesom proti aj každý deň ... proste už to neznesiem..boli sme niekde spolu sami a už mu volali že kde je .a môj sa obránil tým že myslel že už tam nebudú tak išiel somnou von...akože koniec

smejko25
7. aug 2020

@modrakon no tak hlavne muz by mal vediet povedat ze neidem nechce sa mi...môj je rad ze mame dieta ze sa moze vyhovorit ze neide 😁 ale zas on je taky tip ze bezomna nikdy nechcel chodit

modrakon
autor
7. aug 2020

@smejko25 aj mňa volaval ale na nechcela tam proste ja chcela mať pokoj sami dvaja .nakoniec bude chyba vo mne už to vidim

smejko25
7. aug 2020

@modrakon neni chyba v tebe...mne by ss tiez nepacilo keby moj muz neustale chodil na pivecka atd...ano som nazoru ze muz musi niekedy vypustit paru a dat si taky chlapsky vecer lebo pred zenami sa tak neuvolni...
Ale toto by som netrpela ani nahodou..a ked nechces byt pred jeho kamaratmi za furiu tak nech im to jasne vysvetli tvoj muz

modrakon
autor
7. aug 2020

@smejko25 ďakujem za pochopenie .dávam tomu už pár šancí inak začnem rozmýšľať .

vilma7
7. aug 2020

@modrakon nie kamaráti, ale aj muž chce. Si zrejme neuvedomil že už má rodinu. Dohodnúť sa kedy pôjde, keď už nez nich nemôže byť, a nech ide len vtedy. Ale on musí chcieť, kamaráti sú všetci bez záväzkov, že majú toľko času?

smejko25
7. aug 2020

@modrakon a tvoj muz co nato hovori ?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
mondolina
7. aug 2020

Tak treba si to podeliť, na striedačku, raz ty raz oni, a určite nerátať že sa do hodiny vráti.

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
lenuliatko84
7. aug 2020

Tak toto bybsom nezniesla.dat mu ppriadne ultimatum ze ak nechce aby su si nasla zabavu na vecer ajbty nech sa ti venuje.chore niektori chlapi

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lenuliatko84
Autor odpoveď zmazal
leni1977
7. aug 2020

@bambulienka25 no keby som sa z akcií s kamoškami vracala pripitá, určite by som sa chlapovi nedivila, že mi to vyčíta

lenuliatko84
7. aug 2020

@bambulienka25 no tak isto nie aby chodil kazdy den na 4 hodiny do krčma.ja mam s mpjim muzom prekrasny vztah,kazdy by ho mohol zavidiet,my mame spolocnych priatelov a chodime spolu

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lenuliatko84
7. aug 2020

@bambulienka25 kazdy zije ako chce.sme spolu šťastní uz 10 rokov

leni1977
7. aug 2020

@bambulienka25 rozumiem, ale v tomto prípade to súvisí s alkoholom a to už je problém

retatka
7. aug 2020

@bambulienka25 Presne tak ,však to je ako v base ,zákaz chodiť von,len spolu,choré ,potom jasne ,že to chlapa raz prestane baviť ked čas musí tráviť len so ženou a nájde si normálnu ženu .Kazdy človek musí mat čas len pre seba!
Kamosi a koníčky.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
kassandra25
Autor odpoveď zmazal
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
mondolina
7. aug 2020

@kassandra25
A akú radu si prosíš?

kassandra25
Autor odpoveď zmazal
lenuliatko84
7. aug 2020

@kassandra25 sa nestacim cudovat ze ste este s nim...

retatka
7. aug 2020

@kassandra25 Och tak to klobuk dole ,že toto toleruješ.A ako si ,napísala autorka sa sťažuje na svoju situáciu .....niektoré ženy môžu byt šťastne za svojich muzov bo vzdy to môže byt horšie ..alebo až taký extrém co máš ty .Rozhovor ste mali ?Naco si zakladal rodinu keď si žije ako slobodný mladenec ,nechápem niektorých mužov .Toto robil od začiatku vzťahu ?

Strana
z2