icon

Muž a účty na zoznamkách

petra_01
19. okt 2022

Zistila som,že muž má založené účty na rôznych zoznamkach. Ako ho mam konfrontovať aby to neotocil proti mne.

Strana
z2
kubkovamama
19. okt 2022

@petra_01 čoho sa bojíš,taký chlap ti je na dve veci a prečo by si sa mala TY obhajovať. Ak si ty tá čestná vo vzťahu,jeho fakt nepotrebujes a stačí ak mu povieš,že vieš a viac sa v tom nemáchaj,nedokazuj,nehadaj sa,on aj tak 1.bude zapierat(ako môj ex,že vraj som slepá,to neni on🤦) alebo 2.presne ako si napísala,otočí to proti tebe alebo 3.bude mu to úplne jedno. Pre mňa je toto dôvod na rozchod,takému blbovi už nemôžeš vzivote nikdy veriť aj keby si s ním zostala,budeš žiť v nervoch a v strese,čo ak,čo ak nie,či ti niečo neprivlečie domov alebo ťa z hodiny na hodinu vyhodí kvôli xtej láske z netu

komplikovana
19. okt 2022

A co vlastne od neho cakas, ze ti da ako vysvetlenie? Tie zoznamky su uz iba dosledok vasich problemov vo vztahu. Vies o tom, ze vztah mozes ukoncit aj ty, nemusis cakat ako sa milostivy pan rozhodne ( v pripade ak to hra na 2sttany). Nepotrebujes zbierat ziadne dokazy zo zoznamiek.

petra_01
autor
19. okt 2022

@sima338 na jednej mal napísané že chce si len popísať a čas ukáže. Na druhej mal napísané že záujem o nezáväzný sex. Ani na jednej nemá fotku.

katkati
19. okt 2022

Musíš sa rozhodnúť sama, ako s tým dokážeš žiť. Ty máš šťastie, alebo smolu?, že si na to prišla, lebo sú tu aj ženy, ktoré možno majú doma to isté alebo podobné, len o tom nevedia.

koniarova
19. okt 2022

@petra_01 odpis mu na tú,kde má záujem o sex a dohodni si stretnutie.👍👍

kittykat22
19. okt 2022

ako vies ze je to on?

tosomja
19. okt 2022

@petra_01 tak ako vieš, že je to on, keď nemá fotku?

nerko
19. okt 2022

@petra_01 dohovor si rande. Kamoska takto prisla na to, ze manzel je gey. Svoju orientaciu maskoval manzelstvom.

petra_01
autor
19. okt 2022

@tosomja podľa niku

tosomja
19. okt 2022

@petra_01 a odkiaľ vieš aký má nick?

petra_01
autor
20. okt 2022

@tosomja nie je to jedno.

tosomja
20. okt 2022

@petra_01 máš pravdu, je to jedno. Len nie je jedno, že ho musíš kontrolovať, podozrievať, namiesto toho, aby si si ho posadila a rovno sa ho spýtala, čo mieni...lebo tak ako to opisuješ, aby si ty nevyšla ako blbá a tá, čo sa prihlásila na zoznamku a náhodou na neho natrafila 😛
V každom prípade už by som ho aj vyskúšala, či naozaj niečo hľadá, alebo len v minulosti zabudol vymazať údaje a svieti to tam stále. 😉

Strana
z2