icon

Prečo ženatí muži hľadajú mužov na zoznamkách?

Dnes o 07:40

Ahojte, som zdravý hereto chlap pred 40tkou. Tak som sa prihlásil na rôzne zoznamky a zostal som zhrozený. Mnoho mužov, ženatých, zadaných medzi 30-50r hľadá muža. Doma majú rodinu a deti, manželku, dokonca s ňou majú sex. Napíšu, že sú bi alebo ani nie sú bi, ale sexujú s mužmi. Oslovujú ma a normálne som z toho v šoku. To tie ženy nevedia, že ich manžel má takéto tendencie? Inak sú to normálne vyzerajúci chlapi, v pohode týpkovia, nepovedali by ste to na nich. Čiže mne ako chlapovi píšu iní chlapi... väčšinou ma volajú do auta, niekde za mesto, do prírody. Samozrejme, že domov nie. Len sa zamýšľam nad tým, prečo je to a či to tak bolo vždy, len teraz je toho viac.

zuzacka16
Dnes o 07:46

podľa mňa to bolo aj predtým (teda viem aj o pár mužoch, ktorí na verejnosti vystupovali normálne, mali ženy, deti a popritom robili toto), ale teraz keďže sa viac využívajú sociálne siete, tak sa akoby toho tak nebáli alebo neviem ako by som to nazvala..a či to vedia ich ženy/manželky? no sú 2 typy - jedny vedia a vyhovuje im to (chceli to tak mať kvôli niečomu) a druhý typ že nevedia a myslia si, že ako všetko funguje..

anonym_356397
Dnes o 07:49

určite to bolo aj predtým. teraz je vďaka zoznamkám jednoduchšie sa s niekým zoznámiť a pokiaľ ide len o sex tak to je asi ako na trhu. Povedzme, že nejakých 5-7 % populácie je homo alebo bi. Na zoznamke sa sústreďujú tí hľadajúci niekoho.

anonym_9a2c91
Dnes o 07:53

@anonym_autor tak asi tých 5 až 7percent nemôže otvorene hľadať a oslovovať mužov v práci, v bare a tak, lebo by dostali po papuli, asi. No tak sa zhlukuju, sústreďujú na zoznamke a takto anonymné skúšajú. Určite bolo všetko aj predtým, ale teraz vďaka všemožným sociálnym sieťam to takto táto menšina rieši. Určite lepšie, ako niekoho náhodného obťažovať.

anonym_0e1067
Dnes o 07:55

Dakujeme za oznam, posielame klucenku.

zojazoja
Dnes o 08:02

no počkať, to si až teraz zistil, že existujú aj gayovia a aj bi?

autor
Dnes o 08:07
@zojazoja

no počkať, to si až teraz zistil, že existujú aj gayovia a aj bi?

@zojazoja že existujú gayova a bi viem dlho a nič proti tomu nemám, sám mám kamoša gaya, ale on sa nehrá na hetero a nemá manželku. Avšak títo chlapi sú ženatí, zadaní, majú partnerky, manželky, dlhoročné priateľky. Majú deti. Keď som sa pýtal, či sú gayovia alebo bi, len malé % povedalo, že áno. Zvyšok že nie je. Tak som sa opýtal, prečo sexujú s mužmi, keď doma majú ženy. Že chcú niečo iné a sex s mužom je iný a pre nich to nie je podvádzanie ženy. Tak ma to zaujíma, ako sa na to dívajú tie manželky. Sú to pekní chlapi, športovci, aj biznismeni, aj manažéri, nielen nejaké socky. Ďalšia kategória hľadá shemale, ale to je samostatná kapitola o sebe.

svetlonos
Dnes o 08:11

Všetkým im odpis, že existujú špeci aplikácie na ich chute. Ľudia rovnakých "po ruaní" sa nájdu rovno podľa polohy,/miesta, kde práve sú. A tam kľudne hľadá muž muža konkrétne alebo aj pár do trojky, keď je by.
Tam nepotrebuje nikoho presviedčať, všetci vedia čo chcú.
Múdra som, však😏?
Mala som kolegyňu, kamošku. Tá sa zamilovala do kolegu a on bol ženatý, zbožňoval malú dcérku a ľúbil ženu. No nestačilo mu to. Svoju ženu naháňal 2 roky, kým si ju získal, ona nechcela.
A on mal vzťah s kolegyňou popri žene. Aby to nebolo málo, vyhľadával pomocou tejto aplikácie aj ďalších chlapov. Kolegyňu naviedol aj na tú trojku. No úžasné to bolo, pán mal pravý a boli u neho na jachte (nie Dubaj).
Mne to hlava nepoberal vôbec. Navrhli to aj mne, rozosmiali má akurát. Ja som ich síce vypočula ale mne je toto absolútne proti srsti.
V skratke, bola to riadna dráma, žena sa potom všeličo (neviem či všetko) dozvedela. Moja kamoška ho tak milovala, že mu to všetko tolerovala. A pritom viem, že ten chlap bol nakoniec zo všetkého pekne mimo psychicky. Toto výlev zo života. A teda hej, stáva sa aj toto.
Daj si do profilu, že o mužov záujem nemáš, nech ťa neoslovuju.

anonym_9a2c91
Dnes o 08:12
@anonym_autor

@zojazoja že existujú gayova a bi viem dlho a nič proti tomu nemám, sám mám kamoša gaya, ale on sa nehrá na hetero a nemá manželku. Avšak títo chlapi sú ženatí, zadaní, majú partnerky, manželky, dlhoročné priateľky. Majú deti. Keď som sa pýtal, či sú gayovia alebo bi, len malé % povedalo, že áno. Zvyšok že nie je. Tak som sa opýtal, prečo sexujú s mužmi, keď doma majú ženy. Že chcú niečo iné a sex s mužom je iný a pre nich to nie je podvádzanie ženy. Tak ma to zaujíma, ako sa na to dívajú tie manželky. Sú to pekní chlapi, športovci, aj biznismeni, aj manažéri, nielen nejaké socky. Ďalšia kategória hľadá shemale, ale to je samostatná kapitola o sebe.

@anonym_autor tieto manželky to nevedia a keď vedia, že majú takého muža, tak vedia, prečo sú s ním, asi kvôli peniazom, zabezpečeniu, deťom a tak a nesexuju doma, lebo majú čudneho muža. A čo on robí ich nezaujíma, lebo aj ony si robia čo chcú. Však klasika, nie? 🥴

svetlonos
Dnes o 08:13
@anonym_autor

@anonym_autor
Tie manželky to v drvivej väčšine nevedia.

anonym_4cccdc
Dnes o 08:19

Neverím tomu, že si chlap a ani nepises ako chlap

autor
Dnes o 08:21
@anonym_4cccdc

@anonym_4cccdc a ako pise chlap? Som sa zasmial nad tym? Ty si zena alebo chlap :D

anonym_9a2c91
Dnes o 08:22
@anonym_4cccdc

@anonym_4cccdc podľa mňa píše ako chlap. Ale že úplne ako chlap. 🤔

anonym_4cccdc
Dnes o 08:27

Určite hetero chlap si snimi vypisuje a všetci mu povedia svoj životopis
A pride na mk pod anonymom povedať ženám ako muzi zenatí čo robia
Nebudem pisat prečo je to jasné že niesi chlap
Tak sa pozabavaj
Pekný deň

zojazoja
Dnes o 08:35
@anonym_autor

@anonym_autor dobre. no a pokračujem teda ďalej.: to si až teraz zistil, že existuje nevera na tomto svete? 🙂

anonym_57dc26
Dnes o 08:43
@zojazoja

@anonym_autor dobre. no a pokračujem teda ďalej.: to si až teraz zistil, že existuje nevera na tomto svete? 🙂

@zojazoja tebe stojí niekto na kábli??

zojazoja
Dnes o 08:44
@anonym_57dc26

@zojazoja tebe stojí niekto na kábli??

@anonym_57dc26 🙂 .) 🙂 ty

ivicatolic
Dnes o 09:26

@anonym_autor nech žije sloboda voľnosť 😆👍❤️💋❤️

veroni2
Dnes o 09:31

@anonym_autor je to horsie a horsie lebo sa vyrazne uvolnili mravy...zachvilu, ked bude nuda s muzmi, skusia deti, potom zvierata, a podobne...nie je to normalne ani prirodzene. Clovek si na seba privola zahubu. Pokial to spolocnost nekritizuje, ale toleruje, aj vramci lgbt a podobne, do mysli cloveka sa to dostane skor ci neskor. Uz ide iba o jeho mravnu silu, ci tomu odola. Drazdenie zmyslov, zabava a ziadna zodpovednost. Dostupbost a cenovo nenarocne lakadla a muz ci zena sa spustia. To ze to rokmi konci chorobou, bolestou deti ci psychozami, nikoho v tej chvili nezaujima. Preto si zvlast muz potrebuje strazit, mysel, srdce i pohlad. Zodpovednost muza sa prejavi v tom, ze prebera zodpovednost za svoje vnutro. Hole tucne brucha, obnazena moda tomu nepomahaju, ale stale moze odvratit zrak. Pretoze to casto zacne pohladom, potom schvalenim.v mysli a dokonci sa to cinom. Satan vie, kde su slabosti cloceka. Ma ho zmapovaneho a nauceneho naspamet. Potom mu ponukne take pokusenie, co sa neodmieta...Biblia hovori, ze v sodome a gomore bola moralna katastrofa, ale tym mestam bude v sudny den lahsie nez nam!!

anonym_263727
Dnes o 09:40

Tie percenta homosexualne orientovanych a bi muzov je 4-6%... kolko realne muzov poznas, co ziju otvorene ako homosexuali? Minimum. Takze si zrataj, ze drviva vacsina si to drzi v sukromi a niektori aj za stitom "som zenaty, splodil som dieta, staram sa o nu aby jej bolo dobre a nech mi da pokoj, ze obcas mam nejaky mimomanzelsky ulet a zasuniem si do zadocku"

jallka11
Dnes o 09:55

@anonym_0e1067 Ved je to diskusne forum, tak diskutujeme, paneboze 😀 Co sa ti nepozdava, nahodou zaujimava tema 😀 😀

chocolatebox
Dnes o 09:55
@veroni2

@anonym_autor je to horsie a horsie lebo sa vyrazne uvolnili mravy...zachvilu, ked bude nuda s muzmi, skusia deti, potom zvierata, a podobne...nie je to normalne ani prirodzene. Clovek si na seba privola zahubu. Pokial to spolocnost nekritizuje, ale toleruje, aj vramci lgbt a podobne, do mysli cloveka sa to dostane skor ci neskor. Uz ide iba o jeho mravnu silu, ci tomu odola. Drazdenie zmyslov, zabava a ziadna zodpovednost. Dostupbost a cenovo nenarocne lakadla a muz ci zena sa spustia. To ze to rokmi konci chorobou, bolestou deti ci psychozami, nikoho v tej chvili nezaujima. Preto si zvlast muz potrebuje strazit, mysel, srdce i pohlad. Zodpovednost muza sa prejavi v tom, ze prebera zodpovednost za svoje vnutro. Hole tucne brucha, obnazena moda tomu nepomahaju, ale stale moze odvratit zrak. Pretoze to casto zacne pohladom, potom schvalenim.v mysli a dokonci sa to cinom. Satan vie, kde su slabosti cloceka. Ma ho zmapovaneho a nauceneho naspamet. Potom mu ponukne take pokusenie, co sa neodmieta...Biblia hovori, ze v sodome a gomore bola moralna katastrofa, ale tym mestam bude v sudny den lahsie nez nam!!

@veroni2 presne kvôli takým obmedzeným primitivom sko ty sa deje to o čom autor píše - chlapi sa musia tváriť ze su hetero lebo mravnostna úderka a nesvojprávni kresťanskí fanatici sa chovajú ako sa chovajú. Inak smiešne ze hovoríš o psychóze ked celý tvoj príspevok je napísaný akoby si bola sama v psychóze 🤦‍♀️

anonym_f44920
Dnes o 10:51

sused ( doma dve deti a manzelka) si takto nahana zazitky. Raz mi to rozpraval, ked bol opity a to som myslela, ze si robi srandu. ukazalo sa ze nesranduje. najvacsi gol je, ze volil mazureka lebo ze je sexi ze by ho dal dole aaaaaa 😂 a ano hovori ze gayovia su hnus a treba to zakazat ale hocikomu by to narval do krku ach

anonym_8c13b4
Dnes o 10:53
@veroni2

@veroni2 "skusia deti" - bohužiaľ v tomto obyčajnych chlapov (herero manželov) už davno niekto predbehol. Netreba ani menovať , ktory vlk si takto "obhaňa svoje ovečky". Plno chlapcov miništrantov by vedelo rozpravať.

anonym_570654
Dnes o 11:20

A to este keby si vedel/a kolko zarytych ''heterakov'' chodi za transkami 😂

veroni2
Dnes o 11:29
@anonym_8c13b4

@veroni2 "skusia deti" - bohužiaľ v tomto obyčajnych chlapov (herero manželov) už davno niekto predbehol. Netreba ani menovať , ktory vlk si takto "obhaňa svoje ovečky". Plno chlapcov miništrantov by vedelo rozpravať.

@anonym_8c13b4 vswtkych vsetko dobehne.

proste_zuza
Dnes o 12:24
@anonym_0e1067

Dakujeme za oznam, posielame klucenku.

@anonym_0e1067 Aku? aj ja chcem. Volakedy som zbierala ako mala 🙂

arek00
Dnes o 13:05

Môžem potvrdiť, istého casu keď som bol na zoznamkach, písali mi chlapi tiež, aj napriek tomu, ze som mal v profile ze sa zaujímam len o ženy. Každému som slusne jednou vetou odpísal, prepáč som na ženy...drzim palce... pochopili všetci a boli slušný.

anonym_6646d4
Dnes o 14:46

@anonym_autor za mňa je to vymyslená téma. Ak si chlap na zoznamke prečo by si si písal s inými chlapmi? Píšeš akoby ich boli desiatky. A ak si s nimi nepíšeš ako vieš, že majú priateľky, manželky, deti? To ti hneď v úvode píšu ahoj, mám ženu, dve deti, ale hladam chlapa? Neverím.

klotildabazarik
Dnes o 14:51

@anonym_autor lebo chcu miesto kolaca skúsiť klobásy, ved ich nechaj kazdy ma pravo na skúsenosť