Muž čaká dieťa s inou: Ako sa zachovať?
Ahojte, ženy s priateľom sme spolu 7 rokov, niesme zobraty len mame spolu 2ročneho syna a hypotéku, dávnejšie sme mali vo vzťahu dosť veľkú krízu a vyzeralo to na rozchod , nakoniec sme sa udobrili a dali si ďalšiu šancu, lenže dnes prišiel s tým ze počas krízy sa par krát stretol z nejakou slečnou a ona je teraz tehotná, samozrejme ze s nou nechce ostať... ja neviem co mam robiť ako sa zachovať
No keby ťa miloval nespravil by si dieťa z inou....
Neviem si ale predstaviť fungovať s ním ďalej, a neviem co bude z bytom
Chcela som to hlavne udržať kvôli synovi
Aj môžeš odpovedať či je vojak?😂
Zmobilizuj v sebe vsetku silu.....a to ukonč........tomu vzťahu už odzvonilo ....
Udrziavat vztah kvoli detom je najvacsia blbost. Nedavate im dobry priklad do zivota. Radsej dvoch single stastnych rodicov ako nestastnu rodinu.
Neblázni miluje ťa a svrbel ho čvirik tak išiel inde zasunuť však to je nevera.
Porazilo by ma … nielen preto že len ste sa rozišli a on už musel hneď ,, strkať do inej ,, ale ešte s ňou aj čaká dieťa ?? A teraz do konca života ss tej babenky nezbavíte a ty a vaše dieťa budete ukrátene o časť peňazí čo bude dávať jej na dieťa a ešte čo bude venovať tomu malému … no nechcela by som byť na tvojim mieste
Ja si hlavne myslím ze ona ho zblbla ,ešte mi ide hlavou ci si to mladá len nevymyslela...inak sme si žili predtým pekne , priam ukazkovo nechápem prečo to spravil
Co mate toľko s tým vojakom ? Vôbec to nieje podstatne teraz aké má zamestnanie
To nasvedčuje len k jednemu riešeniu a to je ty+dieťa=ísť ďalej,bez neho radšej to ako spávať snim v jednej posteli a pri sexe s ním myslieť na to ako to robil jej môžes mu teraz dôverovať? Čo ak to spraví zaz ? Možno o 1,2, alebo 3 r.? Máš len jedno dieťa takže máš ešte šancu zachrániť sa drzim palce naj sa rozhodneš čo najsprávnejšie
Klameš samu seba. Písala si, že ste mali krízu a potom, že ste žili pekne, priam ukážkovo. Prečo útočiš na ňu? On je zadaný, má Teba a dieťa. On ma vedieť čo robiť v čase krízy, že sa netreba hádzať do náručia inej
Rozhodnúť sa poriadne čo idete robiť ďalej. Ty s ním chceš ostať? Si ochotná fungovať aj s jeho ďalším dieťaťom?
Najprv by si mal partner zistiť či je naozaj tehotná a či je dieťa jeho. Potom rozhodnutie bude na tebe, či sa rozhodneš ostať alebo nie.
@lenkasarka Počkaj, ale tí dvaja v tom príbehu nemali 2 ročné dieťa, lebo partnerka materstvo odkladala na neskôr. Alebo mi niečo ušlo?
Dieťa potrebuje istotu a nie chodiť z domácnosti do domácnosti.
poznám prípad, kde to, že chlap bude mať dieťa s inou zistila budúca manželka pár dní pred svadbou....vzali sa, majú deti. to nemanželské dieťa sa všetci v rodine tvária, že neexistuje, jedine mu posiela "otec" peniaze. každú nedeľu a sviatky sedia všetci v kostole a všetko je ok :D
CO ak pride dalsia kriza??zase nabucha dalsiu?? Raz to utobil,urobi to druhy x...u mna druha sanca neexistuje aj ked je kriza..amen
Urobil dieťa slečne- tak mi napadlo, že aj ty si slečna.
vsetok majetok by som dala prepisat na mna, hlavne byt a vsetky BU, (uver nech je aj na nom), vsetky ucty na moje meno, manzel by bol vsade len disponentom, jeho vyplatu posielat na moj ucet, a do buducna vsetky majetky len na mna, procesne nie je jednoduche byt prepisat na jedneho z manzelov, je potrebny pravnik, ak by sa to nedalo, tak cely byt na dieta, ak by nesuhlasil, neostala by som s nim, pretoze na vsetok majetok, ktory by sme budovali, by v buducnosti malo narok aj to druhe dieta, s vyzivnym by som sa zmierila, ale cely ostatny majetok by som chranila, zial, to druhe dieta za to nemoze, ale neriskovala by som, ze raz v buducnosti by som sa musela vystahovat z vlastneho bytu, aby som mohla vyplatit pre mna cudzieho dedica
To vazne rozmýšľaš, či s ním ostať??
Aké miluje ta??
Preber sa.
Súložíl druhu, klamal ta.. Podvádzal, čaká dieťa.. To si ochotná lihat s nim do postele?
A dieťa nie je pes.. Bude ho mat rad ako vaše spoločne..
Toto je jedna z tých životných situácii, ktorú by som osobne nikdy neodpustila, aj keby sa to prevalilo po rokoch. Na to som príliš hrdá. Úplne by stačilo, že zo mňa urobil TÚ, ktorej muž nabúchal inú (fakt je to také náročné v dnešnej dobe neobmedzených možností ochrany neurobiť dieťa? s tým si ináč v pohode, že s nejakou náhradnou random slečnou spával bez ochrany?), odmietala by som spoločný život a hranie sa na akože rodinu a naťahovačky s inou ženou. V živote by som ho už nechcela vidieť. Ani jeho,ani ju, ani to dieťa. Nezaujímalo by ma, kto za to môže a nemôže. Ak ti vyhovuje žiť tak, že zo spoločných peňazí budeš aj ty dotovať jeho dieťa, prispôsobiť sa na komplet od víkendov po dovolenky, a sem tam aj variť/prať a strpieť ho u seba s tým, že zasiahnuť do výchovy ani nebudeš môcť, lebo nie je tvoje, za to majetky, o ktoré si sa pričinila a najmä v budúcnosti pričiníš aj ty zdedí, tak nech sa páči...
Autorka, mas pravdu. Ta hnusna zenska co nema stipku studu mu nasilu nasadla na postaveneho vtaka, on sa chudak aj branil ale ona vyuzila svoje zenske zbrane. Ty si si sem neprisla pre radu, lebo ty si uz rozhodnuta s nim zostat. Tak smelo do toho, pri najblizsej krize budes trpnut ci sa nepritrafi tretie dieta.
Ešte že máme modrého koníka..inak by sme sa unudili
Autorka takemu by som ukazala kde su dvere nie že by som ešte rozmýšľala nad tým ci mu dat vôbec šancu akože toto vážne? 🤦🏻♀️ och škoda reči naozaj
ty si sama nekompletná? Veď píšeš, že ste mali problémy, pre ktoré ste sa rozišli, tak aké ukážkové žitie?!
Jasné, tak strašne tak miluje, že si išiel vrznúť niekde inde a samozrejme ty rozmýšlaš, že na vine je ona.
Vaše ,priateľstvo" chceš udržať kvôli synovi? Prečo, otca má kurevníka, to má byť akože jeho vzor?

@terezkaarthuramax Nemyslím si v predošlej diskusii písala autorka že sú spolu 11 rokov a dieťa nemaju