Muž chce, aby som sa vzdala práce
Mam pracu, ktorá ma neskutocne napĺňa a bavi plus zarobím veľmi slusne. Robim obyčajnú casnicku ale mam plat o 200€ menší ako moj muz, zástupca riaditeľa jednej firmy. Mam tam skvelých ľudí pri ktorých mam pocit že som znovu zacala žiť. Dovtedy som bola len na materskej, zavretá medzi “4 stenami” bez ľudí. Problem vsak je že pracujem od 8 do 20. Domov pridem okolo 21. Pracujem na krátky/dlhy tyzden. Muz na mna zacal neskutocne tlacit aby som dala vypoved. Ja mam vsak strach. Bojim sa ako to budeme ťahať finančne keď budem bez prace, bojim sa že mi z toho prepne že budem zase zatvorená doma. Viem že mi praca a hlavne tá práca a kolegovia budú neskutocne chybat. Už len pri tej myšlienke že dam vypoved som smutna. Zároveň Si ale uvedomujem že sa tým “ukracujem” o rodinu. Mame 6 ročne dieta, ktoré je u svokrovcom kym som ja v práci. Rano je už v skolke, vecer už spi takze realne sa nevidíme keď pracujem. Najhorsie na tom je že vyzera že s tým je v pohode a dokonca že mu to ani nevadi. Jediný komu to vadi je moj muz. Neviem čo mam robit
@terezka1947 V tejto konkretnej diskusii sa vela vytykalo otcovi, preco nevenuje starostlivost dietatu a dieta je u starych rodicov. Vsetko je o kompromisoch. Ja som pocas skolky deti do skolky rano chystala, manzel chodil do prace na 7 a deti vyzdvihoval.(vacsina parov to mala opacne, len ja som si nevedela v praci posunut dobu, domov som prichadzala okolo 18 az) Starych rodicov sme vyuzivali na choroby a na obcasne vyzdvihnutie.

@dadis myslím to vo všeobecnosti,nie na konkrétnu osobu v tejto diskusii.
Veľa žien hrdiniek je na MK,ale nikdy nepoznáme celú pravdu. Preto nemá zmysel púšťať sa do zabomysich vojen.