icon

Muž je stále v práci

fefi
20. sep 2023

Ahojte, poradíte mi prosím ako "prinútiť" muža byť viac doma s rodinou ako v práci? Od skorého rána je v práci do večera a so mnou a malým synom je minimálne. Domov sa chodí v podstate iba vyspať. Potom je s nami iba cez víkend, aj to v nedeľu chodí na futbal. Máte niekto podobnú situáciu, ako ste to riešili? Vždy ak mu priamo poviem, aby bol s nami častejšie a že všetko riešim iba na lebo on je celý deň v práci tak mi na to povie, že niekto musí aj zarábať, čo ma neskutočne štve, pretože sme chceli dieťa obaja, no od kedy tu je s nami sa starám o neho iba ja a vlastné o všetko, aktuálne prerábame dom a všetko okolo domu riešim ja lebo muž nie je nikdy doma, už som naozaj zúfalá. Áno viem, že iní majú horšie problémy, no predsa skúsim či mi niekto vie poradiť. Ďakujem

Strana
z2
petrad15
21. sep 2023

Hmmm bohvie čo ho tam drží. Možno túto prácu vidí ako istotu a bojí sa začať niekde znova od začiatku. No druhé dieťa by som isto tak to neriešila, ono je síce pekné, že sa stará o peniaze, no to nie je všetko, čo žiaľ on asi nevidí

rebrambora
21. sep 2023

Obaja ste chceli dieta. Dohodli ste sa este pred narodenim a MD, ako to presne bude?
Ci prisiel az potom sok, z jedneho vypadnuteho prijmu a do toho prerabky?
Alebo bol v praci aj pred tym tak dlho a len si verila, ze sa to zmeni?

zmrzlinka2021
21. sep 2023

@fefi
Velmi sa cudujem tvojmu muzovi, ze robi tutmaka v tej firme. Paragraf nie je volba zamestanvatela. Donesies potvrdenie od lekara a zamestnavatel je povinny uznat.

Neviem, ci ty si hlavna zivitelka rodiny, ale ak zijete v regione, kde je tazke sa normalne uplatnit, treba zdvihnut kotvy a ist dalej

koniarova
21. sep 2023

Robí od rána do večera a pre zarobí? No tak to by som sa s ním riadne pozhovárala. Z takého chlapa už ozaj nič nemáš.

nurielka
21. sep 2023

Nech zmení prácu.. plat na prd, s vami trávi minimum času, pritlac naňho, lebo všetok stres sa môže a nemusí odraziť na zdraví, a nemyslím tým len jeho zdravie. Poznám takých, ktorý si mysleli že robiť 12stky je ok, a tá drina je ich jediná istota, zmenili prácu, a ver alebo nie vidia si rodinu viac ako len jeden deň v sobotu.

domkakvet
21. sep 2023

@fefi tak to ti verim, treba to riesit, porozpravaj sa s nim o tom.

loliki
21. sep 2023

@fefi Sorry, bude to od veci, ale ten nadpis znie akoby volanie na ostatných chlapov.
S tou prácou je to ťažké. Možno ani on s tým nie je spokojný.

ropucha6
21. sep 2023

No dieta mozno chcel, ale nechcel asi nic menit. Asi ste to nemali dobre vykomunikovane, ze ako bude fungovat ta starostlivost. Bohuzial dohodnut sa musite len vy dvaja, ze ako chcete dalej fungovat. Pre mna by neboli rozhodujuce ani peniaze, ale kedze ani tych nie je nejak viac, tak neviem, co ho drzi tak vela v praci.

Strana
z2