Muž klame o krste našej dcéry kvôli autu
Strašne ma to nahnevalo. Ja viem, že už som tu písala viac krát nehnevajte sa na mňa. Máme 7 mesačnú dcéru. Rozhodli sme sa, že nebudeme krstiť teda ja som to povedala, že nechcem a muž neprotestoval lebo tiež nepraktizuje vieru. Povedal, že on všetkým povie, že mala je pokrstená a že krstná je moja kamarátka. On nechce povedať, že proste krstiť nechceme. Farár v rodine mu povedal, že nám kúpi nové aute a on chce takto klamať jemu do očí. Povedal, že čo má robiť, keď ja robím len samé naprieky. Urazila na to to akože klamať kôli autu farárovi? Veď máme auto sice je staré ale poslúži není nutné teraz kupovať iné. Som strašne smutná z toho, že si ma nevie zastať. Potom ďalšia vec, že povedal matke, že k nim nechcem chodiť kôli tomu, že som chorá, že mám sociálnu fóbiu. Áno sama som povedala, že ťažšie nadväzujem s ľuďmi ale zas to není také. Veď predtým som tam normálne chodila.Nemam žiadnu diagnozu. Mňa už to celé prestáva baviť, že si vymýšľa len aby oni boli spokojní a ja som ta zlá. Doma mi sľubuje, že chce ďalšie dieťa a keď príde tam sa tvári, že určite nie. Boli ma to a neviem čo ďalej.
@anonym_autor vieš o tom, že o krste sú záznamy a váš známy farár si môže zistiť (overiť), či a kedy ste dieťa pokrstili....?
Mne prídete všetci divní (aj s tým farárom)...muž klame všade naokolo,ty si nevieš presadiť normálne svoje a top je už len farár s autom,to som už vôbec nepochopila, prečo si ho tu vlastne spomenula...
Mne prídete všetci divní (aj s tým farárom)...muž klame všade naokolo,ty si nevieš presadiť normálne svoje a top je už len farár s autom,to som už vôbec nepochopila, prečo si ho tu vlastne spomenula...
@jaskolka lebo predpokladá trapas. farár im sľúbil nejaké auto, muž po ňom slintá lebo je novšie/nové ako to čo už majú doma. ale autorka vie, že pri stretnutí padne aj otázka typu "už máte pokrstené to najmenšie " ? trapas na svete, lebo muž doteraz tvrdí a chce tvrdiť, že pokrstené už je, a na ženu zvaľuje že to ona robí problémy, a je to všetko kvôli nej. krstenie, sociálne labilná, robí peklo doma a on aký chudáčik. no hajzel to je, a ona (autorka ) slabá, nevie že ho spacifikovať a upratať aj jeho rodinu.
@jaskolka lebo predpokladá trapas. farár im sľúbil nejaké auto, muž po ňom slintá lebo je novšie/nové ako to čo už majú doma. ale autorka vie, že pri stretnutí padne aj otázka typu "už máte pokrstené to najmenšie " ? trapas na svete, lebo muž doteraz tvrdí a chce tvrdiť, že pokrstené už je, a na ženu zvaľuje že to ona robí problémy, a je to všetko kvôli nej. krstenie, sociálne labilná, robí peklo doma a on aký chudáčik. no hajzel to je, a ona (autorka ) slabá, nevie že ho spacifikovať a upratať aj jeho rodinu.
@cacianka áno, máš pravdu. Ale autorka je asi slabá upratať jeho rodinu. A ani sa jej nečudujem. Je ich na ňu silný pretlak.
@jaskolka Na autorku je toho pretlak si myslím... Ale stále nechápem a nie je objasnené, prečo im ten farár to auto vlastne ponúka/dáva.
Nie nebolo to tak, že auto za krst ale že keď to prijmeme určite to príde na reč aj krst. A nepáči sa mi to
@anonym_autor z akej cirkvi farár?
To co je toto za koko...u?
@jaskolka Na autorku je toho pretlak si myslím... Ale stále nechápem a nie je objasnené, prečo im ten farár to auto vlastne ponúka/dáva.
@jasminia však tomu nerozumiem,veď ak je teda ten farár ich rodina a chce im len tak dať auto,tak čo s tým má krst? A ona kdesi v komentári aj sama píše,že to nemá byť "podmienka krstu",že proste im to len chce dať..
@jasminia však tomu nerozumiem,veď ak je teda ten farár ich rodina a chce im len tak dať auto,tak čo s tým má krst? A ona kdesi v komentári aj sama píše,že to nemá byť "podmienka krstu",že proste im to len chce dať..
@jaskolka Áno, veď ak niekomu chcem dať dar, tak im ho dám. Ale zas vieš, pre farára je pokrstené dieťa ďalšia "ovečka v košiari". Oni to berú tak. Tiež majú svoje štatistiky.
@anonym_autor muz vyzera na klamara, treba mu to napisat na papier tak jasne, ako sem, a nechat mu ten papier a odist na par tyzdnov k rodine, ku kamaratke, do hotela, rozmysliet si poriadne co dalej.
Krst v biblii vobec nebol prikazany detom. tesne po Jezisovej smrti sa krstia predovsetkym dospeli v biblii, ktori sa o tom sami rozhoduju.
Preco vobec deti krstit v prvom rade, je to len tradicia ktora nema moc zmysel, pokial nechce clovek fakt ze velmi uzko suvisiet s cirkvou a pracovat v nej.
@anonym_ee77fb zas vy ? S takými hlupocinami že načo krstiť deti ?????? Žeby krstom sa ničí dedičný hriech ? A milión iných vecí ?
Dúfam, že máte deti a dúfam, že čakáte do dospelosti, kým sa rozhodnú či vôbec chcú chodiť do školy , alebo k doktorke a tak rôzne. Predsa nech sa sami rozhodnú v živote čo chcú nie ?

Žeby bola panička trosku rozmaznana? A zvyknutá že všetci tancujú ako ona piskne?