icon

Muž kričí, keď dieťa zvracia

tatisna
9. máj 2022

Ahojte, muž má vytočil. Boli sme s deťmi na akože zmrzke, len šľahačka a poleva do speci kornutka,lebo boli nedávno choré. Došli sme domov a kým sme zložili veci,mala sa pogrcala na chodbe. Začala som to utierať a muž spustil že zasa,že to je hrozne,čo to robí, ako môže takto grcat,decko jedno a pod. Podotýkam mala má necelé 3 roky. Potom išla do obývačky,tam grcla na gauč a ešte aj spálni okolo postele. Ja som sa snažila utrieť aspoň chodbu,muž furt kričal ako debil. Potom som sa naňho osopila ja že veď mala grca a asi je jej zle,že sa on zle správa a nie ona. Tak sa ofucal. Proste ja som niekedy z neho zhrozena...povedala som mu že keď najbližšie bude grcat tak ho zvozim,že to bude smrdieť po celom byte. Absolútne nemá súcit s dieťaťom. Podľa neho je rozmaznána že sanevygrcala do záchoda a je to moja vina a mojej mamy...čo mám robiť s takým chlapom?

Strana
z2
nikasmile
9. máj 2022

@ckocka 😂😂

andreatytler
10. máj 2022

@tatisna Dostal by riadne stiplavu hubou polievku. Varovala by som ho ze uz take reci nikdy nechcem pocut. Chudak dieta, dostat vynadane za nieco za co nemoze od cloveka, ktory by u mal pomoct. A keby sa ofucal a zacal tichu domacnost, dostal by este viac vynadane. Rozmaznana netykavka.

poopsie
10. máj 2022

Ani jeho ani tvoje správanie nieje ok... Najprv zachraňujem dieťa... Potom upratujem... Bude sedieť nad vedrom aj hodinu, veď to je hrozné keď to človek nezachyti a je to všade.. Podľa mňa bol v strese... Nie každý to zvláda..

mamula20
Odpoveď bola odstránená
maminkadeticiek
10. máj 2022

Nech navstivi psychologicku.Neni normalny,debil.

marzuz89
10. máj 2022

@tatisna k muzovi sa nevyjadrujem, suhlasim s prispevkami vyssie. Ale kedze grcava casto, mozno by bolo dobre pozriet, co papa. Z plneho kornutka slahacky a polevy by som sa zgrcala aj ja a to som krava stara. O tom, ze to nie je vhodne jedlo pre ani nie 3r dieta, nehovoriac. Syn, rovnako stary, je po chorobe, ale normalne sme v meste vysvetlili, ze zmrlinka nebude, lebo nema zahojene hrdielko. Dieta nema co takto casto grcat, ako pises, ak to nie je pocas choroby (zatecene spoliky), urcite treba sebakriticky pozriet, kde je chyba. Ked jej bude nabuduce zle, daj jej kybel, mat ho pri sebe jej pomoze aj psychicky. 3r dietatko sa uz da naucit vygrcat sa do kyblika, nemusis sa toho bat

klarolinne
10. máj 2022

Áno, muž reakoval ako idiot. Ale preboha, prečo si nevzala malú do kúpeľne? Alebo dat lavór, hocičo. Akože aby ti dieťa ogrcalo polku bytu, tiež by ma šlahlo. Plus teda kornutok a šľahačka, to čo je za kombináciu? Radšej by som dieťaťu kúpila nejaký koláčik, alebo horúcu čokoládu. Alebo ho vzala na pizzu, hranolky...

nenne9
10. máj 2022

@tatisna moj muz byval tiez na prasky ked vracali na koberec alebo do postele..ale on prejavoval stres z toho, ze im niečo je🙄 skus sa s nim porozpravat ked bude kludny a vysvetli mu ako je tomu dieťaťu zle a nevie to ovladnut a ptm ked k takej situacii pride, zase mu len povedz "Stanko, ved sme to riesili minule, prestan, prosím ta "

simca06022011
10. máj 2022

Môj chlap bol vzdy nervny ked bola mala chora... Treba ho proste takto dat dole. Este vacsie nervy robi tomu dieťaťu alebo proste ho poslať von. Mojej stačila teplota a nevedel to predýchať.
A taky typ. Ked dieta grcia nenechaj ho behat po byte, posadiť s vandlom/vedrom a nech sedi na mieste ked bude zle vyzvracia sa tam. Aktivity ak sa neudeje nic hodnú chvíľu... A umelá šľahačka je super s tou tukovou hnusnou zmrzlinovou polevou. Tolko tuku na ledva 3r dieta inak nemohlo dopadnúť 😂 ale tak ucime sa kazdy den niečo na tych nasich detoch.

saxana000
10. máj 2022

To so svieckou hladate taketo skvosty?
Mala si mu zavret hubu s tou handrou s ktorou si utierala..
Tiez dobre nechapem preco uz hned po prvom vracani nebol hned niekde po ruke kybel alebo lavor.
A k tej akoze zmrzline.poucenie do buducna do 3 rocnych deti nepchaj slahacku.ked su chore vysvetli ze zmrzlina nebude kym sa hrdlo nezahoji.alebo mozu len suchy kornutok..usetris si ppdobne problemy. keby ja zjem kornut slahacky zose*iem sa na tyzden..

lucky_k
10. máj 2022

@tatisna nabuduce keď bude chory a bude mu zle, tak po nom nakric, ze si mal dat pozor a neprechladnut, nech hlupak vie ake to je ked po nom niekto vrieska mu je zle...

lopka1313
10. máj 2022

U nas som ja ta grcajuca (migreny)... A vzdy! to ide aspon 2x a potom este 'naprazdno' a sliny. Tak je dobre mat vsade plastove krabice, ktore rychlo vysypem a grciam do nich...

kolieskova232
10. máj 2022

poslala by som ho kade lahsie, nechapem taketo reakcie a duplom, ked ide o dieta, ved toto neni normalne, by som mu to dala upratovat, ved je rovnako rodic 🙄

hope87
10. máj 2022

@tykat presne takto to aj u nas prebiehalo, ked bolo synovi zle a vracal...ja som s nim utekala do kupelne a chlap zatial prezliekol ogrcane periny, siel ich hned preprat a ocistil aj matrace. Min. 2x sa nam takto stalo, ze rovno v noci ho to chytilo a povracal aj periny...proste vsetko.
Akoze, @autorka poviem ti uprimne, keby moj chlap zacal hucat na decko, 3rocneee pre boha!...alebo na mna, ze preco grcia a ze je rozmaznana kvoli tomu, ze negrcia tam, kde ma, tak to by videl "fast and furious" 😀. Je mi luto, ze mas takéhoto chlapa. Ma byt tebe a detom pomocou a oporou a on nezvladna bezne veci, ktore proste zivot prinasa...

ewka9
10. máj 2022

@elizabet173 ja by som z toho tragédiu nerobila..niekedy jedlo človeku proste nesadne..každý rodič urobí radosť dieťaťu spôsobom, akým uzná za vhodné..autorka neriešila príčinu toho, čo respektíve aké jedlo vyvolalo zvracanie, ale to, ako reagoval v danej situácii jej manžel, a to bolo úplne nevhodné 🙈 ja som reagovala len na to..

Strana
z2