icon

Muž ma “deptá“

18. mar 2023

Ahojte , neprišla som si sem pre radu ale skôr sa len vykecat , dostať to zo seba a prečítať si pohľad nezainteresovaných žien. Ide o to že muž mi kupil auto . Respr kupil rodinne auto koli dietatu a celkovo aby som mala auto aj ja , keďže bez auta sa s dieťaťom nepohnem a stále som bola odkázaná na neho . Neberiem to tak, ze to auto je moje , je to naše auto kupil ho muž ale proste kupil ho najmä pre mna , koli mne keďže on svoje ma. Keď je dieťa v škôlke tak skoro každý den som niekde preč ( bud mám svoje aktivity , alebo idem do obchodu alebo za kamoskou , cez víkend zas jazdím s malou na vzdialene ihrisko keďže pri dome nemáme atd ) a problem je v tom ze muž mi dava najavo ze sa mu to nepáči , ze si každý den chodím kade tade , proste mi dava pocítiť akoby som si auto privlastnovala a ja mám potom vôbec stresy kdesi ísť lebo už sa citim akoby som isla na cudzom požičanom aute. Vkuse ma psychicky terorizuje ze stále kdesi na tom aute chodím , už som mu aj odovzdala kľúče a dal mi ich naspäť ze nemam vymýšľať . Keď som mu povedala ze teda pôjdem do prace a našetrím si a kúpim si vlastne auto a nikto mi nebude vyčítať ze niekde chodím , tak to zamietol pretože do roboty ma nepustí ze finance to nepotrebujeme ze radšej nech som doma . A najmä mala v lete škôlku nemá takze by nemal s nou kto byt keďže ma manžel firmu a je preč od rana do večera . Mna toto stresuje keď ma stále nejaké poznámky ohľadne auta a dava mi tým pociťovať ze to auto vlastne nie je moje , ale pritom ma ani nepustí do prace aby som mohla mat vlastne peniaze a nie byt len odkázaná na neho . Potrebovala som sa len vykecat 🥴

Strana
z6
gab1sol
20. mar 2023

A manžel je Grék? Ono, ťažko sa vyjadruje k niečomu, do čoho úplne nevidíme, aj keď ty chceš poznať len názor na auto.

leskovael
20. mar 2023

Keby si veľmi chcela a svoje aktivity ci kavy s kamoškami by si vymenila za brigádu čo to by si si zarobila a mala aj svoje vlastné peniaze a aj ked by to trvalo dlhšie, nevolá by som odkázaná na chlapa aby ki zabezpečoval tieto veci... A to hovorím ako žena ktorej kedysi muž tieto veci zabezpečoval.. Už nie, neprosím... Nieje nad to zaobstarať si niečo sama a mať z toho dobrý pocit že to viem.. Možno tu ani nejde o samotné auto ako o to ze stále nikde si a on nevie kde resp ktovie čo si myslí... Vsak skus chodiť na svoje aktivity bez auta a vuac peši, či bude mať niečo aj tak.... Ja

katkami123
20. mar 2023

A do budúcna to chcete ako s dcérkou riešiť? Keď cez leto sa nedá? To budeš do kedy nepracujúca?

yanielka
20. mar 2023

manipulator, vsetko chce mat pod kontrolou.....otvori ti niečo na buduci rok? to ti on nadirigoval? uz je na tebe, či chceš takto žiť....

lauraaaaaa
20. mar 2023

@julish sú takí,ak žena podľahne .a chlapovi prepne určite to vyčíta minimálne vyrobí pocit že žena je nachybe.osamoststnit sa finančne.

cacianka
20. mar 2023

Takto keď po sebe čítam - tento odsek je asi veľmi výstižný,

lauraaaaaa
20. mar 2023

Ak máte pocit ohľadu auta iste je to správne,skôr by som sa ho spýtala nech presne rozpíše čo si predstavuje aby sa auto používalo.ak tankukes aj ty neriešila by som to.

lacibo
20. mar 2023

Nechapem.. financie nie su u vas prpblem..tak v com je problem..keby si aj kolko behala..vsak benzin ti dotankuje nie?.. asi skor premysla kam behas..nuz ale ked nemas chodit do prace..nejako si ten cas musis vyplnit..ci on ma byt pre teba tym jedinym animatorom casu?? Ja by som.sa nenechala manipulovat a robila by som si vlastny harmonogram...
Samozrejme dieta je u mna na prvom mieste

evkakorcek
20. mar 2023

Ahoj. Toto som mala aj ja. To auto nie je tvoje. A teba má v nadvláde. Bohužiaľ muzi sa nevedia pretvarovat. On ti v podstate chcel dať najavo, že áno môžeš chodiť s autom. Ale pohodlnosti, ktorú mám aj ja ti vytvára zavislost. Jednoducho keď chces spoznať človeka nedaj mu to čo si mu kúpil/daroval. Zober mu to.
On je na koni. A ty si ponižena. Držím ti palce. Toto bude boj.

banderaska29
20. mar 2023

@jsbb a to že nemože ist autom kam chce, kedy chce ?" takže ok budem sa o teba starat moja mila, ale auto nebudeš používat 5x denne iba 1x za tyzden ? "
čo to ma spoločné s tym, že ju živí ? to sa vylučuje, že ju teda, budiš, živí, ale nechá ju aj žit ?

lacibo
23. mar 2023

Ale ved to mate v podstate idealne ..nechapem tie komenty tu..ze odstrihni sa, chod peso, do prace..preco by si to preboha robila ked sa viete s muzom normalne dohodnut na delbe povinnosti..a opytaj sa ho.v com je problem s autom a uvidis co ti povie..

pipistrel13
23. mar 2023

tebe tiez asi vyhovuje,ze do prace nemusis,ale zjavne si za to dost musis odniest
ak manzel nechce,aby si pracovala a ty s tym suhlasis je POVINNY ta zivot a neprikazovat ti kedy mas kde chodit (samozrejme nie minat miliony),ja si viem predstavit,ze mam s manzelom taku dohodu,ale podmienky jasne,chces,aby som bola zena v domacnosti,mesacne na ucet mi posielaj takuto a takuto sumu alebo ma nechaj hospodarit a nevycitaj mi ako casto pouzivam auto
twn tvoj zrejme iba chce,aby si bola len doma,auto ti kupil vylucne len na prevoz dcery,za takychto podmienok ti radim chod do prace

lauraaaaaa
30. mar 2023

Tiež mi napadlo ,ak,, depta,,či sám nie je niekým deptany dlhodobo niekým iným len on to poda na slabšej osobe.treba asi vyzistit s kým sa stretáva a kto mu škodí nez osozi.

palina55
6. apr 2023

Hmm len či je skutočne pravda čo píšeš.... Veľmi by ma zaujímal názor tvojho muža ( pravdepodobne múdreho chlapa co zapasi s unudenou manželkou). Ale čas to vyrieši neboj sa keď toto je problém tak určite prídu ďalsie a ak stratí s tebou trpezlivosť budeš mat možnosť si to vyskúšať ako drvivá väčšina žien. Ps: ak ho nechceš posun ho mne.

gagik
6. apr 2023

Nechce ta pustiť do roboty…nechce ta pustiť za vlastnými aktivitami autom, chce aby si pekne sedela doma…, nieco ti otvorí…dievča zlate, bud si uplne lenivá chodit do roboty,ze si svoju slobodu vymenila za peniaze,alebo na hlavu padnuta..

Strana
z6