icon

Muž ma sotil

kilimi
11. nov 2021

Chytila som muza za tricko nasilne pri hádke a on do mna sotil je to ok? Hovori ze sa bude brániť akokoľvek.

Strana
z2
viestta
Odpoveď bola odstránená
pribinak
11. nov 2021

@kilimi nie je, ale ani to čo si urobila Ty nie je ok.

petulda333
11. nov 2021

Sotil? Alebk ta len chcel od seba odtlacit?
Moja kamoska tak raz chytila zlost, pre nic,a zacala bit frajera,on ju odstrcil a ona spadla. Samozrejme on bol zly,lebk ,,bije,, zeny 🤦‍♀️

beata_k
Odpoveď bola odstránená
potkan212
11. nov 2021

Nie je to v poriadku, ja by som len zvýšil hlas.

dskjhfdlkdjhl
11. nov 2021

@kilimi Je v poriadku, ze si ho nasilne chytila za tricko?

hlubik
11. nov 2021

@kilimi ste si fifty fifty

martina1201
11. nov 2021

@kilimi vo vzťahu kde je láska a úcta nemá ani z jednej strany násilie miesto. Tak ako muž nemá ženu ani kvetinov udrieť tak ani žena nesmie násilne k mužovi pristupovať. Hádku tým nezmiernite len vystupnujete.... Takže ak nechces aby muž teba sacal a bol nerob to isté ani ty jemu.....

kkovacovak
11. nov 2021

@kilimi presne takto kamarát mierne od seba odsotil svoju ženu lebo ho bila, bola hysterická, opitá a budila deti a ona sa zapotácala spadla a zostala v bezvedomí. Blbá náhoda. Násilník je teda kto v tomto prípade?

mamina0078
11. nov 2021

Je to v poriadku ak si ty prvá začala silou alebo si čakala, že ťa nechá tak nech ho zbiješ alebo neviem, čo si si tým chcela dokázať? Je to podľa mňa prirodzené, že ak niekoho iný človek "napadne" sa bude brániť. Ja tiež by som sa bránila kebyže ma chlap násilne chytí za tričko. Ak by ste sa len hádali a by ťa sotil tak by to v poriadku nebolo.

vikes
11. nov 2021

@kilimi Akcia vyvolá reakciu. Skúste ho nabudúce pohladkať a uvidíte.

bennn
12. nov 2021

Väčšinou ženy len robia nervy, vrieskajú, kydajú, obviňujú, jačia a potom sú prekvapené, že "domáce násilie" ala facka.

annadan
12. nov 2021

to je načo dobré takto vyostrovať hádku, nabudúce napíšeš že ti spravil niečo horšie. násilie vedie len k ďalšiemu násiliu.

lilitela
12. nov 2021

@kilimi A preco si ho chytila za to tricko?

karhu
12. nov 2021

nie nie je ok, ze si ho napadla..
a este sa hnevas, ze si dovolil povedat ti, ze sa bude branit?

no tu chyba vychova, vzdelanie a zdravy rozum..na tvojej strane

emmusska
12. nov 2021

Cely tento konflikt, ktory vznikol nie je spravny, vela veci sa da riesit aj normalne s kludom. Ono v amoku mnoho ludi spravi kadejake veci.

leeo
12. nov 2021

Nie je spravny ani jeden vas pocin. Mna skor prekvapila ta jeho veta, ze sa bude branit akokolvek. Ako keby stal na druhej strane Bastily a nie pred zenou. :D

viestta
Odpoveď bola odstránená
ivanka12311
12. nov 2021

Čo sa mal nechať kmasat driapat za tričko?? tiež nie si kompletná keď máš takéto prejavy 🤦

leeo
12. nov 2021

@viestta Neviem si to predstavit, este som taky nemala. A rovnako si neviem predstavit mojho muza ako mi toto povie :D Ale tak naozaj mi to pride smiesne. Mozno autorka nieco zatajila? Mozno mala v ruke lopatu, panvicu alebo inu "zbran" ?

ivanka12311
12. nov 2021

Tebe by sa to páčilo keby tá chlap kmasal driapal za tričko?čo by si sa nebránila? princezná je ešte urzana že chlap sa chudák bráni jej výkyvom nálad..😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
petulda333
12. nov 2021

@leeo videla som na vlastne oci pred 14r bitku na jarmoku. Zena asi 160cm a mozno 60kg zmlatila muza asi 100kg. Chytila amok a zrejme aj alkohol tam bol,zacala ho bit a nadavat mu. Potom chytila flasu a vtedy k nej sli dalsi dvaja muzi,aby ju chytili a nepodarilo sa im. Co bolo dalej neviem,sla som prec. No mam to pred ocami stale. Nechapala som,kde sa v nej ta sila berie.

ivanka12311
12. nov 2021

@leeo ak ho obtka čo má už chudák robiť 😃

vanda323
12. nov 2021

@kkovacovak No predsa on nie😄 Urcite nie! Akoze aj ženy dokážu narobiť šarapatu. Mám takú svagrinnu čo neraz udrela svojho muža. Je veľmi ziarliva. Bol dlhšie v obchode tak dostal...chudák on taký ťuťko

sense
12. nov 2021

Máš pravdu nie je to ôk že ho chytas násilne za tričko pri hádke.

leeo
12. nov 2021

@viestta urcite ich vymena nazorov nebola nic pre měkoty. Ale tak tu koncovku si zabila :D Prajem im taketo uzmierenie a uz ziadne hadky 😉

vanda323
12. nov 2021

@leeo Mne sa zas páči tvoje slovo měkoty😄😄😄

leeo
12. nov 2021

@petulda333 to ano. Amok je strasna sila. Vidz pripad Judity.

leeo
12. nov 2021

@vanda323 Mne sa zas paci cestina :D

Strana
z2