Muž ma sotil
Chytila som muza za tricko nasilne pri hádke a on do mna sotil je to ok? Hovori ze sa bude brániť akokoľvek.
Sotil? Alebk ta len chcel od seba odtlacit?
Moja kamoska tak raz chytila zlost, pre nic,a zacala bit frajera,on ju odstrcil a ona spadla. Samozrejme on bol zly,lebk ,,bije,, zeny 🤦♀️
@kilimi vo vzťahu kde je láska a úcta nemá ani z jednej strany násilie miesto. Tak ako muž nemá ženu ani kvetinov udrieť tak ani žena nesmie násilne k mužovi pristupovať. Hádku tým nezmiernite len vystupnujete.... Takže ak nechces aby muž teba sacal a bol nerob to isté ani ty jemu.....
@kilimi presne takto kamarát mierne od seba odsotil svoju ženu lebo ho bila, bola hysterická, opitá a budila deti a ona sa zapotácala spadla a zostala v bezvedomí. Blbá náhoda. Násilník je teda kto v tomto prípade?
Je to v poriadku ak si ty prvá začala silou alebo si čakala, že ťa nechá tak nech ho zbiješ alebo neviem, čo si si tým chcela dokázať? Je to podľa mňa prirodzené, že ak niekoho iný človek "napadne" sa bude brániť. Ja tiež by som sa bránila kebyže ma chlap násilne chytí za tričko. Ak by ste sa len hádali a by ťa sotil tak by to v poriadku nebolo.
Väčšinou ženy len robia nervy, vrieskajú, kydajú, obviňujú, jačia a potom sú prekvapené, že "domáce násilie" ala facka.
to je načo dobré takto vyostrovať hádku, nabudúce napíšeš že ti spravil niečo horšie. násilie vedie len k ďalšiemu násiliu.
nie nie je ok, ze si ho napadla..
a este sa hnevas, ze si dovolil povedat ti, ze sa bude branit?
no tu chyba vychova, vzdelanie a zdravy rozum..na tvojej strane
Cely tento konflikt, ktory vznikol nie je spravny, vela veci sa da riesit aj normalne s kludom. Ono v amoku mnoho ludi spravi kadejake veci.
Nie je spravny ani jeden vas pocin. Mna skor prekvapila ta jeho veta, ze sa bude branit akokolvek. Ako keby stal na druhej strane Bastily a nie pred zenou. :D
Čo sa mal nechať kmasat driapat za tričko?? tiež nie si kompletná keď máš takéto prejavy 🤦
Tebe by sa to páčilo keby tá chlap kmasal driapal za tričko?čo by si sa nebránila? princezná je ešte urzana že chlap sa chudák bráni jej výkyvom nálad..😁
@leeo videla som na vlastne oci pred 14r bitku na jarmoku. Zena asi 160cm a mozno 60kg zmlatila muza asi 100kg. Chytila amok a zrejme aj alkohol tam bol,zacala ho bit a nadavat mu. Potom chytila flasu a vtedy k nej sli dalsi dvaja muzi,aby ju chytili a nepodarilo sa im. Co bolo dalej neviem,sla som prec. No mam to pred ocami stale. Nechapala som,kde sa v nej ta sila berie.
@kkovacovak No predsa on nie😄 Urcite nie! Akoze aj ženy dokážu narobiť šarapatu. Mám takú svagrinnu čo neraz udrela svojho muža. Je veľmi ziarliva. Bol dlhšie v obchode tak dostal...chudák on taký ťuťko