icon

Muž ma stále vyhadzuje z dobu. Čo mám robiť?

lolita.9991
23. nov 2010

od svadby sa mm uplne zmenil,ale poslednej dobe je to najhorsie,ziadne neznosti nist,furt ze je unaveny
a ze ked nevie co ma povedat tak povie ze podpisem ti papiere na rozvod alebo zbal sa a odid,co robit,ja uz neviem co si mam mysliet
chce mat anvarene,upratane,oprate..ale nejake dakujem,alebo pusu ,kdezee 😒

Strana
z3
filipal
26. nov 2010

@miriam74 to sa mi nezda...domace nasilie je dnes posudzovane prisnejsie...to ti povedali policajti, ze ho nemozu vziat so sebou? nemozu ti ho pomoct vyprasit vasi?
pozri, ak ho nedostanes s domu, tak ti aj tak nic ine nezostane len hladat iny prenajom.... musis si vybrat co chces viac.
ci klud, ci dom.

miriam74
26. nov 2010

No povedali mi,ze ked na sebe namam ani modrinu,tazko sa mi bude dokazovat,ze ma zbil.On prisahal,ze sa ma ani nedotkol.No a vies,oni tiez nevedia,komu verit.On ma bil do hlavy,tahal za vlasy...no a to sa tazko dokazuje.No mne nejde ani tak o dom,ale o psy.Keby som mu ich nechala,tak co s nimi bude?Ja viem,ze je to na hlavu,ale mam ich rada a nechcem,aby pomreli hladom a smädom.No ja ho budem musiet dostat prec.Nic mi asi nezostane,nez niekomu zaplatit,aby ho vyniesli i so stolickou.Moji rodicia su uz stary,oco sa s nim uz pobil i sekera tam hrala ulohu a mama je chora,ten by ju zabil.Teraz ma napadlo,ze este majitel domu by mohol.Nema ho rad,tak mu moze povedat,aby sa zbalil a vypadol.Ze ma to skor nenapadlo.Tak ja to skusim a uvidim,jak to dopadne.

filipal
26. nov 2010

@miriam74 ale prosim ta, ti policajti jednali neprofesionalne, mozes sa na nich stazovat. oni su skoleni na to, aby vedeli, ze takyto despoti vedia bit tak, aby nezostali modriny....
no, to je aj tak za tebou, ty sa teraz pozeraj do buducnosti.
ved vyskusaj, ale hovorim ti, ze v pripade takeho psychopata, by som bola rada, ze mam pokoj....
psy by mohli byvat s tebou aj inde, nie?

miriam74
26. nov 2010

Ano mohli by byvat aj inde so mnou,ale je velky problem najst podnajom s dvoma psami.Keby som ich nemala,tak by to bolo jednoduche najst.Nikto ti dnes nepusti psy do bytu.Ja sa pokusim porozpravat s majitelom domu.Musim to nejak vymysliet.Vies su zeny,ktore sa neboja,zbalia veci muzovi a nazdar.Ja som asi blba,alebo co.Hraje tam i velku ulohu strach,ze bude robit bordel,tak preto to chcem vyriesit inak,ale ked mi ani domaci nepomoze,tak to budem musiet urobit,inak budem celkom bez penazi.On mi nedava a socialka to berie tak,ze tu byva,tak plati.Jedine,co mozem dokazat,ze mi nedava na malu,lebo ani on nema ustrizok,ani podpis,ze mi dal a ani ja nemam.Ale najomne a stravu...nema sice tiez ziadny doklad,ci dava,alebo nie,tak neviem no,ci by i to brali v uvahu.No zatial ti dakujem,skusim s domacim,aby ho vystahoval-jeho si nedovoli zbit.A ked nie,tak mu uvarim hubovu polievku.

marcelka28
Odpoveď bola odstránená
lolita.9991
autor
27. nov 2010

@marcelka28 dakujem snad hej
vies ja by som odisla,ale vnutorne sa bojim asi toho ze by s ami neozval a kaslal na nas,mam ztoho strach,ale zase doekdy to takto vydrzim tiez neviem

jaron
27. nov 2010

Ahojte,

keď som chodil do ČR, prednášal nám tiež pán Miroslav Bubeník, je vedúci "Poradny pro oběti násilí a trestné činnosti a Dětské krizové centrum". Hovoril presne aj o prípadoch, ktoré polícia ešte "nemôže" riešiť (ako napr. opisovala Miriam 74), spolupracuje tiež s políciou atď.

Dávam sem kontakt, možno to niekto z vás z ČR bude môcť využiť, pokiaľ to nebude pre neho ďaleko:

Pyramida ADRA Hradec Králové
Poradna pro oběti násilí a trestné činnosti a Dětské krizové centrum
Třída E. Beneše 575
500 12 Hradec Králové

Vedoucí centra
Miroslav Bubeník
E-mail: pyramidahk@adra.cz
Telefon: +420 495 262 214

a tiež aspoň odkaz na jeden článok:
http://hradecky.denik.cz/zpravy_region/domaci_n...

mirka414
27. nov 2010

@lolita.9991 stoji ti za to taky clovek o ktorom si myslis ze by sa tebe ani dcerke neozval? 😕

lolita.9991
autor
4. dec 2010

@mirka414 asi nie,ale..je to tazke snim,ale asi by to bolo tazsie bez neho
jeden den je dobre druhy zle,a mam to chut vzdat,ale mala ma byt v kompletnej rodine

Strana
z3