icon

Muž ma už nemá rád a nechce sa so mnou už ani rozprávať

17. mar 2021

Ako sa preniesť cez to keď sa so mnou už nechce ani rozprávať?Stále je na mňa pre niečo na*raný, vysvetliť si nič nenechá, si pripadám že si len hľadá zámienku aby ma mohol ignorovať. Mali sme pekný vzťah, o domácnosť a deti sa starám ako najlepšie viem...v mobile nič nemá čo by mi napovedalo čo mu je,už som klesla takto hlboko aby som mu tam tajne pozrela. Tak veľmi ma jeho nezáujem o mňa bolí a ešte viac keď som sa pokúsila o rozhovor tak ma zrušil 😔😔

Strana
z2
asfodelka
18. mar 2021

@ajuga zrejme reagujes na to co som pisala. Tiez neber doslova vsetko 🤣 to bitie bolo obrazne, ja som mojho bila ked sme boli deti na zs. A s tou svokrou som pisala lebo radili volat mamu... samozrejme zlu svokru by som si nevolala. Ja som napr. v 1.manzelstve mala na tyzden svokru a prisla na to ze moj ex ma rozpisane 4 ženy 🤣 to bola komedia. Zial uz byvala svokra, zlata to osoba.
Vsetky tieto rady v diskusiach nemaju vahu lebo takyto stav, ked sa muz so zenou nerozprava nevznikne zo dna na den. Spusti to nieco, a dalsie veci sa nabalia. A samozrejme nikto tu nevidi co vsetko je okolo toho pribehu. Podla uvodneho prispevku je tu zena, ktora sa manzelovi hrabe v mobile a ma deti. Az neskor su to male chore deti a zivnostnik. A neskor este mozno da viac informacii a sama pride na to kde nastal ten zlom.
Osobne si neviem predstavit ze by moj terajsi manzel so mnou mesiac nerozpraval.

anetakovacova57
19. mar 2021

@deti95060810
@deti95060810 milá autorka. S tvojho príspevku som zachytila že problémy nastali po pôrode. Viem sa vžiť do tvojej situácie . No jednu vec bysom urobila . Nedovol mu aby ťa naďalej ignorovať. Povedz mu jasne prečo sa tak správa a nedaj šancu aby s rozhovoru unikol. Buď ti povie na rovinu prečo ťa ignoruje a čo je dôvodom jeho správania. Ak neodovodni svoje správanie. Tak by som ho pobalila a choď kam chces. Pretože teraz potrebuješ oporou a si zlomená . muž ktorý miluje svoju ženu by mal vidieť a spoznať že máš psychické problémy a mal by to stebov riešiť .a toto nerobí tak nestojí za nič. Moja a druhá vec . Prosím vyhľadaj lekára a všetko povedz ako sa cítis. Tenti najlepšie poradí.necakaj dlho lebo sa to môže len zhoršiť. Predovšetkým mysli na seba a tvoje zdravie. A jeho si absolútne nevšímaj.

stanulienkat
19. mar 2021

Je mi úprimne ľúto ako sa k tebe správa, len by som sa chcela opýtať, či pred dieťaťom to bolo lepšie a či to dieťa chcel.

Strana
z2