icon

Muž ma vôbec sexuálne nepriťahuje.

smrfinka
18. dec 2019

Tak ako teda zacat ? Budem uprimna a strucna
Moj manzel ma sexualne vobec nepritahuje a klamala by som keby ze poviem Ze to bolo na zaciatku vztahu inac .
Ja ( 25) manzel (25)
Ano sme mlady a v tomto veku by sme si to naopak Mali uzivat no realita je ina
Zo zaciatku to nebolo take hrozne nebola som ale spokojna ale vravela som si ze cas ukaze ze sa to zlepsi neriesila som to az tak zase velmi a nebola to katastrofa dufala som ze sa to casom vsetko zmeni
Moj muz je velmi dobry manzel a velmi dobry clovek stara sa omna snazi sa zaraba lubi ma je pozorny bezne nosi kytice alebo bonboniery len tak pre radost doma pomoze ked treba s mojov rodinov vychadza velmi dobre snazi sa vo vsetkom lubim ho
... alee
Tu je to ale .. co sa tyka sexu neviem si pomoct nepritahuje ma v posteli to neklape sex je zly nudny stereotipny nic sa v tom menit neda v posteli je trdlo uz pocas toho sexu cakam kedy bude koniec nevzrusuje ma nieje to tak ze sa mi nepaci ale uz ked spolu mame mat sex by som najradsej zutekala jeho bozky dotiky mi nerobia nic nedokazem sa vzrusit neviem na ten sex mat chut s nim lebo uz viem co ma caka
Ospravedlnujem sa za uprimnost ale za celych 5 rokov som to az teraz zo seba dala vonku nikdy som si to nechcela priznat nikdy som si nezakladala vztah na sexe kedze moje priority boli niekde uplne inde ani by ma nenapadlo sa skrz toho rozvadzat skor ma zaujima ci sa tu najde niekto s podobnym problemom kde vztah funguje ale po intimnej stranke nula bodov ako ste to riesili a ako to dopadlo da sa takto zit ? Zmeni sa to .. casom vekom ?
Samozrejme o tom moj manzel nevie nedokazem mu to povedat... ani nadtym nerozmyslam zeby som mu to povedala Mam pocit ze on je spokojny s nasim sexualnym zivotom aspon si to teda myslim
Snazime sa o babo chceli by sme velmi rodinu
sex mame len kvôli tomu z mojej strany ze sa snazime si zalozit rodinu no obavam sa ze ak by neslo o to by sme toho sexu mali velmi malo
Mam pocit ze sa nam mozno nedari aj prave kvôli tomu ze si ten sex neviem uzit mala som zopar sexualnych partnerov no on je prvy ktory ma ale vobec nepritahuje
😫😫😫

Co sa tyka poradne to urcite nie manzela by som tam nedotiahla kedze nezijeme na Slovensku by som to tu v zahranici ani riesit nechcela .. cez poradne
Snad ma tu zeny neukamenujete za moju uprimnost mozno to vsetko vyznelo hrozne no manzela lubim vazim si ho nejdem cely vztah a nas zivot riesit cez postel
Ale samozrejme ma to trapi.

Strana
z2
katkati
19. dec 2019

@tosomja Sú muži, ktorým to môžeš ukázať aj 100x, aj tak to nabudúce urobia po svojom. Nemajú proste na to bunky. Aj keď to nie sú žiadni hlupáci a v iných veciach sú veľmi šikovní.

blondtana
19. dec 2019

Tak môžem povedať, že som mala partnera, s ktorym nám fungovala chémia úplne neskutočne, čo z toho, keď v realnom živote to nefungovalo vôbec, lebo ten chlap pri prvom probléme otrčil chrbát. Teraz mám partnera, kde tá chémia nie je, ale za roky sme sa učili v posteli fungovať tak, aby sme boli obaja spokojní. Samozrejme, že sme si to museli vykomunikovať, čo chceme skúsiť v posteli, čo sme ochotní vyskúšať a čo už nie a musím povedať, že ten sex je s týmto partnerom úplne najlepší, lebo vie, čo ma teší a ja viem, čo teší jeho. Hlavné je, že nezutekal pri prvom probléme a každý ďalší nás len posúval bližšie k sebe, lebo sme mali záujem ho riešiť. Intimita je dôležitá a treba sa preto vedieť aj o nej intímne porozprávať. A mať dobrého partnera je dôležitejšie, ako z niekoho padať na zadok, ten môj sexualny idol sa chcel po rokoch vrátiť a chcel, aby som kvôli nemu opustila tohto partnera, ale som si poriadne uvedomila, čo je dôležitejšie, padať z niekoho na zadok, alebo mať v živote istotu a spokojnosť?

janickacrazy
19. dec 2019

@blondtana Len si zabudla na jednu vec, existujú aj takí muži, že od začiatku aj chémia funguje aj ten muž je milý, zodpovedný, pracovitý, atd. proste 2 v 1, len treba poriadne hľadať. U nás s manželom fungovalo všetko hned a stále je tam tá chémia aj po 10 rokoch.

oli18
21. dec 2019

@karolinakr ej , ty si bola v 13tich velmi do/vy spela, ak si toto vedela😬

maciatkolulu
21. dec 2019

@smrfinka základná a úplne jednoduchá otázka, 5 rokov spolu, vieš o tom a vezmeš si ho.... A snažíš sa o rodinu.... No commnet. Si sa potrebovala vydať, lebo??? Susedovie Marika už bola???? Snažíš sa o rodinu a myslíš, že to bude kkapat, keď otehotnies? Pomoooc. Veľa šťastia. Ľutujem v podstate tvojho muza. Dobrý chlap a na záver bude sviňa, čo pravdepodobne opustí rodinu, lebo.... Záver si kazda inteligentná osoba vie domysliet

drago12587
17. apr 2023

@smrfinka to vazne vypisujes neznamym ludom na fore a nekomunikuješ to s tym jedinym ktorym maš ? Z KADE TO MA VEDIET AK MU TO NEPOVIES ?! Ako manželka nestojiš za vela, to ti poviem :D ak by si zle varila a nikdy by ti to nepovedal, no zrazu ta necha lebo mu nikdy nechutilo tvoje jedlo a musel kazde rano ist na burger a do roboty vzdy hladny , nebola by si zhrozena " čožeeee , to si mi prečo nepovedal ?! " Keby som to vedela, išla by som na kurz alebo čo.... Komunikacia je zaklad vztahu.. to je tvoja hlavna povinnost, zverit sa so vsetkym co ta trapi... Nechcem byt hruby ani zly, ale zeny uvedomte si, ze chlapi nečitaju myšlienky... Ty budeš nakoniec ta, ktora v 35 tke bude na zoznamkach s 2 ma detmi hladat toho " spravneho chlapa" lebo si tomu svojmu nikdy nepovedala čo ta trapi... Zobud sa, chlapa maš, ako vraviš je super a sex je vec ktora sa opravuje hadam najlahsie.. určite aj on sniva o vela veciach o ktorych sa ti boji povedat, kedze sa spolu zjavne nerozpravate..

terry658
17. apr 2023

@smrfinka myslím, že si si to spôsobila z časti aj sama. Veď o sexe sa rozpráva na začiatku, keď sa spoznávate. Ako ma chlap vedieť, čo sa Ti páči a čo nie, keď mu nič nepovieš a on sa cíti ako Adonis, ktorý je v sexe neprekonateľný? Sama si si na seba uplietla bič. Neviem ako to vezme keď mu po toľkých rokoch povieš, že si mu v podstate klamala. Ale určite lepšie to bude ako ho podviesť. Psychológa by som asi tiež poriešila,lebo asi máš problém sama so sebaúctou. Dlhé roky znášať sexuálnu deprivaciu nie je ok.

Strana
z2