icon

Muz má znova milenku

misy01
26. sep 2015

Kedze som na momentalnu situaciu sama, bola by som rada keby ste sa tie, ktore uz nieci podobnym presli k tomuto vyjadrili.... Vydata som uz 18 rokov, 2 deti (11 r.,4 r.) a zistila som, ze muz ma znova milenku - klasika. Lenze. Ked som to zistila prvy krat, malo prve dieta 2 roky. Jeho vztah trval od jeho narodenia, takze dva roky. Zil u nej, boli na dovolenkach a podobne a ja som na to neprisla, aj ked nejake indicie boli, lenze on ich vzdy poprel a vyhovaral sa na pracu (sluzobky). Az kym som sa nahodou nedostala k jeho mailom. Klamal mi do oci, klamal aj milenke - vraj je rozvedeny a zije sam. Mne povedal ze to s nou ukoncil a zalezi mu na mne a dietati a chce aby sme boli spolu. Lenze vztah s nou napriek odhaleniu (ta jeho ma aj kontaktovala) trval este dalsi rok, co som zase nevedela. Vztah nakoniec ukoncil, lenze s kolegynou si skoro hned nato vytvoril novy taky sexyvztah - sex, kavicky, mozne nejake vylety, ale nie byvanie u nej, ani dovolenky. Tiez som na to prisla az po asi 2-3 rokoch ked uz to s nou viacmenej ukoncil. Medzitym sa nam narodilo druhe dieta a asi ked malo rok som znova nahodou objavila v pc to, co som nemala. Tento dalsi vztah trval tiez asi od narodenia druheho - takze rok. A zase.. vraj to uz ukoncil a je s nou iba kamarat, uz robi pre firmu jej rodiny len nejake veci a pod. Vcera som znova nahodou objavila, ze tomu nie je tak a vztah s nou trva uz 4 roky... Teraz: nemozem jednoducho od neho odist, ani pred tymi tromi rokmi som sa nemohla len tak zbalit a odist aj s detmi a mat od neho uz navzdy pokoj. Zadlzil seba aj mna takze mam exekutorom zablokovany ucet, byvame v prenajme, k rodicom nemozem ist a ani ich v ich veku uz nemozem stresovat. Som na nom financne zavisla a pokial ma nedostane z dlhov, tak sama s detmi nemam sancu. Muz je majster manipulacie - ani ta jeho sucasna netusi ze zijeme spolu a ma dve deti, vraj je rozvedeny. Ked som ho odhalila pred tromi rokmi, tak som mu povedala, ze ja nebudem o neho bojovat so ziadnou a ked chce nech si ide, ale nech ma financne zabezpeci. Lenze on nechce. Uz 11 rokov zije dvojaky zivot a vyhovuje mu to. Ja uz ale nevladzem - vcera som nadobro pochopila, ze on sa nikdy nezmeni. Ked to skonci s touto, pride dalsia. V poslednej dobe sa mu zacalo financne darit a konecne po dlhych rokoch si mozme dovolit normalne zit a nie prezivat. Takze ako dalej? Zatial nie je na tom tak ze by mi zabezpecil byt, ani neviem ci by tak vobec spravil. Tym, ze sa mu dari dost dobre a je jedinym zdrojom prijmu, tak aj rozhoduje len on o tom ako s minu peniaze. Musim povedat ze nam teraz dopraje a pokupi veci, da mi aj "vreckove", lenze chce vediet ako zhruba to miniem, on urcuje ake veci (oblecenie, domacnost) sa kupia. Proste riadi vsetok tok financii smerom von. Som na predlzenej RD lebo dieta sa nedostalo do skolky, a keby som isla do prace, tym ze mam blok na ucte, tak po zaplateni sukromnej skolky by som bola viac v minuse lebo z vyplaty by som dostala len zivotne ninimum. Ja neviem ako dalej. Uz tri roky nam slubuje ze sa prestahujeme do Prahy - chodi tam pracovat. Lenze o tom co robi v Prahe mi nic nepovie. Vcera nahodou som zistila, ze on v tej Prahe isty cas zil s tou milenkou, preto tam nemohol nastahovat aj nas. Ja nechapem preco nas takto namotava na veci, ktore vobec nemysli vazne. Je taky aky je - neriesim uz. Ale co dalej? Pokial ma on nevyhodi alebo neodstavi od jeho prijmu sama odist nemozem, takze musim zostat s nim. Chcem mu povedat, ze som ho odhalila a ze sa chcem s nim rozumne bud rozviest alebo odlucit za nejakych prijatelnych podmienok a jeho financnou podporou pre zaciatok - s tym ale on suhlasit asi nebude. On rodinu chce mat. Ale mna uz nema rad, nevazi si ma, niekedy sa sprava ku mne vvulgarne (prevdepodbne ked sa pohada s nou) tak neviem preco. On jednoducho neriesi buducnost, vobec. Zije iba tym co je teraz a jemu to tak vyhovuje. Alebo len a len v zaujme zachovania rodiny pre deti to mam nechat tak. Chcem urcite zavolat tej jeho a uviest ju do obrazu, aby vedela ze on je iny ako sa tvari.

anastacia321
26. sep 2015

@marionmarion ale ved ani nepise tak ako by sme mi chcely ...no ja by som chcela vediet viac o tom...aby sa dalo nejako radit viac.ved aj ja jej drzim palce ale uz nebude u nej tak ako bolo nigdy ...aj keby sppet zili v normalnom stahu...dobre ja som sa este nestretla stym ale mozem este nikto nevie do predu ...a to ze sylna je anoooo lebo ma sylu trpiet ze ju podvadza jej muz...a ze to drzi v sebe je to syla ....no ja by som ju nemala ...ci to neni syla???ked drzis v sebe co je bolestneeeee....

nikenzi
26. sep 2015

...co robit byt na jej mieste? hmm, pred "sluzobkou" by som mu nasypala do jedla prehanadlo, nech sa u nej do*erie. sem tam modru tabletocku pred tym ako pojde na poradu, obchodu ci inam. a na zaver by som mu priškripla k*** žeby sa navzdy skoncil z milenkami. ale zas, ja som mega pomstichtiva ak ma niekto ponizi alebo urazi. by lutoval dna kedy ma spoznal.

anastacia321
26. sep 2015

@nikenzi da sa aj inak pomstit da ..ale nebolo by to zle tak ako ti myslis nooooo dobreeeee preco nie...

marionmarion
26. sep 2015

@anastacia321 nie, to nie je sila, to je strach. Zo samoty. O deti. Z buducnosti. Zufalstvo. Sebavedomie ziadne...trpiet vie kazdy, bojovat za seba nie...

adel222
26. sep 2015

Anastacia tu dnes inac hviezdi s pravopisom 🙂 az sa mi to zacina pacit 🙂

Mna napada, ze pri zoznameni s rozvedenym si zeny ziadajte vidiet rozvodove papiere 🙂

A mimochodom kocka stazovatelka, cakat kym ta zabezpeci? Vsak za 18 rokov byvate v podnajme, to nemate ziadne nehnutelnosti? Neni co delit rozvodom aby si mala daky start?

Ked bude na sluzobke predaj co sa da zlato, telka, mixer a zmizni s detmi od toho chuja a este by som to vykrakala jeho rodicom nech sa adpon hanbi chuj jeden. Fuj je mi zle

anastacia321
26. sep 2015

@marionmarion mozno ze aj strach kto vie...mozno jajajja nechcem to tu pisat ze preco tak rozmislam ze ako tu pisemm ano deti ...ale aj deti nemozu len tak zit ze ich otec je podvodnik neveri...ved sa to dozvedia ked budu velky ...a potom co matka povie detom ak sa jej budu piat ...vela zien ziju bez manzelov a deti aj tak vyrastu...a co ked po rokoch ju bude byt????a deti to budu vydiet????radcej tak by som spravyla ze ostala by som sama ved urcite ze ma nejaku pomoc ze by jej niekto pomohol s detmi ...urcite ...noooo ja by som uz s takym muzom nelahla do postely uz nieeeee ved jej muz si uziva a jeho zena nevie co robyt to neni trapenie pre zenu????alebo bolest ze ked lubys muza ze vies ze aj s inou spiii mna by asi porazilo sa aj k nemu prihovorit...

tilda
26. sep 2015

@citronade suhlasim! Kto vie,vladne

anastacia321
26. sep 2015

@adel222 do frasa stou mojou gramatikou preco vam to tak vadi????? preco????ved aj ja jej radim aby sla prec od neho pokial neni este pozde...ale ona vie ..mi to nevieme a necitime ze ako to ona len preziva ..

marionmarion
26. sep 2015

@anastacia321 prepac, ale ty necitas prilis pozorne...pisala ze maju spolocne dlhy, aj ona ich ma. a tiez ze nemoze ist k rodicom...zas take jednoduche nie je odist ako si myslis a uz vobec nie za tychto podmienok...ja sa neodvazim tu pisat co by som robila v jej kozi, lebo neviem...a ty tiez nie, kedze nie si v takejto situacii ani si nebola..

ivanatim
26. sep 2015

@anastacia321 Ach tá gramatika ☹ základné pravidlá gramatiky, ktoré sa učia na ZŠ neovládaš, preboha :( doučiť sa!

anastacia321
26. sep 2015

@marionmarion do frasa pisala som vela ale odisiel mi internet jajajaj

anastacia321
26. sep 2015

@marionmarion preco nemoze ist k rodicom????preco??? ved aj ony by mali pomahat ci nie???su to stary rodicia...a maly by pomoct svojej dcere napriklad nieco podobne sa stalo aj mojej dcere ale inak ...a pomohla som jej a jej dietatom...viem nie dobre pisem mi to necitime ze ako ona to preziva ale ajtak tie deti treba pozerat nechcem sa tu hnusne vyjdrovat no ja by som pozerala viac na deti ...co uz nema nikoho ineho o pomoc v rodine???ked nie rodicov??ß

anastacia321
26. sep 2015

@ivanatim jaaaaaj co sa mam doucit len sa ta spitam ti vies po madarsky????hm?????vies alebo nie ti by si ties tam nemala dobru gramatiku ci anoooo????

zlte_kuriatko
26. sep 2015

@anastacia321 ale tak ty vieš kolko rokov majú rodičia? čo sú to za ludia? ako a kde bývajú? v akych podmienkach napríklad...? možno rodičia sú velmi starý a majú velmi malý byt alebo čo.

anastacia321
26. sep 2015

@ivanatim ak sa ta mozem spitat si dokonala???no ja nie a len preto lebo neviem tak po slovensky...a je to chyba ze neviem po slovensky????????????????????????????????????????????????????????????

anastacia321
26. sep 2015

@zlte_kuriatko aj to je mozne ze ma to ani nenapadlo ...no mozno ze ano ale nema surodencov?ci teti alebo ostatnych ...jajaja preboha da sa nieco spravyt da...

anastacia321
26. sep 2015

@zlte_kuriatko tie deti budu stym vyrastat?????ci ako bude????...

marionmarion
26. sep 2015

@anastacia321 a co ak ma rodicov napriklad tazko chorych? alebo ziju v garsonke ? Dovodov preco tam nemoze ist moze byt milion... ja tu nebudem posudzovat ani odsudzovat...tiez by som nepisala na forum kazdy detail svojho zivota a sukromia...ona sem prisla po radu a nie po analyzu spravnosti jej rozhodnuti...

p3tra11
26. sep 2015

@citronade zvládla si to bravúrne, môžeš byť na seba pyšná..

zlte_kuriatko
26. sep 2015

@anastacia321 ťažko budeme špekulovať, ked viac sem už nenapísala. a osobne si myslím, že ani nenapíše, ked jej tu každý druhý človek napísal aká je hlupa atd..

mikchaila
26. sep 2015

@marionmarion
@anastacia321 Baby treba jej radit!!! a nie hadat sa. Gramatika nie je všetko (ak pre Vás áno, založte si k nej vlastnú tému).
Je to neprijemna situacia, a v prvom rade si treba urcite ujasnit co
@misy01 ocakavas do buducna. Ja som síce necitala celú diskusiu, ale myslím si, že riešenie (aj keď ho na začiatok nevidíme) vždy existuje. Možno na prvý pohľad to nebude práve ideálne, ale treba sa otriasť a začať znova, lebo tot zjavne nikam nevedie, bez ohľadu na rodičov, dlhy, naše záujmy a priority. Deti sú doležité, ich psychicky fyzicky vývoj a zdravie. Ostatné príde samo. Takže moja rada - treba to skončiť. Existujú centrá a poradne pre rozvedené/slobodné matky, bezplatné právne poradenstvo a tiež aj manželské poradne.
Treba zvážiť každú možnosť, pretože nikdy nie je nič biele alebo čierne. Prajem veľa veľa veľa síl pri rozhodovaní, rozhodni sa správne a nenechávaj sa využívať a robiť zo seba hlupaňu. Clovek musí v prvom rade ctiť a vážiť sám seba, musíš sa dostať do formy, aby si mohla byť oprorou pre svoje deti a nie pre debila čo ťa využíva/zneužíva.
Prajem veľa trpezlivosti a odhodlania, my ženy sme veľmi silné a zvladneme aj viac, ako si myslíme.
Drž sa.

anastacia321
26. sep 2015

@marionmarion aj to moze byt ze ma chorych a ti to skade uz vies ze by boly chory ano aj na to sa moze mysliet ze by nevedely pomoct a nema uz nikoho????co by pomohly???vies co aj keby zili v garzonke ale klud je velmi podstatny ako takym zivotom zit napriklad ze smiat sa mu do oci na sylu-alebo ze sa prihovoryt na sylu alebo ze milovat sa na sylu to sa nedaaaa len tak prezivat no ktora zena toto preziva je choraaaaa...moje deti by boli prednejsie ako ten chlap....ved ked ju podvadza tak nema rad svoje vlastne deti co ich on vytvoril aky je to uz muz alebo otec deti????aky????ved jej radim ze nemala by trpiet dalej to co preziva ze jej muzik ju podvadza...su vela prostriedky aby si ona vedela zalozit tie problemy tu ked piseme kazda ma ine nazory a ona si nevie vybrat ...len ona vie ze ako ..ale nie dobre roby deti rastu ...a vela matiek zije bez muzov...alebo ze deti bez otcov a da sa nejako vychovat to sa daaaa...ci nie??????

zlte_kuriatko
26. sep 2015

ešte ma napadlo, že žije "uzavreto" možno nikto z jej rodiny nevie aké má problémy... a navôkol sú šťastná idylicka rodinka. Možno sa zdôverila len nám.

marionmarion
26. sep 2015

@anastacia321 ja nechapem, preco sa to pytas mna???? ja neviem preco sa da alebo neda ist k rodicom a ani to nepotrebujem vediet a tiez tu nepotrebujem do detailov rozoberat nieco co nie je moja vec...ked si tak zvedava, co sa nesypats rovno autorky temy??

lenka110611
26. sep 2015

Ufff.. toľko mileniek, ani spočítať som to nevedela... no úprimne, tvoj článok som ani nedočítala, začiatok mi úplne stačil. Absolútne neuvažuj nad tým, že s ním zostaneš, jasné je to ťažké ale dá sa to. Držím palce.

anastacia321
26. sep 2015

@zlte_kuriatko ja som jej nepisala hlupa ze je to by som si nemohla dovolit to nieee ved sa nepozname nemali by sme sa na vzajom otcudzovat maly by sme si pekne poradit ako civilizovany ludia ...ci nie????ona je tu a pozera ze co piseme aj ked nepise a ma pravdu ..lebo je to taske pre nu ale to nie zle pisem ze by nemala na neho pozerat mala by pozerat na deti ...deti to su pre nas vsetko no napriklad pre mna vsetko ---co mam...

marionmarion
26. sep 2015

@mikchaila nechapem preco oslovujes mna?? Ja sa s nikym nehadam, iba reagujem na prispevky anastazie, ktore mi adresuje a nemam pocit ze by tam bola nejaka hadka, normalne sa bavime, toto je diskusne forum. Ja som tu ani jedinym slovkom nikoho gramatiku nespominala ani neriesila ani ma to nezaujima. a potretie, daj si tu namahu a precitaj si moj prvy prispevok v tejto diskusii niekde na tretej strane a na vlastne oci sa mozes presvedcit ze som autorke tejto temy uz poradila. Pekny vecer ti...

anastacia321
26. sep 2015

@zlte_kuriatko mozno ze aj mas celkom pravdu vydis na to som nemyslela ze jej rodina asi nevie o nicom aj to je mozneeeee....ale ajtak svojim rodicom by som povedala ze ako su veci ...no aj ja by som tak spravila ze len tu by som sa zdvoverila to anoooo ale keby som mala rodicov tak im by som povedala vsetko aj keby boli chory alebo ze stary ..

anastacia321
26. sep 2015

@marionmarion myslela som si ze vies ked tak pises ze ci so chory alebo inak ti si pisala a myslela som si ze poznas tu rodinku

anastacia321
26. sep 2015

skoda ze nam neotpisuje mozno ze by sme inak jej pisali mozno inak...