Muž mi kúpil neoriginálnu vec a ja neoriginály nenosím
Ahojte, mozno si len chcem vyliat srdce, event. precitat vas nazor. Ohladom darcekov pre dospelych sme boli dohodnuti vopred na veciach, ktore som zabezpecila, iste prekvapko pre muza som takisto kupila. Rozkol , ked to tak pejorativne mozem nazvat nastal v tom, ze mi kupil istu fakeovu vec. Ja vo vseobecnosti faky nenosim. Som mu povedala, ze to nosit nebudem, ze dobre vie, ze take veci nenosim, som proti tomu. On sa nastval a povedal mi, ze nabuduce mne na Vianoce len nasr… Po 10 rokoch manzelstva toto pocut na stedry vecer, no dost ma to zabolelo. Ja som vobec nic nechcela, nic som neocakavala, pretoze sme si dopredu veci dohodli, ved aj tak je to o darcekoch pre deti. Ale tak som za úprimnosť vo vzťahu, tak som to povedalala on mne na to, ze kazda normalna zena by to mala v skrini a po roku by povedala, ze to nebude nosit a nie hned v ten den. Viem, ide o sprostost, ine veci su podstatne, len mna zarazila ta veta- ze nabuduce mi len nasr…, a jednak to, ze ci vobec ma pozna, s kym zije, ze vlastne vobec nepocuva, co mu clovek vravi… Prepacte, nechcem rusit vianocnu atmosferu, len som si asi chcela vyliat emocie… Prepacte este za absenciu diskritiky, pisem na rychlo z mobilu
@ivanka12311 takto si oznacujte svojich blizkych a nie cudzich ludí na internete, zasady slusnosti by mali platit vsade, ja vás tiez mozem pocastovať na zaklade vasho prispevku,ale na vasu uroven sa neznizim
@slavka12455 ale tým škodíš len sama sebe,lebo celé roky dostávaš niečo, čo nikdy nevyužiješ a tvoje priania sa nenaplnia, a čo je na tom chvályhodné, netuším
@miriam11 to nebolo komentovanie pri rozbalovaní, 100 x napisane, ze som podakovala, pri odkladani do skrine som to povedala, ano, mozno som si mala kusnut do jazyka, ale ja som to vobec nepovedala nijak vyryvacne, preto ma zarazila jeho reakcia
@lenkavalova dakujem , pekne ste to vystihli
@miadi neviem, ci to vyznelo tak z toho prispevku ale ja darceky vobec neriesim. Ked si potrebujem kupit, kupim si, vobec necakam. Mna zamrzeli 2 veci- naco mi kupuje nieco, co vie ze neznasam a 2. vec ta jeho rekacia na moj bezný (z mojhopohladu( koment , vobec neriešim dary, nemam 3 roky
@evaachesa ano, stotožnujem sa s tvojim nazorom, bolo to oblecenie
@mircalla
pochvala za toaletnú rolku

@karolinakr ti stojí niekto na kabli ?
Prečítaj si to ešte raz a porozmýšľaj ako som to myslela.
Ak nechápeš, neraguj.
Moje priania a želania mi boli naplnené. Vieš v 30tke máš už len jedno.
A ak mám túžbu aj po niečom tak si to zaobstaram aj sama.
@slavka12455 ja som ani nevykricala ani nehnevala, ale prste 1 koment z mojho pohladu nevinny, neviem ci by som partnerovi na stedry vecer takto zareagovala, nepovazujem to za normalne, ale tak mozno to len citlivo vnimam, beriem
si neskutočne zacyklená. Ako dlho ešte budeš riešiť jeho reakciu? To jest niečo, na čo nemáš dosah?
zalozila som tu diskusiu, ale absolutne som neocakavala takuto formu diskusie. Otocilo sa to ohladom ocakavania originalu ???? Absolutny nezmysel. Treba citat prispevky s porozumenim. Dakujem za prispevky, tymto by som to uz ukoncila, nemienim tu 2 dni vypisovať
@mandala77 to som len odpovedala na odkazy, ci je aj to zakazane? precitajte si prispevok vyššie
Tak načo sa sťažuješ o tom že si dostala fejk? :D sorry pripadas mi tak... nevďačná si riadne... niektoré by aj tie fajky potešili🙃
neurčuj mi, čo mám čítať. Diskusiu som čítala priebežne a vždy reaguješ rovnako.
Sú ľudia, ktorí si z diskusie vedia zobrať aj odlišné pohľady, zamyslia sa a sú ľudia, ktorí sú ako Ty. Po celý čas sa utvrdzujú vo svojej pravde, zacyklení, neschopní prijať iný pohľad a urazení, že nie sú pochopení s dovetkom - treba čítať príspevky s porozumením.
@ivanka12311 VIETE ČÍTAT? Resp. ROZUMIETE TOMU ČO ČÍTATE? Ja už naozaj neviem ako to mám napisať, že som poďakovala !!!!!! ale nosit to nebudem, to snad mozem?
@mandala77 jasne, beriem, len tu sa to otočilo stale o nejakom originali apod... uz nemam chut to tu vypisovat, proste nejaké mamicky nespokojne so svojim zivotom alebo ja neviem co, maju potrebu neustale rypat, osocovat, vsetko sa da povedat aj inac. Mnoho uzivateliek tu napislao nazor aj z 2.strany pohladu a slusne, akceptujem, beriem, nemam pocit o zacyklenosti. Prisla som odpovedat na dotazy, to je asi vsetko. UZ TO NERIESIM
Také to už je tvoj problém že to nosiť nebudeš...len nechápem prečo zakladaš takéto stupídne témy...ako si si ty nadiktovala čo ti má muž kúpiť,a on chudák ti kúpil fejk 🤦... ľutujem toho chlapa
@ivanka12311 lutujte sama seba
@mandala77 ja nikomu neurcujem, co ma citat, ale bolo to myslene v tom zmysle, že v pripsevku vyššie som napislaa ze tu nemienim pisať 2 dni, to je asi tak vsetko. Netreba vsetko chytat za slovicka
Moja zlatá nemám prečo nechávam sa ako ty ja nediktujem svojmu mužovi čo mi na kúpiť a teším sa všetkému aj malému aj čokoládke že si vôbec spomenul... nevďačná povýšenecka trúba🙋👌
@ivanka12311 a citat neviete zrejme, lebo ja som nikomu nic nediktovali, veci sme si kupili dopredu urcene, kazdy co sme chceli , ale to fakt uz toto tu je ubohé
@ivanka12311 truiba ste tu jedine vy, takto sa prezentovat a osocovat neznamu osobu, karma je zdarma, nech sa vam vrati to ako komunikujete
Čítaj po sebe🙏veci sme si kupili dopredu urcene,🧏😁👌... prosím neoznačuj ma skoda slov ku tebe
Tieto protireakcie si odveci, ked niekto niečo nenosi a po 10 rokoch manželstva ti to niekto i tak kupi, je to o jeho ignoracii, možno nemal na original, financie atd, tak to takto chcel vykryť, ale toto čo ti tu ženy nakladaju, no...hovori to niečo skor o nich ako o tebe , ked sa tu strhne štvanica, tak amen tma, za každu cenu niekomu dokazovať , aky je hlupy a nevdačny si myslim,že je pod uroveň
Choď si ďalej diktovať dupkat čo ti má drahý kúpiť a fučat sa na fejky🙋😃🙏dozrej žena
Ty tiež prispievaš k útočným komentárom tu, útočíš na ženy. Už si začala používať vety s veľkými písmenami a výkričníkmi. Do toho samozrejme nesmie chýbať karma. Toto keď začne, sa diskusia vždy zvrhne a ženy sa slovne veľmi primitívne urážajú.
Ak si to prestala riešiť - tak to už nedržíš v hlave, je Ti to jedno a vôbec sa tým nezaoberáš - darčekom a ani jeho reakciou.
Ak si prestala riešiť diskusiu, tak na príspevky nereaguješ.
@ivanka12311 a to je ake diktovanie????? Ked sme si ako 150000 iných dospelych ludi povedali, ze co si kupime???? uz fakt si dajte odpich a chodte sa venovat niecomu uzitocnemu a nie rypaniu a osocovaniu. Diktovať je snad nieco iné, ale treba trocha rozlisovat pojmy
@karolinakr skoda slov

@mogaa citajte laskavos porozumenim a potom sa vyjadrujte, pretoze bohuzial odpoved absolutne nie k veci, dakujem