icon

Muž mi kúpil neoriginálnu vec a ja neoriginály nenosím

24. dec 2021

Ahojte, mozno si len chcem vyliat srdce, event. precitat vas nazor. Ohladom darcekov pre dospelych sme boli dohodnuti vopred na veciach, ktore som zabezpecila, iste prekvapko pre muza som takisto kupila. Rozkol , ked to tak pejorativne mozem nazvat nastal v tom, ze mi kupil istu fakeovu vec. Ja vo vseobecnosti faky nenosim. Som mu povedala, ze to nosit nebudem, ze dobre vie, ze take veci nenosim, som proti tomu. On sa nastval a povedal mi, ze nabuduce mne na Vianoce len nasr… Po 10 rokoch manzelstva toto pocut na stedry vecer, no dost ma to zabolelo. Ja som vobec nic nechcela, nic som neocakavala, pretoze sme si dopredu veci dohodli, ved aj tak je to o darcekoch pre deti. Ale tak som za úprimnosť vo vzťahu, tak som to povedalala on mne na to, ze kazda normalna zena by to mala v skrini a po roku by povedala, ze to nebude nosit a nie hned v ten den. Viem, ide o sprostost, ine veci su podstatne, len mna zarazila ta veta- ze nabuduce mi len nasr…, a jednak to, ze ci vobec ma pozna, s kym zije, ze vlastne vobec nepocuva, co mu clovek vravi… Prepacte, nechcem rusit vianocnu atmosferu, len som si asi chcela vyliat emocie… Prepacte este za absenciu diskritiky, pisem na rychlo z mobilu

autor
25. dec 2021

@mandala77 aka akcia taka eakcia. To si tu mam nechat nakladať a nechat sa osocovať, že som TRUBS? akože fakt prepacte, ato sme na zenskom fore, kde su MATKY!!!! S panom bohom s nasou krajinou, fakt....

ivanka12311
25. dec 2021

Škoda slov... chudák chlap

mandala77
25. dec 2021

Teba stále nedochádza, že akcia si Ty - ostatní na Teba len reagujú. Ako si mám vysvetliť tri výkričníky? Kričíš po mne?
Škoda reči.

registracka
25. dec 2021

Mne to nepríde ako niečo hrozné,že si mu povedala pravdu, hlavne ak vie, na čo si potrpis. Fake a originál minimálne podľa ceny rozozna. Otázka pre mňa skôr znie, prečo ti ten fake kúpil. Nemal peniaze,ale chcel ta potešiť?

autor
25. dec 2021

@ivanka12311 uz laskavo prestante na mna reagovat, mozte lutovat seba, aku komunikaciu tu predvadzate, takto vychovavajte aj svohe deti a bude sa tu dobre žiť

ivanka12311
25. dec 2021

Nuž pravda sa zle číta že si nevďačná...čo ti mali písať aké si chudatko božinku dostala fajk pritom madam nosí len originály polutovať ťa☝️

autor
25. dec 2021

@mandala77 neviem, asi mi to nedochadza. Všetko sa da aj slusneodkomunikovať, ale podla mna v normalnej solocnosti je toto uz cez ciaru. Tak ale mozno ja sa pohybujem medzi nenormalnymi, asi toto je normalne a bezne, nakladať cudzim ludom. Kopec zien ako som už pisalo pohlad z 2.strany a napisali to pekne a slusne ale toto tu to je....

ivanka12311
25. dec 2021

Vidieť ako krásne vychovali teba... povýšenecky nevďačne... prosím neoznačuj ma 🙋 nesmiem si s takou trúbkou nevďačnou panskou kaziť deň

autor
25. dec 2021

@ivanka12311 nikto tui nesiel s cielom polutovať. Ale prepacte, nebudem sa s vami dohadovat. Mam z vas pocit, ze ste jedna zavistlivá osoba, kt. si tu potrebuje vyventilovat nejaké svoje skryté pohnutky, ventilujte si ich na svojej rodine . Takto prispevky su o nicom, takze nerozumiem, na co sa vobec vyjadrujete, svoj nazor ste si uz povedali a bodka.

autor
25. dec 2021

@ivanka12311 😂😂😂 vy ste upklne nestastna osoba, prajem vam vela spokojnosti a pohody aspon v tieto sviatky

ivanka12311
25. dec 2021

Jj aj tebe a veeeeľa fejkov 👌😃 nabudúce sa hoď riťou o zem od jedu lepšie urobíš

mandala77
25. dec 2021

používaš aj Ty dosť podpásovky. Napr. aj teraz s normálnosťou, nenormálnosťou, si tiež krutá v komentároch, útočíš, sa predháňate, ktorá poníži tú druhú viac.

Keď založíš diskusiu, nemusíš na každého reagovať a hrotiť. A treba sa vedieť zastaviť a skončiť to. Pretože už si sa aj Ty rozšupla. Síce vykáš, čo je na tomto fóre blbosť, ale ono sa práve v takých vyhrotených situáciách ukáže kam dokáže človek, ktorý založil diskusiu zájsť. A poviem Ti na rovinu, nie je to pekný pohľad, čo predvádzaš aj Ty.

autor
25. dec 2021

@ivanka12311 skoda slov 🙈

mircalla
25. dec 2021

@ivanka12311 Pisala o beznej udrzatelnej mode. Nie o znackovych drahych dizajnerskych handrach. Pokial podporujes nelegalny plagiatorsky biznis, a nevadi ti to, je to tvoja vec. Nik ti tu za to nenadava. Nerobme z muzov totalnych neschopacikov, staci pouzivat internet. Je vzdy lepsie zvolit nieco normalne neznackove, ako napodobeninu. Je to skratka nevkus. Najma, ak to o nej vie. Dala mu najavo, ze to nebude nosit. Tiez by som to nenosila. Dovody som uviedla. Je lepsie byt uprimny ako pokrytecky predstierat

0adka0
25. dec 2021

Bože žena, Vianoce sú sviatky pokoja a radosti, nadiktovali ste si navzájom darčeky, ktoré ste si aj kúpili, on ti chcel kúpiť niečo navyše, prekvapiť ťa a potešiť, nechcel ťa uraziť a určite to neurobil naschvál a ty si to zobrala ako najväčšiu urážku, nevieš čo bolo za tým, možno nevedel, že to je fejk, oklamali ho, nahovorila ho predavačka alebo nejaká známa, aby ti to kúpil. Ja som tiež muža chcela prekvapiť a starostlivo som mu vyberala darčeky a keby mi toto povie, tak tiež budúci rok dostane ho*no, za to že je nevďačný. Mala si to odložiť alebo niekomu darovať a počas roka mu to povedať, keď to už nebude tak prežívať, aby sa to budúce Vianoce nezopakovalo. Ty si proste nechceš priznať chybu, že to bolo vrcholne nevhodné aj keď ti to 100 žien napísalo a súhlasíš len s pochlebovačnými komentármi. A ako by sa cítil, keby zistil, že to prepieraš na MK? Chudák chlap, tak netrafil darček, určite sa cíti zle, škoda peňazí, netreba to ďalej rozmazávať.

ivanka12311
25. dec 2021

Voči tebe isto...🙏

ivanka12311
25. dec 2021

@mircalla nie myslela som to úplne ináč treba sa tešiť z každého darčeka a nie to čo predvádza ona...

autor
25. dec 2021

@0adka0 mna zarazila reakcia, nie ten darcek, uz som to tu spominala

lalenka33
25. dec 2021

@im709vf treba čítať s porozumením, ja som nepísala o svojom chlapovi, ale o tom, že existujú chlapi, ktorí sa proste do značiek nevyznajú. Úplne normálna vec. Ja sa tiež nerozumiem do náradia a kopec iných vecí. Keby že chcem kúpit mužovi kosačku, tak tiež to možno dopadne rovnako ako u autorky . A to, že by som popozerala viac stránok s kosačkami by mi bolo prt platné, keď sa raz do nich nevyznám. Ťažko pochopitelné však, źe nie každý sa do všetkého rozumie?

mircalla
25. dec 2021

@ivanka12311 Vies co, mne jeden ex chcel raz dat daku eroticku pomocku. Povedala som mu, ze si to vyslovene nezelam, ze toto nie. Napriek tomu som ju dostala. Mala som sa tvarit, ze ma to tesi? Nie, nie som taky pokrytec. Uplne narovinu som mu povedala, ze to pouzivat nebudem. Ci bol sklamany...asi ano. Ja som bola tiez, nie kvoli tomu, ze to nebolo daco ine, ale ze ma skratka nerespektuje. Ze vie aka som, a kupil nieco, co mi je proti srsti a co ma vobec nevystihuje

ivanka12311
25. dec 2021

@mircalla a ako súvisí eroticka pomôcka s oblečením značkovým alebo doplnkami?

katkami123
25. dec 2021

Milá autorka, tvoje vyjadrenie -
“ tak ked mam satnik zlozeny z veci istych znaciek, clovek sa tym netaji, kupujem to aj z jeho uctu, vie aj cenovo.”

Takze ja nechápem, prečo tu teraz píšeš vyjadrenia ako ty nepotrebuješ chodiť cela v značkovom, že to nekupuješ z mužovho účtu a podobne. Z môjho pohladu je toto vyjadrenie klasickej zlatokopky. Tvoja scéna pod stromčekom je scéna klasickej zlatokopky. Nemám presne to, čo som chcela, ofucim sa. Veľmi dobre vieš, prečo tu nechceš napísať tu “ vec”. Pretože potom by to tu bolo už na inú debatu. Ja verím, ze to bol minimálne kožuch a nie nejaký smiešny opasok alebo tričko s krátkym rukávom, kedže tvoj šatník teda pozostáva z veci istých kúskov a kupuješ to z jeho karty. A Vianoce sú výnimočne, takze neprajne sa na to, že ti chýbal k tvojmu značkovému šatníku nejaký smiešny opasok alebo tričko. Verím, ze mužovi sa oci prekrutili pri tej sume, čo si si žiadala za tu vec a radšej ti kúpil fake.

A

mircalla
25. dec 2021

@ivanka12311 Pisala si, ze sa mas tesit z kazdeho darceka. Dala som priklad.

autor
25. dec 2021

@mircalla to je zbytocne to tu rozpitvavat. Ony tu stále riešia originaly, znackove veci, kole im oci financna stranka a preto takto reaguju, ale tak nie vsetci sme si v tom rovni, to je pravda

slovakboy
25. dec 2021

“istymi vecami sa netajim, mal by ma uz mat precitanu, takze velmi tomu nerozumiem a ta reakcia podla mna nebola primerana” to je Častá domnienka žien, že mal by ju mat už prečítanú. On podľa mna absolútne netušil že chceš iba originálne veci. Mne keď manželka nepovie nerozum niečo tak sa nedovtípim. Je to čisto komunikačný problém. Odpustite si navzájom a zasmeje sa na tom.

autor
25. dec 2021

@katkami123 nie, tie vsetky veci sme si kupili uplne VSETKY. A tak teraz sa tu do mna pustte , ze som zlatokopka, zbohatlicka, nevdacnica apod.... Toto bolo navyše, takisto aj ja jemu som kupila veci NAVYSE. Uz len zaplakat nad tymi komentarmi, To je uplná strata casu, ale nerozumiem stale potrebu sa k tomu z vasej strany vyjadrovat. Ale jasne, treba si vyventilovat asi nejake napatie.

autor
25. dec 2021

@slovakboy dakujem , rozumne

iwesska
25. dec 2021

Kriste,ini sa tu tesia,ze su na Vianoce v tejto dobe vobec zdravi a ty tu riesis Gucciho🤦🏻‍♀️...myslim,ze tvoj muz ma pravdu. A original by si si ani nezasluzila.

katkami123
25. dec 2021

Ty si vôbec neuvedomuješ ako posobis? Veď to je vyjadrenie - tak asi sa neobleciem do trapného H&M-ka, môj šatník ma určite značky, čo si to ten debilko dovolil. Presne takto to vyznieva. Napis teda konkrétne o akú vec išlo.

autor
25. dec 2021

@katkami123 ja mam veci aj z HM, nemam vedomost, zeby som sa takto vyjadrila ale v pohode, lepsie asi viete, ako ja