Muž mi povedal veľmi škaredo. Ako sa mám zachovať?

23. nov 2022

Ako sa mám zachovať ked mi muz dnes povedal veľmi škaredo... Poslal ma do p...

Potrebovala som niečo súrne, nepochopili sme sa a ja som sa mu potom v úvodzovkách ,,poďakovala za ochotu,, a on mi na to povedal nech sa strcim do p..

Normálne takto to napísal bez cenzúry. Stalo sa to prvý krát takáto reakcia.. neskôr som mu písala ze toto pokaslal, on ze som si to zaslúžila... Vôbec si neuvedomuje ze taketo vyjadrovanie je cez. Žiadna úcta?ani sa mi neospravedlnil,ani to nečakám..on je totiž este urazený na mna ze som na to nahnevaná.

Ako by ste teraz ďalej postupovali?

momoftwo
23. nov 2022

Ak to spravne chapem, ty si mu napisala; “dakujem za ochotu” a on ti odpisal ze sa mas strcit do <>? Neboli tam z tvojej strany ziadne injektiva, nic?

janai1
23. nov 2022

Aký požičaj, taký vráť 😉

autor
23. nov 2022

@momoftwo ja som mu to napisala ironicky, pretože mi nepomohol. Tak takto reagovak následne. Ma stres z práce a do toho ja som silno ochorela tak chápem ze je v strese,ale toto je moc

autor
23. nov 2022

@janai1 mam chuť ho teraz za všetko poslať do p... No tym moc nevyriešim

janai1
23. nov 2022

Nepochopili sme sa 🙂 ak sa ty k niekomu správaš hnusne bude sa aj on k tebe

autor
23. nov 2022

@janai1 ja mu vulgárne nenadávam

sergejj
23. nov 2022

Ten sarkazmus si si mala odpustit. Odpoved kruta ale zasluzis si ju. ;)

autor
23. nov 2022

To vážne??? Tak ja som ochorela mám horúčky a potrebovala som aby ostal s malym doma a ja sla k dr. On ráno odišiel do práce... Na to som mu napísala tuto správu.. fakt si to zaslúžim.

janai1
23. nov 2022

Ale začala si do neho rýpať ty. Každý reaguje inak keď je nahnevaný. Evidentne to nebude váš jediný problém

maca1984
23. nov 2022

Nie, nezaslúžiš si to.
Sice tú sarkastickú poznámku si si mohla odpustiť, ale v prvom rade sa on zachoval ako vúl, a ešte to zaklincoval.

autor
23. nov 2022

@janai1 rýpať???? Iba som sa mu poďakovala ironicky, pretože som sa s teplotou trepala peso s dieťaťom k dr po vyšetreniach...

Vy ste nikdy nenapísali ironicku správu? Ze som sem vôbec písala

pimpulienka
23. nov 2022

Neviem, čo tak strašne sa stalo. Provokácia tam bola istotne a preto aj taká nepríjemná reakcia.

autor
23. nov 2022

@janai1 takže nabudúce ked muz zbije zenu , zaslúži si to ona v podstate

autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sid515
23. nov 2022

Pohádali sme sa mnohokrát. Niekedy viac niekedy menej. Boli aj výbuchy hnevu, no ani jedinýkrát sme takéto hrubé nadávky nepoužili. Nikdy by som si to nedovolila a môj partner tiež nie. Nezaslúžila si si to.

rodinka
23. nov 2022

Určite si si to nezaslúžila. Mohol sa predsa nejako dohodnúť s tebou a ostať pri malom hodinku alebo dve kým by si si obehla dr... prehnal to a povedal ti dosť škaredo.. Na tvojom mieste by ma ro tiež mrzelo a chcela by som vysvetlenie prečo mi tak povedal a nech sa ospravedlni 🤔 inak je vo vašom vzťahu všetko ok ?

autor
23. nov 2022

@pimpulienka nevedela som ze to štandard..lebo toto sa u nas stalo prvý krát. Ale dobre vedieť

aduskatt
23. nov 2022

Vôbec si neviem predstaviť, že by mi niečo takéto povedal muž, riadne cez. Dá sa vyjadrovať aj inak

melanta
23. nov 2022

Tak ja žasnem, koľko komentárov, podľa ktorých je v poriadku, že muž pošle ženu do p***, lebo ona ho vlastne vyprovokovala. Na druhej strane však chyba ženy, že si našla muža, ktorého automaticky nenapadne, že ak je chorá, tak sa muž zaujíma a stará sa.

luccija
23. nov 2022

@pimpulienka aka provokacia?napisala by som to iste co mu mala podakovat?ci ospravedlnit sa, ze nieco surne potrebuje?Bola by som urazena a cakala ospravedlnenie

janai1
23. nov 2022

Nechápem čo tu do toho ťaháš nejakú bitku. Kde je úcta z tvojej strany k manželovi?
Ale pozerám, že si ten príbeh nejako pekne upravuješ postupne podľa odpovedí. V úvodnom príspevku píšeš, že ste sa nepochopili. Akože v čom? Že si chorá?
A ak si ochorela dnes ráno, to bolo také vážne ze s teplotou si musela ísť k lekárovi hneď?

a_alexandra_a
23. nov 2022

Nezaslúžila si si, ale netreba sa teraz rúcať za nezvládnutý hnev. Sama si napísala, že má teraz stres v práci. Ak sa takto nespráva bežne, tak by som sa teraz nehádzala o zem z nadávky. Keď sa vráti a "vychladne" tak mu normálne povedz, že nechceš, aby ste sa takto bavili a že sa ťa to dotklo. Hlavne si to vykomunikujte, lebo nemému decku ani vlastná mater nerozumie.
Ak by sa to opakovalo, tak by som spozornela, ale ani jedna z nás nepoznáme tvojho manžela, jeho správanie, v akej je teraz situácií, prečo tak reagoval, ako sa správa v iných stresových situáciách, ako bola vedená konverzácia predtým, čo tomu predchádzalo a podobne. Poznáme len kus tebou vytrhnutého rozhovoru.

annm81
23. nov 2022

Hlavne z toho nerob drámu. Ak ide ozaj len o to, že raz povedal niečo vulgárne pri hádke, tak sa skúste čo najskôr udobriť. Možno má toho veľa v práci, možno si to teraz vzal tak, že ty si k nemu ironická a on sa cíti ukrivdený, lebo v práci je aj kvôli tebe a synovi. Jednoducho sa môže stať, že človek vypení. Iné je samozrejme, ak by to bol jeho štandardný slovník, alebo ak by tak hovoril pred deťmi. Len zas z jednej hádky, keď padol jeden jediný vulgarizmus za život aj to vo virtuálnom priestore, robiť niečo, čo si zasluhuje siahodlhé rozoberanie na internetovom fóre...

autor
23. nov 2022

@janai1 nepochopili v tom ze večer sme sa dohodli, teda vedel ze ráno pojdem a ze nech je s malým a potom mi ho ked tak donesie ked sa vybavím.

Ja som ráno bola v tom že bude doma a on odišiel stým ze si myslel ze pobeham sama s malým a ked by bolo najhoršie príde ponho

autor
23. nov 2022

@a_alexandra_a ďakujem. Asi bude najrozumnejšie mu večer v kľude povedať ze si toto neprajem aby sa opakovali.

I ked mam neskutočnú zlosť naňho

autor
23. nov 2022

Ja len chcem vedieť reagovať tak,aby sa toto u nikdy neopakovalo,aby pochopil ze to bolo cez a nebudem to tolerovať

maca1984
23. nov 2022

Ukľudni sa, a sadnite si, pokecajte...
Ukľudni-aby si zasa nevybuchla.

a_alexandra_a
23. nov 2022

Presne tak. Je jasné, že to prepálil, ale najrozumnejšie bude, keď si to vydiskutujete po vyprchaní emócií. S hnevom nič nevyriešite. Ak sa inokedy správa normálne, tak myslím, že si to uvedomí aj sám a nájdete spoločnú reč. Normálne mu povedz, že možno ste sa zle navzájom pochopili. Bude dobre, uvidíš 🙂

januska12323
23. nov 2022

No nepochopili ste sa, on odišiel do roboty s tým že keby niečo tak sa ozveš. Ty si sa neozvala, obehala si lekára a potom mu napíšeš toto. On na tú správu pozrie a rozmýšľa čo také vykonal keď nevie. V práci stresy, žena si rypne tak mu uletelo. Tým ho nechcem ospravedlňovať, len rozmýšľam ako k tomu došlo.

autor
23. nov 2022

@januska12323 nie, napísala som mu to ked sme vyrazili k dr... Ze ,,uz ideme, a potom ďakujem za ochotu,, on mi az ptm vysvetlil v ďalších správach ze si myslel ze sa ptm ozvem ked by bolo treba.