icon

Partnerka nechce kondóm: Ako sa zachovať?

Včera o 11:46

Zdravim, mám novú znamost ktorá mi naznačila že sex s ochranou vobec nepreferuje a asi ma bude tlačiť ist do toho bez keď nebude mat plodné dni… taktiež mala cez 20 partnerov a ja mám z toho celkom obavy lebo neviem čo to boli za muži a nechcem niečo chytiť… ja som mal len jeden vážny vztah kde to bolo pre oboch prvý krat. Prosim vas ako sa mam zachovat tak aby som neurazil moju partnerku?

Strana
z2
morpheuss
Včera o 11:48

Pošli mi na ňu kontakt, skúsim jej dohovoriť...

chocolatebox
Včera o 11:49

Nestačí si tieto témy na slutshaming vymýšľať aspoň kazdy druhy týždeň? Treba každý deň?

anonym_2941a2

Sexovat by si vedel ale normalne sa o tom porozpravat s partnerkou, co ani nie je cudzia zena nevies? Ved normalne jej to povedz.

sissy27

@anonym_autor zachovaj sa tak, ako je tebe pohodlné. Ak ty chceš sex s kondómom, tak jej to jasne povedz, že tebe to vyhovuje takto. Jedna vec sú sexuálne prenosné choroby, druhá vec je možné tehotenstvo. A tak ako by som sa ja ako žena nespoliehala na "dám si pozor", tak by sa ani muž nemal spoliehať na "beriem tabletky".
Ak sa urazí alebo si jednoducho nebudete vyhovovať, tak to proste nevyšlo a treba si nájsť partnera / partnerku, s ktorým sa zhodnete. Ja sa ti úprimne čudujem, že si si začal s niekým, o kom máš od začiatku pochybnosti.

anonym_0eae76
Včera o 11:50

A ako sa chces zachovat? Je to frajerka co dava kade chodi, akoze prepac ale moje zdravie a bezpecnost a buducnost mi je prednejsie ako takato znamost a to, ci sa urazi alebo nie. 🙂

standusina
Včera o 11:51

Mna asi nikdy neprestane udivovat, ako dvaja spolu vedia spavat, ale komunikacia je problem 😀 Vsak halo, normalne otvor usta a povedz jej to. Ak s tym nebude stotoznena, nech si to riesi ako chce 🙂

maca1984
Včera o 11:54

Keď máš obavy z pohlavných chorôb tak jej to normálne povedz. A tie plodné dni si zisťuje ako, menštruačnou appkou v mobile ?

anonym_9b3f4d
Včera o 11:54

Mozes navrhnut, nech ide na gyndu. Aj ona bude spokojnejsia, ked bude mat vysledky, ze je uplne zdrava. Skor tu vidim mentalny problem, ze mala viac partnerov a vztahov a ty iba jeden.

autor
Včera o 11:56
@maca1984

Keď máš obavy z pohlavných chorôb tak jej to normálne povedz. A tie plodné dni si zisťuje ako, menštruačnou appkou v mobile ?

@maca1984 hej appkou… ja nemam problem komunikovat len na zaciatku vztahu ju nechcem nejak urazit no to je cele… ale asi budem trvat na tom kondome… vravel som jej ze teraz su aj take extra tenke a ani nemala o tom znalost, myslim ze celkovo nebude sa bat to skusit s kondomom len na to nie je zvyknuta, vravela ze to tiez zabija predohru ze sa hlada kondom atd

anonym_d2737f
Včera o 11:56

Prečo si si s takou vôbec začal ?

anonym_c13d70
Včera o 11:58

Predpokladam ze ste dospeli ludia, ked mate obaja rozum je uplne v pohode ist na testy -- aj ty aj ona. Sorry,ale ekd s tym nebude suhlasot, je to ta prava? Chces s takou zenou potencialne stravit zivot?

maca1984
Včera o 12:00
@anonym_autor

@maca1984 hej appkou… ja nemam problem komunikovat len na zaciatku vztahu ju nechcem nejak urazit no to je cele… ale asi budem trvat na tom kondome… vravel som jej ze teraz su aj take extra tenke a ani nemala o tom znalost, myslim ze celkovo nebude sa bat to skusit s kondomom len na to nie je zvyknuta, vravela ze to tiez zabija predohru ze sa hlada kondom atd

@anonym_autor tak na to sa netreba spoliehať , appka nevie kedy má dotyčná plodné dni . Kúp tie tenké kondomy . Keď nebude súhlasiť, tak by som trvala na testoch. Zdravie máš len jedno a žiadny potenciálne rizikový sex za to nestojí.

sisska96
Včera o 12:04
@anonym_autor

@anonym_autor Inak mladá baba a chce bez kondómu. Však čo keď ostane tehotná? Ona aj tak nebadá extra rozdiel, nie je muž. BTW mala viac ako 20 partnerov. No neviem chceš byť jeden z mnohých? Však očividne je taká jednoduchá ľahká ženská

anonym_b6e426
Včera o 12:05

ved ju posli na testy..

patrike
Včera o 12:06

Davaj si velky pozor, lebo toto vyzera na scenar, ked sa vyburila s tymi 20-tymi a s tebou sa jej akoze nahodou pritrafi dieta, lebo si podla popisu "dobry chlapec".

patrike
Včera o 12:07

Este poznamocka : ked sa ti priznala k 20 chlapom, realita bude 50 a viac, kreativne pocitanie, napriklad jednorazovky nepocita a celkovo dava nizsie cisla ...

anonym_17c2ef
Včera o 12:07

Chrani sa ona nejako inak?
Hlavne dohovor ze aplikacia nepozna jej telo....

anonym_60f952
Včera o 12:09

@anonym_autor
Nie je nahodou tehotna a ty si za vodou

anonym_49c507
Včera o 12:11

Žiadaj od nej potvrdenie testov na pohlavné choroby

komplikovana
Včera o 12:19

Ak ona nechce, tak bud aspon ty ten zodpovedny. Tu niesu ziadne urazky namieste. Akoze cim by si ju mal urazit? Normalne dospele a zodpovedne chovanie.

anonym_ad0147
Včera o 12:32

Moja 19r s partnerom majú viac rozumu ako vy dvaja. Ani neviem ktorý z vás si viac koledujete o problémy

anonym_580bf5
Včera o 12:34

Plodné dni sa určite nezisťujú apkou 🤦🏻‍♀️

anonym_4ba157
Včera o 12:39

20 chlapov,teda 20 priznala....potrebuješ problemy alebo je ona jediná žena na svete?

anonym_7a1f20
Včera o 12:41

@anonym_autor závisí či nutne potrebuješ zasunúť alebo ti je vlastné zdravie milšie

leona45
Včera o 12:41

@anonym_autor popros ju nech sa ide vyšetriť na pohlavne choroby.

anonym_9d74b8
Včera o 13:12

Veď jej normálne povedz.
Mara, si ojazdená ako gumy na otcovom aute. Z bezpečnostných dôvodov použijeme ochranu.

lenka13332
Včera o 13:25

@anonym_autor tak jej povedz kondóm alebo sa pôjde otestovať na pohlavné choroby

anonym_3d7ea0
Včera o 13:42

@anonym_autor neplodné dni sú také tipos bingo, do roka môžeš platiť na dieťa, ktoré si ani nechcel žene, s ktorou nebudeš. 20 ich isto nemala, len si ubrala číslo a ak jazdí bez kondomu tipujem, že už má za sebou min. jeden potrat pri toľkých chlapoch. Nájdi si inú.

rozculena
Včera o 14:03

@anonym_autor nie je náhodou tehotná a chce to tebe hodiť na krk?

anonym_b99f0d
Včera o 14:22
@chocolatebox

Nestačí si tieto témy na slutshaming vymýšľať aspoň kazdy druhy týždeň? Treba každý deň?

@chocolatebox Si slut, keď sa ťa tieto shaming témy tak dotýkajú, že musíš reagovať?

Strana
z2