Muž mi ubližuje a ja už nevládzem
Muž mi ubližuje. Už neviem čo mám robiť. Všetko čo spravím je zle. Není nálady. Raz je všetko ok a o hodinu už všetko inak. Už mi všetko vykrikuje slabšom strašná matka. Pritom on je jeden zlý človek minule udrel dcéru a vulgárne nadava. Stále hovorí, že nič nerobim pritom robím väčšinu veci len ja. Včera som kúpala deti chystala veci a všetko on len naložil do taniera a odišiel sa hrať na balkón a mne nechal celú domácnosť. Potom keď som mu niečo povedala začal po mne vrieskať. Stále nadáva na mňa a moju rodinu a on je najsvatejsi. Všetko mi vykrikuje každú drobnosť. Napríklad, že som ráno povedala dcére nech nájde kefu. A on že prečo si ju nenájdem sama, že nič nerobim. On pritom keď sme na ihrisku sa vobec nestará minule vulgárne nadával a dcéry kamarátky otec zakázal aby sa s našou dcérou bavili. Na mňa povie, že som psychicky chorá a všetko pretaca. Napríklad v pondelok mám ísť na preventívku a on povedal, že mám ísť sama, že sa o deti starať nebude. Že ho nemám zaťažovať akoby to ani neboli jeho deti. Potom sa zasa zmení na ďalší deň a je na mojej strane. Uz naozaj nevládzem čo robí. Zajtra máme prijímanie a zasa sa bude hrať na najšťastnejšiu rodinku lebo tam bude jeho matka. Vykrikuje že peniaze na daňoví bonus sú len jeho že keď nerobím tak môžem ísť do p.ice. že to není pre lenivých čo sedia doma. On všetkým hovorí, že som zlá len ja. Nikdy nič zle nepovedal na svoju rodinu aj keď boli neviem aký na nás. Všetko vždy obhajuje. Ja mám tie matku o ničom ale nikdy som ju nevykrrslovala ako dobrú keď t
spavate spolu?
dari sa mu v praci?
staras sa dobre o domacnost?
pricin moze byt naozaj vela, nepije alkohol? nema teraz vacsi stres?
predtym taky nebol?
Deti mi prišli od nich totálne zafajcene aj veci v batohu. Za to že oni sú fajčiari tak môžu všetko. Muž je tiež a ich obhajuje že sa chytám každej slamky aby som im ublížila. Ja mám dve predcasniatka ledva som ich donosila a vadí mi že sú v takom prostredí. Podľa neho im krivdim šak sa nič nedeje. A mohla by som hovoriť ďalej. Že on ich tam vezmem aj na silu, že jeho môj názor nezaujíma.
Ako dlho to trvá? Ak je to krátkodobé niečo sa asi sa niečo stalo a vyvršuje si to na tebe, prípadne v tom môže byť iná žena a takto sa snaží, aby si ty od neho odišla sama, ak je to dlhodobejšie, tak asi iný nebude a bude sa to len stupňovať, a v tomto prípade asi sama už vieš, čo by bolo najlepšie - odísť od neho.
Dcére nahovara, že či chcú inú mamu. Na mňa stále nadáva, že som tucna. Stále narážky, že keď sa postavim tak auto stúpne o dva CM a robí si zo mňa srandu. To je bežné každý deň. Sex sice máme ale to je len jednostranne on si len ľahne a ja robím orál ani sa má nechyti pri tom.
prepac vy nemate vztah, toto nie je laska. on si ta vobec nevazi.
to akoze s takymto preco si mala deti?
teraz napises ze taky predtym nebol?
v zivote by som sa ho uz nedotkla potom co pises a nie to este oral.
ty si vazis trocha samu seba alebo nemas peniaze a si na n odkazana kvoli peniazom?
Ako by som čítala o sebe 🙈
Máš kam odísť?
Máš kedy trošičku čítať? Hranice v manželstve - veľmi veľmi odporúčam.
Mrzí ma to veľmi ...
Nemyslím to v zlom, ale napísala si o ňom len aký je zlý človek a popísala všetko čo mu vyčítaš. Tak prečo sa nerozvedieš? Prečo s ním ostavaš, keď ho vlastne nenavidíš? Či len kvôli peniazom? On sa prečo nechce rozviesť tiež, keď ti len nadáva? Ak to je ozaj také ako popisuješ (nie si len zúfalá a neprikreslila si situáciu), tak podaj návrh na rozvod a rieš to.
Nemyslím to v zlom, ale napísala si o ňom len aký je zlý človek a popísala všetko čo mu vyčítaš. Tak prečo sa nerozvedieš? Prečo s ním ostavaš, keď ho vlastne nenavidíš? Či len kvôli peniazom? On sa prečo nechce rozviesť tiež, keď ti len nadáva? Ak to je ozaj také ako popisuješ (nie si len zúfalá a neprikreslila si situáciu), tak podaj návrh na rozvod a rieš to.
@lenkakravcova nechce sa rozviesť lebo na druhý deň sa bude tváriť, že je všetko v pohode a nemáme žiadny problém a pravdepodobne aj kôli tomu, že by nestíhal platiť výživné ( sám to raz v hádke povedal) Drží sa má silou mocou aj keď už viackrát som naznačovala, že to nemá už zmysel. A odísť neni veľmi kam. K rodičom ísť nemozem.
a co cakas ze ti poradime. od takeho by som utekala.
alebo sa trap do konca zivota.
Áno bola tam v minulosti aj milenka. Teraz asi nemá nikoho ale v mobile som mu viackrát našla, že si hľadal ženy. Raz tam flirtoval aj z jednou predavačkou z obchodu. ( Má dar reci vie si každého získať )
Povedal, že deti zoberie aj nasilu k starým rodičom, že kto som ja aby som rozkazovala. Svokrovci ho v tom podporujú. Ja som tam deti dávala vždy keď povedali. Ale už je to moc. Aby deti smrdeli ako tuhý fajčiari. Oni fajčia v byte a podľa mňa aj pri deťoch keď tak srmdia. Ja som musela všetko prat od bundy všetko. A on ešte bliakal že čo som prala, že pere práčka, že ja nerobím predsa nič. Keď sme dohodnutý, že prídeme pre ne napríklad v sobotu tak vyvolávajú, že až do pondelka, že teraz nie pre ne. On sa potom začne ku mne pekne správať aby som to dovolia a keď dovolím, už je zas ku mne hnusný.
To bude jeho problém ak nebude platiť výživné. Daj to na súd a uvidíš ako to dopadne. Možno súd na začiatok nariadi manželskú poradňu a aspoň niečo sa začne meniť. Takto sa budeš len točiť v kruhu, ak nič nezmeníš.
A koľko detí a ako staré mate? Od takéhoto človeka by som na mile utekala a hneď podala o rozvod
To bude jeho problém ak nebude platiť výživné. Daj to na súd a uvidíš ako to dopadne. Možno súd na začiatok nariadi manželskú poradňu a aspoň niečo sa začne meniť. Takto sa budeš len točiť v kruhu, ak nič nezmeníš.
Máš nulovú sebaúctu. Nedivím sa,že si ťa vôbec neváži. Ako si ty vážiš samú seba? Súhlasím s
@lenkakravcova. Požiadaj o rozvod. Ak vás rozvedú, tak výživné platiť bude, či chce, alebo nie. Dokedy chceš takto žiť?
Napríklad včera mi povedal, že super, že pôjdem kamarátke, že pôjde si aspoň povysávať auto. Dnes ráno hucal, že no určite mám si ísť ako chcem ale že auto si bere. Takže zas to môžem celé rušiť na poslednú chvíľu a to som už koľko veci kôli nemu takto musela zrušiť.
Ja len, ze on s rozvodom suhlasit nemusi. Staci, ked podas ziadost o rozvod ty.
Mala by si si pripustit, ze si tyrana zena.
typická narcistická porucha osobnosti. Modli sa, nech si nájde inú ženu a opustí ťa, bude to jednoduchšie. Ak opustíš ty jeho, bude to peklo, ale nie je iná cesta, toto nechceš trpieť ďalších xy rokov a tvoje deti tiež. Teraz je to o tebe, onedlho to bude o deťoch, budú pri takomto fotrovi trpieť a ty budeš riešiť ich psychiku. A pozor, poruchy osobnosti sú dedičné.
kolko ma najmladsie dieta?
A najhoršie je na tom, že vidím ako sa teší, že mi ubližuje. Smeje sa mi do očí pri tých hádkach, keď vidí že trpím. Ani to s ním nepohne
Veď on je psychicky labilný človek. Načo vôbec s ním si? Ubližuje tebe aj deťom, daj žiadosť o rozvod a choď preč. Premýšľaj nad tým, ako od neho odísť a nie čo ty robíš zle.
nemusíš nám opisovať čo tebe a tvojim deťom robí, toto narcisti robia. Ty hľadaj možnosti ako od neho odísť.
Zlý výber partnera. Čo už. Buď sa budeš trápiť ďalej alebo odídeš. Ak čakáš že sa zmení tak sa nedockas. Je takýto podporujú ho aj rodičia. Ale tak asi ti vyhovuje takýto chlap keď s ním mas aj deti. Zasnem prečo ženy dobrovoľne chcú taketo divne existencie. Toto musel byť trulo od začiatku. Jaj klasicka ženská výhovorka bola som zalubena alebo ešte že ľúbim ho. V škole tuším fakt chýba predmet ako si vybrať správne partnera čo je vlastne láska sebaúcta a ako sa prejavujú základné poruchy osobnosti. Mnohé ženy by možno neskončili ako rohozka.
@autorka mne je to tak luto. Sama vies, ze sa takto neda zit. Snad si sa sem neprisla uistit, ci hladat radu, co mas ty robit inak. Iba odist z takeho vztahu.
Ja už som z toho taká zblnuta, že často uvažuje, že či som naozaj na vine. Moje sebavedomie je už na bode nula po tom všetkom. Už sama vidím, že naozaj som psychicky labilnejsia a to som taká nebola.
Veď on je psychicky labilný človek. Načo vôbec s ním si? Ubližuje tebe aj deťom, daj žiadosť o rozvod a choď preč. Premýšľaj nad tým, ako od neho odísť a nie čo ty robíš zle.
@michaela412 skôr by som povedala že on má poruchu osobnosti psychicky labilna bude z neho zachvilku ona a deti
Je to on? Sedí to? Tak utekaj:
Spoznali sme sa v 17 s vzali sme sa hneď krátko na to tak možno to bolo aj tým. Ja som mu verila všetko lebo naozaj on bol milý stále ale časom sa začal ukazovať jeho charakter. A potom som našla aj veľa správ ako balil iné baby. Ale boli sme zobraty mali už dieťa už som to nejak všetko prehliadala a dospelo to až sem a to už mám 29. Zakrývala som často oči pre realitou, že veď to není až také zle. Často keď bol zlý som čakala kedy sa zase zmení na toho mileho. A to ma akoby držalo nad vodou. Keby bol stále zlý by som sa asi k tomu dokopala už dávno.

to tak nebolo. Všetko robia jeho rodičia najlepšie ja podľa nich neviem ani variť ani nič. Ponižujú ma a on tvrdí, že si to vymýšľam. Aj keď mi to v hádke vykrici na ďalší deň povie, že oni to nehovorili, že si vymyslam.