icon

Muž mi ubližuje a ja už nevládzem

30. máj 2025

Muž mi ubližuje. Už neviem čo mám robiť. Všetko čo spravím je zle. Není nálady. Raz je všetko ok a o hodinu už všetko inak. Už mi všetko vykrikuje slabšom strašná matka. Pritom on je jeden zlý človek minule udrel dcéru a vulgárne nadava. Stále hovorí, že nič nerobim pritom robím väčšinu veci len ja. Včera som kúpala deti chystala veci a všetko on len naložil do taniera a odišiel sa hrať na balkón a mne nechal celú domácnosť. Potom keď som mu niečo povedala začal po mne vrieskať. Stále nadáva na mňa a moju rodinu a on je najsvatejsi. Všetko mi vykrikuje každú drobnosť. Napríklad, že som ráno povedala dcére nech nájde kefu. A on že prečo si ju nenájdem sama, že nič nerobim. On pritom keď sme na ihrisku sa vobec nestará minule vulgárne nadával a dcéry kamarátky otec zakázal aby sa s našou dcérou bavili. Na mňa povie, že som psychicky chorá a všetko pretaca. Napríklad v pondelok mám ísť na preventívku a on povedal, že mám ísť sama, že sa o deti starať nebude. Že ho nemám zaťažovať akoby to ani neboli jeho deti. Potom sa zasa zmení na ďalší deň a je na mojej strane. Uz naozaj nevládzem čo robí. Zajtra máme prijímanie a zasa sa bude hrať na najšťastnejšiu rodinku lebo tam bude jeho matka. Vykrikuje že peniaze na daňoví bonus sú len jeho že keď nerobím tak môžem ísť do p.ice. že to není pre lenivých čo sedia doma. On všetkým hovorí, že som zlá len ja. Nikdy nič zle nepovedal na svoju rodinu aj keď boli neviem aký na nás. Všetko vždy obhajuje. Ja mám tie matku o ničom ale nikdy som ju nevykrrslovala ako dobrú keď t

sova7
30. máj 2025

Samozrejme že ho tesi ako deťom a tebe ubližuje. Preto aj vyvoláva hádky stresy rusi čo predtým sľúbil on ma radosť s toho akosi tebou nacvicuje a ešte väčšiu ked ublíži deťom lebo tým ubližuje tebe. V podstate je to tyranie a pasivna agresivita. Ale tak šikovne že on je vysmiaty a ty zrútena chudera na ktorú môže ukázať že mu ničí život hajzlik je to vychcany

0silvia0
30. máj 2025

áno, narcisti majú 4 fázy: love bombing- devalvácia- odkopnutie- hoovering. A v tomto vzorci fungovania sa motajú. A ich obete im to žerú. Ok, bola si mladá, nemusela si ho vedieť prekuknúť. Teraz si tam, kde si, precitla si a samozrejme ti to nevyhovuje, treba konať.
https://stastienadosah.sk/3-epizoda-4-fazy-narc...

sova7
30. máj 2025
@0silvia0

áno, narcisti majú 4 fázy: love bombing- devalvácia- odkopnutie- hoovering. A v tomto vzorci fungovania sa motajú. A ich obete im to žerú. Ok, bola si mladá, nemusela si ho vedieť prekuknúť. Teraz si tam, kde si, precitla si a samozrejme ti to nevyhovuje, treba konať.
https://stastienadosah.sk/3-epizoda-4-fazy-narc...

@0silvia0 a lovia mladé naivné zraniteľné ženy neskúsené ktoré si mozu vycvičiť rýchlo urobia deti a ženu sa do svadby odstrihnú ženu od okolia a potom je úplne pod ich vplyvom. Ale to všetky poruchy osobnosti.

jana_eyre_2
30. máj 2025

Preboha, to je neuveriteľné... Neviem čo poradiť lebo ma ide totálne rozdrapit keď čítam podobne príbehy.. ak by si moje deti našli takého partnera, tak som schopná sa aj pobiť s takýmto debilom a to teda nemám rada násilie...

Rodina ti nevie pomôcť, vedia ako sa k tebe chová? Hovoríš to vôbec niekomu?

dahra
30. máj 2025

Neviem či sa chceš len vyrozprávať - to pomôže síce na chvíľu, ale tú tiaž bolesti z teba nezdvihne. Chodíš s balvanom nelásky, neúcty, poníženia, viny, zlyhania, strachu, hanby a všetkého, čoho by iná žena možno ani 5% neuniesla. A možno stále si vo fáze len, ako to všetko lepšie vydržať a niesť ďalej, alebo čo by som mohla spraviť, ako by som sa mohla zlepšiť, aby so mnou tak nezaobchádzal. Ver tomu, že si spravila všetko. Nie je ani jedna vec, ani keby si bola dokonalá - chudá, milšia - čokoľvek si vravíš, že by si mohla a mala byť, ani vtedy by sa to nezlepšilo. Lebo to nie je tebou. Hádaj čí balvan nesieš....nesieš balvan toho, čo on sám prežíva - výsmech - šups na ňu, slabosť - hej, aj to jej pridám, klamstvo, zákazy, zmätok, to čo mám hlboko v sebe, hodím tiež na ňu - nech je zmätená, nech nevie, čo je pravda. Tú nádej, že sa zmení preorientuj na nádej, že môžeš zachrániť seba - urob si plán. On si je tebou istý. Nahraj si, zdokumentuj si veci, zapíš si. Popritom rozmýšľaj nad tým, čo urobiť, kam ísť. Aj keby začal byť ako med - ver, že to je maska. Nie je tam nič pravdivé. Nezachraňuješ len seba. Pomáhaš aj deťom. Veď on ich už teraz vychováva, aby ťa nemali za nič, ako on. Ako zvládneš toto isté aj od detí. Lebo deti sa učia pozorovaním. Robia, čo vidia robiť rodičov.

0silvia0
30. máj 2025
@sova7

@0silvia0 a lovia mladé naivné zraniteľné ženy neskúsené ktoré si mozu vycvičiť rýchlo urobia deti a ženu sa do svadby odstrihnú ženu od okolia a potom je úplne pod ich vplyvom. Ale to všetky poruchy osobnosti.

@sova7 no tak ja z môjho okolia mám ženy, ktoré narcisa neidentifikovali preto, že mali narcistické/histrionske matky alebo otcov. Čiže na manipuláciu a toxicitu boli zvyknuté už z domu a považovali toto správanie za prirodzené a známe, čiže žiadne kontrolky neblikali. Ale sú rôzne prípady.

ibrunova
30. máj 2025

ten orál ma dostal fakt..

sfet
30. máj 2025

Dievca, ale to že nám tu napíšeš výlev, to je nic. My ti ho nezmeníme, ani on sám sa len tak nezmeni. Odchod je jedine riesenia. Píšeš, že peniaze nemá, no tak kvoli tomu asi s ním nie si. Ved si ta nevázi, má ta za handru, alebo menej. Toto vážne chceš? Ty si daka postihnuta, neschopna, velmi škaredá, že musíš s hentym byt? Že to inak nejde? Máš dceru, toto jej chceš dat do života? Najde si nieco podobné a bude ta v dospelosti preklinat. Máš peniaze? Nie je v okoli azylový dom? Nemusí to byt navždy, tam ta nasmeruju, na zaciatok. Spolubyvanie s dalšou mamickou. Vzdialenejsia rodina. Najst si pracu s ubytovanim, kde mozu byt aj deti. Možnosti su vždy. Nie si obetny baranok, nemusíš trpiet. Je to chudák, nie je si isty sám sebou, preto to robí. A jedna otázka, predstav si, že tvoja dcera by si našla takeho, ako máš ty. Robil by jej to iste, dala by si mu svoju dceru? Nie? Preco potom dávas seba? Žena, budíček!!

bielasovicka
30. máj 2025

A čo sú deti u svokrovcov celý týždeň, keď píšeš, že v sobotu chceš ísť pre nich, a oni chcú aby ešte zostali do pondelka? Lebo toto som nepochopila. Koľko majú deti rokov?

really8
30. máj 2025

Pises tu znovu. Tento pribeh som uz citala. Co si zmenila? Ziadna rada nebola dobra? Ci o to tu vobec nejde?

hytal
30. máj 2025

Tiež by ma zaujímalo koľko rokov majú deti. Ak sa dá umiestni ich do škôlky a nájdi si zamestnanie. Bola by si od manžela menej závislá. V prípade rozvodu by si si mohla platiť podnájom. Nedá ti auto keď sa máš stretnúť s kámoškou? Nevadí, zobrala by som si taxi. To jeho chovanie normálne nie je, ty si týraná žena, musíš situáciu riešiť už kvôli deťom. On potrebuje psychiatra a mám z toho čo píšeš pocit , že za jeho chovaním bude i dáka iná žena.

nafka0483
30. máj 2025

Nepisala si tu uz minule ze sa s nim snazis o tretie dieta? Presne tam bolo ze len oral a spravanie ako popisujes a ze ako mas takto otehotniet...

mdse
30. máj 2025

Je mi ľúto detí, že žijú v takej rodine. A neviem, či sa mi chce viac grcať z toho, ako ho opisuješ, alebo že mu ešte robíš orál po tom všetkom🤢 Rohožka je slabý výraz, ale to si sama dovolila. Nikdy nemohol byť dobrý chlap, možno Vás dal dokopy len sex. Inak fakt neviem čo...duševný súzvuk to nebude.
Mám pocit, že si sa išla iba vykecať. Inak by si dávno pozerala na blaho detí a hecla sa, aby ste žili inak.

srbskalizzy
30. máj 2025

Ma milenku...(pises v minulosti mal)...
A ocividne ta z niekym porovnava ci uz ako zenu, matku, gazdinu... tieto reci v 90% niesu iba tak, plus reci dcery o tom ze druhu mamu...pff a drzi sa ta lebo ma istotu ze aj ked ta ponizi tak mu tie trenky operes a vtáka požužleš...a ze nema na vyzivne? Jeho problem...

really8
Odpoveď bola odstránená
mdse
30. máj 2025
@really8
Odpoveď bola zmazaná

@really8 fuj ty brďo...

srbskalizzy
30. máj 2025
@really8
Odpoveď bola zmazaná

@really8 ze ze to je ona😂

sova7
30. máj 2025
@0silvia0

@sova7 no tak ja z môjho okolia mám ženy, ktoré narcisa neidentifikovali preto, že mali narcistické/histrionske matky alebo otcov. Čiže na manipuláciu a toxicitu boli zvyknuté už z domu a považovali toto správanie za prirodzené a známe, čiže žiadne kontrolky neblikali. Ale sú rôzne prípady.

@0silvia0 áno aj toto je jedna možnosť. Prípadne že od takej matky ušli do vzťahu a chlap bol rovnaký

srbskalizzy
Odpoveď bola odstránená
nafka0483
30. máj 2025
@really8
Odpoveď bola zmazaná

@really8 Ano presne, predavacka aj vsetko ostatne sedi...
Chudatka deti :(

yvanielka
30. máj 2025

Nepísala si tu už náhodou tému ako sa snažíte o tretie a on ti vulgárne nadáva plus že si hodinu robila orál, je to veľmi podobné 🤔

melanta
Odpoveď bola odstránená
januska12323
30. máj 2025

On nie je normálny, ty nie si normálna a zachvíľu nebudú normálne ani deti. Namiesto vypisovania litánií si máš najskôr nájsť prácu, bývanie a konečne sa naňho vysrať. Keď už tebe na sebe nezáleží fajn to je tvoja vec ale deti za nič nemôžu, nezaslúžia si takých rodičov ako vy dvaja. Ak si chcela len potľapkať po chrbte tak už radšej nič nepíš lebo mám chuť niečo urobiť.

really8
30. máj 2025

Baby ale tu naklad nepomoze (myslim ze nic co povieme nemoze pomoct). Podla toho co pisala je sama z uplne otrasnej rodiny a proste tieto vzorce prenasa aj domov

evcagabi
Odpoveď bola odstránená
sova7
30. máj 2025
@really8

Baby ale tu naklad nepomoze (myslim ze nic co povieme nemoze pomoct). Podla toho co pisala je sama z uplne otrasnej rodiny a proste tieto vzorce prenasa aj domov

@really8 aj ja mám ten pocit. Ona by potrebovala dlhé roky terapie a deti niekam do pestúnskej rodiny ona sa takto v tom bude rochnit celý život a deti skončia rovnako zle

really8
30. máj 2025

Mama ma odložila babke už keď som bola malinka. Sem tam pre mňa prišla ale to vždy len po mne vrieskala aká som tučná škaredá a keď som len dostala dvojku tak to po mne hucala aj dve hodiny. Otec alkoholik. Stále sa s mamou hádali. Ale ona si ho stále zastávala, že hlavne, že jej dáva peniaze. Doteraz si ho zastáva. Nikdy som necítila, že by ma niekto milovať takú aká som. Doteraz to tak je. Som jedináčik a úplne opustená. Možno aj tam pramení tá túžba po viacerých deťoch.

sova7
30. máj 2025
@melanta
Odpoveď bola zmazaná

@melanta už tu jedna takáto bola. Nechcú poradit ani pomôcť len sa vystazovať a chcú počuť že je všetko ok a aké úžasné vztahy majú a keď si neprečítajú čo zvládnu a chcú počuť miesto riešenia začnú ďalšiu diskusiu. Tym ženám by mali aspoň zobrať deti lebo tie v tom najviac trpia ženy si to vybrali deti majú smolu