Muž mi ubližuje a ja už nevládzem
Muž mi ubližuje. Už neviem čo mám robiť. Všetko čo spravím je zle. Není nálady. Raz je všetko ok a o hodinu už všetko inak. Už mi všetko vykrikuje slabšom strašná matka. Pritom on je jeden zlý človek minule udrel dcéru a vulgárne nadava. Stále hovorí, že nič nerobim pritom robím väčšinu veci len ja. Včera som kúpala deti chystala veci a všetko on len naložil do taniera a odišiel sa hrať na balkón a mne nechal celú domácnosť. Potom keď som mu niečo povedala začal po mne vrieskať. Stále nadáva na mňa a moju rodinu a on je najsvatejsi. Všetko mi vykrikuje každú drobnosť. Napríklad, že som ráno povedala dcére nech nájde kefu. A on že prečo si ju nenájdem sama, že nič nerobim. On pritom keď sme na ihrisku sa vobec nestará minule vulgárne nadával a dcéry kamarátky otec zakázal aby sa s našou dcérou bavili. Na mňa povie, že som psychicky chorá a všetko pretaca. Napríklad v pondelok mám ísť na preventívku a on povedal, že mám ísť sama, že sa o deti starať nebude. Že ho nemám zaťažovať akoby to ani neboli jeho deti. Potom sa zasa zmení na ďalší deň a je na mojej strane. Uz naozaj nevládzem čo robí. Zajtra máme prijímanie a zasa sa bude hrať na najšťastnejšiu rodinku lebo tam bude jeho matka. Vykrikuje že peniaze na daňoví bonus sú len jeho že keď nerobím tak môžem ísť do p.ice. že to není pre lenivých čo sedia doma. On všetkým hovorí, že som zlá len ja. Nikdy nič zle nepovedal na svoju rodinu aj keď boli neviem aký na nás. Všetko vždy obhajuje. Ja mám tie matku o ničom ale nikdy som ju nevykrrslovala ako dobrú keď t
@melanta už tu jedna takáto bola. Nechcú poradit ani pomôcť len sa vystazovať a chcú počuť že je všetko ok a aké úžasné vztahy majú a keď si neprečítajú čo zvládnu a chcú počuť miesto riešenia začnú ďalšiu diskusiu. Tym ženám by mali aspoň zobrať deti lebo tie v tom najviac trpia ženy si to vybrali deti majú smolu
@sova7 tie zeny to same maju tazke. Trpia odmala, sebavedomie nula, nevedia ako sa ma muz spravat k zene. Myslia si ze nemaju ziadnu hodnotu a zufalo tuzia po laske a laskavosti. Kvoli jednemu malemu gestu pozornosti a zaujmu znasaju otrasne veci. Nemaju podporu v nikom. Tiez som si myslela ze takyto blby nemoze byt nikto ale ked autotka napisala viac vsetko do seba zapadlo.
Autorka. Ja neviem ako ti pomoct. Nezijem na sr. Ak chces napis mi a nieco skusime vymysliet. Prosim
@really8 aj to aj to v akom vzťahu žije. Nech je to aj sériový vrah hlavne že mám úplnú rodinu. Už toto je podľa mňa nejaká trauma a porucha potrebuje fakt roky terapie nie rodiť deti
@sova7 ano je to trauma. V predoslej diskusii pisala ze chce tretie dieta preto ze po porode si ju manzel aspon chvilu vsimal. Urcite bola vtedy stastna a zufalo to chce este zazit
To bude jeho problém ak nebude platiť výživné. Daj to na súd a uvidíš ako to dopadne. Možno súd na začiatok nariadi manželskú poradňu a aspoň niečo sa začne meniť. Takto sa budeš len točiť v kruhu, ak nič nezmeníš.
@lenkakravcova tento chlap má poruchu osobnosti tam sa nezmení nič. Ak je narcista tam sa dokonca žiadna terapia neodporúča ani parova. Jedine riešenie odísť
@sova7 tie zeny to same maju tazke. Trpia odmala, sebavedomie nula, nevedia ako sa ma muz spravat k zene. Myslia si ze nemaju ziadnu hodnotu a zufalo tuzia po laske a laskavosti. Kvoli jednemu malemu gestu pozornosti a zaujmu znasaju otrasne veci. Nemaju podporu v nikom. Tiez som si myslela ze takyto blby nemoze byt nikto ale ked autotka napisala viac vsetko do seba zapadlo.
Autorka. Ja neviem ako ti pomoct. Nezijem na sr. Ak chces napis mi a nieco skusime vymysliet. Prosim
@really8 veď to je presne ako píšeš lenže ako chces pomôcť zebe ktorá zakladá xy diskusii dostane xy rád a pohladov zvonka na vec a miesto riešenia založí ďalšiu diskusiu? Nasilu ju odtiaľ neodnesie nikto a už je závislá ak sa v nej niečo nezlomí ťažko jej zvonka niekto pomôže. Takéto ženy sa dokonca ešte pár krát vrátia plus potrebuje terapie. Všetci čo to čítajú vedia v čom žije jediný kto to nechce vidieť je autorka. Každý by jej rád pomohol bohužiaľ ona to vníma skreslene a stále chce udržať rodinu pretože to je pre ňu jediný zivotny cieľ aj keby ju to malo zabiť nechce zlyhať ako to zazila ako dieťa. Ma v sebe obrovsku traumu a muž vie presne kam kopnúť
Zbal ho, posli preč a podaj žiadosť o rozvod. Každá tu vždy radi aby sa žena zbalila aj s deťmi. Prečo? Zbal jeho a posli ho k mamičke. Takto vychovať úplne rovnaké deti ako je on, ktoré ti budu len nadávať.
Zbal ho, posli preč a podaj žiadosť o rozvod. Každá tu vždy radi aby sa žena zbalila aj s deťmi. Prečo? Zbal jeho a posli ho k mamičke. Takto vychovať úplne rovnaké deti ako je on, ktoré ti budu len nadávať.
@ronie338 Asi to radia preto, že takýto magor NIKDY neodíde, vieš.
@really8 veď to je presne ako píšeš lenže ako chces pomôcť zebe ktorá zakladá xy diskusii dostane xy rád a pohladov zvonka na vec a miesto riešenia založí ďalšiu diskusiu? Nasilu ju odtiaľ neodnesie nikto a už je závislá ak sa v nej niečo nezlomí ťažko jej zvonka niekto pomôže. Takéto ženy sa dokonca ešte pár krát vrátia plus potrebuje terapie. Všetci čo to čítajú vedia v čom žije jediný kto to nechce vidieť je autorka. Každý by jej rád pomohol bohužiaľ ona to vníma skreslene a stále chce udržať rodinu pretože to je pre ňu jediný zivotny cieľ aj keby ju to malo zabiť nechce zlyhať ako to zazila ako dieťa. Ma v sebe obrovsku traumu a muž vie presne kam kopnúť
@sova7 neviem ako. Ale chcela by som jej pomoct lebo konkretne tejto mi je naozaj luto. Takato zena to podla mna sama neda. A uz vobec nie ze by ona zbalila chlapa a vyrazila.
@sova7 neviem ako. Ale chcela by som jej pomoct lebo konkretne tejto mi je naozaj luto. Takato zena to podla mna sama neda. A uz vobec nie ze by ona zbalila chlapa a vyrazila.
@really8 súhlasím, že sama to nedá. Ale sorry, hodinu fajčiť takéhoto muža? A vôbec mať sex s takýmto mužom? Jedna vec je nemať silu odísť. Druhá vec je robiť mu napriek všetkému matrac. Ideálne jej deti zobrať, dať niekam do kľudného milujúceho prostredia a ona namiesto písania ďalších a ďalších diskusií požiadať niekoho o pomoc.
@really8 súhlasím, že sama to nedá. Ale sorry, hodinu fajčiť takéhoto muža? A vôbec mať sex s takýmto mužom? Jedna vec je nemať silu odísť. Druhá vec je robiť mu napriek všetkému matrac. Ideálne jej deti zobrať, dať niekam do kľudného milujúceho prostredia a ona namiesto písania ďalších a ďalších diskusií požiadať niekoho o pomoc.
@melanta hodinu ho zuzlala lebo mala ovulaciu. A to tretie dieta zufalo chce. Je to pochopitelne. Po porode bola stastna a chce byt znovu. Mysli si ze toto je cesta kedze ine stastie asi nepoznala v zivote. Zufale zeny robia zufale veci.
Vulgárne nadáva.... No fakt obrovský dar reči má 😂 Tu nie je iná rada, len odísť. Skrátka - musíš sa zmobilizovať a pre dobro svojich deti musíš odísť.
@really8 zbaviť svojpravnosti a liečiť proti jej voly. Lenže to nemá kto urobiť a efekt by to malo asi slabý. A tiež si myslím že zachvilku zalozi ďalšiu diskusiu postazuje si a bude sa zúfalo snažiť o dieťa lebo nič iné v tomto stave nedokáže a naozaj zúfalo sa potrebuje už konečne cítiť lepšie. Možno si on nájde inú a ona sa zrúti a bude musieť so sebou niečo robiť. Pomoct je tu ťažko kým ona si nepovie že fakt stacilo. Myslím že aj keby ju odtiaľ niekto odnesie xy km ďaleko tak sa vráti. Toto je jedina rodina čo kedy mala a urobí všetko aby ju udržala pokope.
Vazne mi zmazali odpoved ked som napisala co sa riesilo v inej diskusii lebo to bolo neslusne? Vazne? Co za ementala to tu zase spravuje
Najdi si psychollgicku pomoc a rozved sa. Stazovanie Ti nepomoze. Mas doma chuja a chujom ostane. Tvoj model rodiny sa prenesie aj na tvoje deti. Bohuzial tvoja dcera si na 80% najde idiota ako ty a ak mas syna, bude pravdepodne tiez vadny kus … tvoj chlap sa nezmeni k lepsiemu, len k horsiemu. Ked nebudes radikalne riesit znici ta uplne. Za naivitu sa plati vysoka cena …
mila @autorka, ty potrebujes najst svoju hodnotu. Musis kvoli sebe, aj kvoli detom. Si mlada zena, nemas ani 30 rokov. Ked to nedokazes sama, vyhladaj pomoc
A preco by sa rozvadzal. Ma v tebe sluzku,poslusnu zenu, na ktorej si len masti svoje ego a ty mu este na konci dna poslusne vyfajcis🙈 Joj,kym ty si dievca nezacnes vazit samu seba a neodides, stale sa bude k tebe chovat ako k handre. To fakt takto chces stravit zvysok zivota a nechat svoje predcasniatka, aby v tom vyrastali? 😳
Ako vazne oremyslam preco si do toho Pecka davno nesla?
Aha lebo si si s nim umiesila minimalne 2 deti, male kedze momentalne nepracujes.
Ignorovat ked nemas na to odist. Antikoncepciu nech ti zaplati
Raz by môj muž zdvihol ruku na naše deti a bol by na ulici.
Viac ti nenapíšem.
Vazne mi zmazali odpoved ked som napisala co sa riesilo v inej diskusii lebo to bolo neslusne? Vazne? Co za ementala to tu zase spravuje
@really8 aj moju odpoveď vymazali, vraj na MK spolu hovoríme slušne a mám to skúsiť aj ja. Napísala som autorke, že je zlá matka (použila som iný výraz, ale nie hrubú nadávku). To bolo slušné aa hlavne je to proste fakt. Tu admin nechce, aby si písala pravdu. Ale matky, ktoré nechávajú týrať svoje deti, to je v poriadku. Ja by som ich na mieste admina nahlásila na sociálku. A neprekvapí ma, ak za tento komentár mi zrušia účet. Pretože už sme videli, že hovoriť pravdu sa neoplatí, @h2 bola toho príkladom.
Autorka si dospelý človek, prevzala si zodpovednosť za svoje deti. Keď si si už zobrala psychopata, keď už ti docvaklo, že takto žiť nechceš, tak láskavo s tým niečo urob. Či chceš im dožičiť také "šťastné"🙄 detstvo aké si mala ty?
Ebni ho panvicou po hlave , debila. Pobaal sa, aj deti a chod od neho preč
Preco si zrusila stretnutie s kamaratkou, autobusy u vas nechodia? A preco nepracujes?
Skončila som tam, ako vraj mate sex, ze on si ľahne a ty mu robíš orál. Hentakemu?? Si ty kompletná??? Máš aspoň omrvinku sebaucty?
Ľutujem len vaše deti, že v tom musia žiť. Ak máš dcéru, ukazujes jej, že takto má žena žiť a ze chlap s nou môže zaobchádzať ako s handrou. Ak máš syna, očakávaj v neskoršom veku, že si ťa ani on nebude vážiť, čakaj neuctive správanie voči tebe, aj voči jeho budúcej partnerke.
Nie že orál... Panvicou po hlave by som ho vzala, rozviedla sa a vytlkla by som z neho aj posledný cent, pekne by platil výživné, jeho súhlas k rozvodu nepotrebuješ a to, ze on nemá z čoho platiť výživné je jeho problém.
Ja som s mojim mužom 24 rokov, je odo mňa o 20 rokov starší, a vždy sa ku mne správal ako ku kráľovnej, tak ako aj ja k nemu, ako ku kráľovi a vedie k tomu aj naše deti. Je mi veľmi veľmi smutno, že takto niektoré ženy žijú. Prosím ta, pozbieraj zvyšky svojej sebaucty a skočii to, kvôli sebe, aj kvôli tvojim deťom.
Idem tomu svojmu ruky vybozkavat, dodnes ďakujem jeho mame, ze z neho vychovala ozajstného Muža ❤️
Žena ty sa uvedom, čo je to za matku, čo necha “chlapa” aby bil deti, nadával im a ona miesto toho aby sa ho zbavila, ešte mu vyfajčí. Hnus 🤮
Kvôli čomu si s ním?
ty si tu už písala...
Nemyslím to v zlom, ale napísala si o ňom len aký je zlý človek a popísala všetko čo mu vyčítaš. Tak prečo sa nerozvedieš? Prečo s ním ostavaš, keď ho vlastne nenavidíš? Či len kvôli peniazom? On sa prečo nechce rozviesť tiež, keď ti len nadáva? Ak to je ozaj také ako popisuješ (nie si len zúfalá a neprikreslila si situáciu), tak podaj návrh na rozvod a rieš to.
@lenkakravcova Mala by som na háku či sa chce rozviesť, alebo sa bude trápiť s výživným. Podať žiadosť o rozvod, zabezpečiť si svedkov zo susedstva (ak takto vystrája, určite si to okolie všimlo) a dovi-dopo.
Neviem či je byť, ak spoločný, postarala by som sa aby vypadol. Ak je jeho, slávny som s deťmi hoci do garsónky.
Toto nemusí nikto trpieť, žlč mi kypi keď o tom čítam. Lepšie to určite nebude, už zašiel priďaleko.
Ty vole..no dávno by som s takým nebola...uvar niečo dobré daj tam gutalax odid s deťmi na výlet a nenechaj mu doma toaletný..🙈
Hentakemu robiť orál? No fuj......
@really8 aj moju odpoveď vymazali, vraj na MK spolu hovoríme slušne a mám to skúsiť aj ja. Napísala som autorke, že je zlá matka (použila som iný výraz, ale nie hrubú nadávku). To bolo slušné aa hlavne je to proste fakt. Tu admin nechce, aby si písala pravdu. Ale matky, ktoré nechávajú týrať svoje deti, to je v poriadku. Ja by som ich na mieste admina nahlásila na sociálku. A neprekvapí ma, ak za tento komentár mi zrušia účet. Pretože už sme videli, že hovoriť pravdu sa neoplatí, @h2 bola toho príkladom.

Mama ma odložila babke už keď som bola malinka. Sem tam pre mňa prišla ale to vždy len po mne vrieskala aká som tučná škaredá a keď som len dostala dvojku tak to po mne hucala aj dve hodiny. Otec alkoholik. Stále sa s mamou hádali. Ale ona si ho stále zastávala, že hlavne, že jej dáva peniaze. Doteraz si ho zastáva. Nikdy som necítila, že by ma niekto milovať takú aká som. Doteraz to tak je. Som jedináčik a úplne opustená. Možno aj tam pramení tá túžba po viacerých deťoch.
@really8 aj to aj to v akom vzťahu žije. Nech je to aj sériový vrah hlavne že mám úplnú rodinu. Už toto je podľa mňa nejaká trauma a porucha potrebuje fakt roky terapie nie rodiť deti