icon

Muž mi ubližuje a ja už nevládzem

30. máj 2025

Muž mi ubližuje. Už neviem čo mám robiť. Všetko čo spravím je zle. Není nálady. Raz je všetko ok a o hodinu už všetko inak. Už mi všetko vykrikuje slabšom strašná matka. Pritom on je jeden zlý človek minule udrel dcéru a vulgárne nadava. Stále hovorí, že nič nerobim pritom robím väčšinu veci len ja. Včera som kúpala deti chystala veci a všetko on len naložil do taniera a odišiel sa hrať na balkón a mne nechal celú domácnosť. Potom keď som mu niečo povedala začal po mne vrieskať. Stále nadáva na mňa a moju rodinu a on je najsvatejsi. Všetko mi vykrikuje každú drobnosť. Napríklad, že som ráno povedala dcére nech nájde kefu. A on že prečo si ju nenájdem sama, že nič nerobim. On pritom keď sme na ihrisku sa vobec nestará minule vulgárne nadával a dcéry kamarátky otec zakázal aby sa s našou dcérou bavili. Na mňa povie, že som psychicky chorá a všetko pretaca. Napríklad v pondelok mám ísť na preventívku a on povedal, že mám ísť sama, že sa o deti starať nebude. Že ho nemám zaťažovať akoby to ani neboli jeho deti. Potom sa zasa zmení na ďalší deň a je na mojej strane. Uz naozaj nevládzem čo robí. Zajtra máme prijímanie a zasa sa bude hrať na najšťastnejšiu rodinku lebo tam bude jeho matka. Vykrikuje že peniaze na daňoví bonus sú len jeho že keď nerobím tak môžem ísť do p.ice. že to není pre lenivých čo sedia doma. On všetkým hovorí, že som zlá len ja. Nikdy nič zle nepovedal na svoju rodinu aj keď boli neviem aký na nás. Všetko vždy obhajuje. Ja mám tie matku o ničom ale nikdy som ju nevykrrslovala ako dobrú keď t

Strana
z4
enmery
31. máj 2025
@dankabg

@melanta čo sa stalo s @h2?

@dankabg Zrušili jej nick.

rozkvet1
31. máj 2025

Ako tak ďalej čítam tvoje príspevky pod týmto príspevkom tak ťa vôbec neľutujem. Si hlúpa a naivná žena keď s ním ostávas a kvôli tebe trpia vaše deti. Že udrel dcéru. Čo z tvojich deti vyrastie keď toto vidí ani nechcem vedieť. Takže veľa šťastia do života s týmto clovekom! Sama si si ho vybrala a sama si vyberas ostávať s ním

dankabg
31. máj 2025
@enmery

@dankabg Zrušili jej nick.

@enmery fuha preboha. A to kvôli čomu? Človek si chvíľu nečíta diskusie a takéto habadury sa tu dejú...

akafuka13
31. máj 2025

Ak to nemá dôvod tak je to správanie podobne narcizmu.. odísť zničí ťa

viera012345
31. máj 2025

Preč, preč, preč od neho.Zacnite pracovať na svojej materiálnej aj citovej samostatnosti.Deti umiestniť do škôlky/jaslí a nájsť si zamestnanie.V prípade, že deti ešte nemôžete umiestniť do predškolského zariadenia/sú veľmi malé alebo momentálne nie je voľne miesto/,bude ti Váš plán, ktorý udrží Vašu vieru,ze veci zmeníte.Manzelove reči o Vasej neschopnosti, vzhľade, všetko berte naľahko, lebo kým sa necháte deptat, nemáte silu na zmenu.Ja by som na Vašom mieste ani len neprejavovala snahu,aby som v niečom vyhovela manželovi.Jedine,co by som chcela,to by bola spokojnosť a pohoda mojich detí.Opakujem sa,ale pracujte na zmene ...na sebe a na schopnosti odpútať sa od manžela po každej stránke

melanta
31. máj 2025

@dankabg napísala status, kde kritizovala, že admini menia názvy diskusií často úplne nezmyselne, čo je pravda. Absolútne slušný príspevok to bol.

lalu_sk111
31. máj 2025

psychicky ta tyra..cim skor najdes cestu von, tym lepsie pre deti ak pre teba. Nie je o com ani polemizovat pretoze ziadny dovod by nemohol ospravedlnit jeho chovanie

dankabg
31. máj 2025
@melanta

@dankabg napísala status, kde kritizovala, že admini menia názvy diskusií často úplne nezmyselne, čo je pravda. Absolútne slušný príspevok to bol.

@melanta aha...no však ale je to pravda. Tie názvy diskusii častokrát nekoleruju s obsahom...

maya_hi
31. máj 2025

Nech by si aj robila chyby tak ako ti ich on tlačí do hlavy, MOŽE KVÔLI TOMU UDRIEŤ TVOJE DIEŤA? NIE. Neexistuje žiaden dôvod, aby bil deti, teba. NIE JE TO NORMÁLNE a ty hľadaj spôsob ako od neho odísť. A už nerozmýšľaj nad ničím, čo ti hovorí. Neváži si ťa, on nevie naozaj ľúbiť a chrániť vás ako svoju rodinu. Toto nie je láska, je to týranie. Ak nechceš aby v tom tvoje deti žili a aby si raz dcéra našla rovnakého hajzla, snaž sa čo najskôr odísť. Vyhľadaj pomoc v okolí, krízové centrum kde by ti na začiatku so všetkým pomohli. Hlavne preč!

trisha_r
31. máj 2025

Nahraj si na video čo hovorí ako dôkaz na sude, a podaj žiadosť o rozvod. Najlepšie by bolo kebyže máš dôkaz o tom,že bije dcéru. Bude rozvod raz dva. Veľa šťastia.

vorkola
31. máj 2025
@0silvia0

autorka, @0silvia0 ti to super nasla,,,je to tak,,poznam takeho psychopata

andrea2667
31. máj 2025

Vrele doporučujem edukačné videá o narcistoch a iných magoroch na YouTube od výbornej psychologičky Antonie Morgan. A tiež ti z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že toto sa NIKDY nezmení. Čím skôr to ukončíš, tým lepšie. A potom pozor na ďalšieho magora. Oni majú čosi ako radar na submisivne dobré ženy. Prajem ti veľa šťastia 🫂

prdeelka
31. máj 2025

Dievča moje utekaj z tohto vzťahu,lebo to bude horšie a horšie až sa ti to vymkne z rúk a ani nezbadas a budeš bábkou v jeho rukách. Neobzeraj sa choď vlastnou cestou

prdeelka
31. máj 2025

Držím palce. Hlavu hore. Uvidíš ako sa ti uľaví, keď to všetko skončí.

zazka666
1. jún 2025

Toto škoda čítať. Ani jedna odpoveď na vaše otázky. Ti je ako robot, len chrlí a chrlí

zazka666
1. jún 2025

Ty si na hlavu. Choď sa liečiť. A pritom zbal deti a uteč od toho chuja.

malary
1. jún 2025

Fuj. Asi by som pri takom rigla. Sebec

malary
1. jún 2025

Bolelo by ma to, ale chvíľu by som hrala, že mi je všetko jedno. Veď keď som to a to, ok. Asi máš pravdu. Nič nerobím? Tak nebudem nič robiť. Že keď si ma zobral, a mamka je predsa naj, nik mu nebráni sa vrátiť, tak pá manžel. A vkuse by som opakovala, žena je odrazom svojho muža. Ty pi..., tak zas, žena je odrazom svojho muža. Ale to by asi nevydržal a asi by ti fukol jednu. Neviem. Ťažké.

srbskalizzy
1. jún 2025
@really8

Vazne mi zmazali odpoved ked som napisala co sa riesilo v inej diskusii lebo to bolo neslusne? Vazne? Co za ementala to tu zase spravuje

@really8 Ementáler, riadne dierkovany ulezany fájny na plátky nakrajany dvadsatpat gramov konkretne😂 a ano ten isty ementáler zmazal aj moj komentar, preco ? Já ti ani neviem😂 ale stále si stojim za tym ze tuto debatu zalozila "Žužlajuca hodinu mrtvu užovku"

netoppierka
3. jún 2025

Tu máš papiere na rozvod a basta, ak sa takto budeš chovať. Alebo by som mu nastavila zrkadlo ale také že by grcal. A každú hodinu robila to čo on tebe. Prestala by som mu prať veci, žehliť, naňho variť, atď. Už teraz by som mu podkopavala nohy. To nie je partner, muž, manžel a ani otec ako tak čítam. Už včera bolo neskoro mať zbalene veci

kvetinka_2
3. jún 2025

Na začiatok, by som možno skúsila manželskú poradňu, tam si môžete v kľude vysvetliť, a výrazne do hovorila svokrovcom, aby sa do nás prestali starať.😌A ak to nepomôže, dať si trošku pauzu, a až potom dať rozvodové papiere na stôl. V každom prípade niečo, urobiť musíš. Do kedy sa chceš nechať takto psychicky týrať a ponizovať? A nie len seba, ale aj vaše spoločne deti?

bendak
4. jún 2025

Odid od neho, ale bude robiť problémy a veľké. Chod k rodine, nenechaj deti vyrastať so psychopatom

Strana
z4