Muž nechce komunikovať
Ahojte damy.
Prosim seriozne. S muzom sme spolu dokopy 8 rokov, mame 2 deti. Postupom casu sa vsak meni. Viem, menime sa vsetci...ale on sa meni k horsiemu (z mojho pohladu). Z pohodaka, usmievaveho...sa stava vybusny nervak a postupne posuva hranice. Priklad. Stane sa nejake nedorozumenie v domacnosti, chcem si to vydiskutovat a on namiesto toho, aby si vypocul mna, ja jeho, dohodli sme sa.... automaticky sa mu zacne triast hlas, znervoznuje sa, krici a nadava. Nasa posledna hadka skoncila tym, ze som hlupa, ked som sa ho spytala, preco krici a nadava, nieco zakrical, buchol po stole, otocil sa a odisiel. Po par minutach som prisla za nim do izby, ci sa o tom mozeme porozpravat,sedel tam s totalnym ignorom, ze sa bavit nechce... a ze sa porozpravame inokedy. To som sa uz otocila so slovami, ze som zvedava, ci sa toho dozijem a hadajte co? Nedozila. Zo zaciatku total ignor + este aj nemiestne utocne narazky a casom sa to zmiernuje a hra sa, ze nic. Mne je z toho uz na grc. Nechcem sa hrat, ze sa nic nedeje. Namiesto krasne stravenej nedele s rodinou bol on sam doma a ja s detmi na vylete, starsia tam bola smutna, lebo jej povedal, ze sa mu nechce (v skutocnosti nechcel ist samozrejme kvoli mne). Proste sme iba ako rodicia, kazdy zvlast, ziadna rodina. Som v bode, kedy mi je to uz naozaj lahostajne, lebo som sa tolkokrat ponizovala! Preplakala som vela dni a jemu to bolo fuk, chcela som problemy riesit. On nie. Ale uz si uvedomujem, ze to, ze nezvlada svoje emocie je len a len jeho problem, on s tym nieco musi zacat robit... ako mam s takym chlapom pracovat?