icon

Muž nemajstruje, nevarí, neperie

21. jan 2023

Ahojte, obdobná téma tu ma inšpirovala, preto vás prosím o vaše skúsenosti. Mám priateľa, rozumieme si, nežijeme spolu. Obaja máme cca 40r. Ja prácu, deti, domácnosť, on bez záväzkov. Ako človek je pozorný, príjemný, milujúci, podporujúci, empatický. Sme si blízki už roky. ALE v dobe keď sa náš vzťah už preklápa niekam ďalej, akosi brzdím, hoci city tam sú obojstranné.
Zneisťuje ma to, že hoci má aj vlastné bývanie, dodnes sa mu oň starajú rodičia, mama perie, varí obedy, umýva okná, prezlieka periny... On sám neuvarí ani praženicu, neočistí zeleninu a podobné elementárne veci. Pokiaľ mu treba v domácnosti vymaľovať, zložiť nábytok, zavesiť luster a pod., všetko mu robia kamaráti / otec... som z toho taká frustrovaná. Máte niektorá podobnú skusenosť či partnera? Ako to vyzerá u vás doma? Ďakujem

Strana
z4
mirco50
Odpoveď bola odstránená
elenita
22. jan 2023

@autorka Tu spravila v zaciatkoch obrovsku chybu jeho mama, a stale ju robi. Neuvedomuje si, ako mu skodi jej opicia laska? Robi jej dobre, ze jej 40r syn je totalne neschopny jedinec, odkazany na jej starostlivost? Jasne, ze on to uz davno mohol utat, ale vitazi lenivost a pohodlnost, vezie sa na vlne, ktoru raz davno matka "nastartovala"...A Ty sa s jeho rodicmi poznas? Matka vie vobec, ze existujes?

autor
22. jan 2023

@mirco50 a predtym si vedel napr osmazit slaninu, ocistit zemiak ci tiez podobne nic z toho?

autor
22. jan 2023

@maranco necestuje nikam, len lokalne pozna pamiatky a podniky. Aj ked program vie vymysliet, napr.nejake podujatie alebo atrakcie navrhne kde co je. Informovany je dost, len ten prakticky zivot ma rutinny.

autor
22. jan 2023

@gertrudaosem tak to ma mrzi, tiez mi to z tvojho opisu pripada tak, ze ten tvoj zneuziva chrbat na vyhovaranie sa a pohodlnost :( muz, o ktorom pisem, sam aspon povysava, pozmyva, umyje wc, utrie prach. Len teda aj to je malo na samostatne fungovanie.

bilancia
23. jan 2023

prosim Vas, maminy, viem ,ze to myslite dobre,ale prestante svojim synom po nejakej dobe prevliekat aspon tie periny :D lebo to ked citam, ze dospelemu chlapovi matka periny furt prevlieka, az ma napina :D

fireman666
23. jan 2023

Len si tu nenechaj radiť od žien, ktoré s ním žiť nebudú.mas svoj rozum, sama vieš ako sa k tebe chova aký je. Ak ti to prekáža, tak mu to povedz,uvidíš... Nerozumiem ako sa niekto môže nechať ovplyvniť názormi iných.

sim10
24. jan 2023

@fireman666 presne ja nechápem ako niekoho so zdravým rozumom môžu ovplyvniť reči iných žien

sim10
24. jan 2023

Tak ja sa hlásim že mám podobného doma. Je úžasný v iných veciach ktoré si na ňom vážim, ale čo sa týka domácich prác nespraví. Občas však aj sám povysáva, zvesi sušiak,uprace atď. A nie nevadí mi to, pretože má iné prednosti. A ja som skôr taká že si radšej sama podľa seba spravím. Len sa prosím ťa nenechaj ovplyvniť rečami cudzích žien. Sama máš svoj rozum a vieš či by ti to vadilo natoľko aby si ukončila vzťah

Strana
z4